Σήριαλ έχει γίνει η προσωπική ζωή του Κωνσταντίνου Βασάλου, τόσο κατά την διάρκεια του Survivor, με τις δύο κοπέλες που φέρονται ως σύντροφοί του, όσο και μετά, καθώς δημοσιεύματα του χρεώνουν διάφορες σχέσεις.

Αφότου γύρισε από τον Άγιο Δομίνικο, ο πρώην Μαχητής άνοιξε τον ασκό του Αιόλου δηλώνοντας ότι είναι single και οι δύο φερόμενες ως σύντροφοί του ξέσπασαν δημόσια εναντίον του, αναρτώντας στα social media μηνύματα, αλλά και αποσπάσματα από προσωπικές τους συνομιλίες.

Σε όλες του τις συνεντεύξεις, ο Κωνσταντίνος διαμηνύει ότι είναι μόνος, κάτι που επαναλαμβάνει και στην τελευταία του συνέντευξη, στο περιοδικό Down Town.

«Δεν μου αρέσει να ανακυκλώνω αυτό το θέμα, γιατί για μένα θεωρείται λήξαν. Τα κορίτσια μπορεί να λένε ό,τι θέλουν, εγώ δεν τα ενστερνίζομαι αυτά, δεν καταλαβαίνω για ποιον λόγο γίνεται όλο αυτό, εγώ έχω δηλώσει ότι είμαι ελεύθερος και δεν θέλω να δίνω τροφή για άλλα σχόλια. Σου απάντησα λίγο διπλωματικά ε;», αναφέρει για τις δύο γυναίκες και συμπληρώνει: «μα τι να πω; Με τη μία κοπέλα έχετε δει ότι ήμασταν μαζί, με την άλλη δεν είχαμε καν σχέση, απλώς την έχω γνωρίσει μία φορά. Και καλό θα ήταν να σταματήσει εδώ όλο αυτό το θέμα, γιατί δεν βοηθάει κανένα».

Παράλληλα, διαψεύδει τα δημοσιεύματα για την προσωπική του ζωή, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «κάθε μέρα μου χρεώνουν κι άλλη γυναίκα. Μπορεί να σταματήσει λίγο όλο αυτό; Γιατί δεν είμαι και ο Δον Ζουάν και γενικά είμαι ελεύθερος στη συγκεκριμένη φάση. Δηλώνω ότι δεν έχω γυναίκα».