Από την ημέρα της διακοπής της συνεργασίας ανάμεσα σε ΣΚΑΪ και Κωνσταντίνο Μπογδάνο τα σενάρια για το επόμενο τηλεοπτικό «σπίτι» του δημοσιογράφου δίνουν και παίρνουν. Όχι άδικα, καθώς ο τέως παρουσιαστής του «ΣΚΑΪ στις 3», αποτελεί ένα ιδιαίτερα δημοφιλές τηλεοπτικό πρόσωπο.

Πολλά έχουν ακουστεί και γραφτεί για πιθανή συνεργασία με τον ΑΝΤ1. Πολλές πιθανότητες δε, συγκεντρώνει και η πιθανότητα συνεργασίας του δημοσιογράφου με το Γιώργο Λιάγκα σε ένα ξεχωριστό τηλεοπτικό project.

Για τα ενδεχόμενα αυτά μίλησαν σήμερα στο Labiri Biri, με τον Αντώνη Πρέκα να τοποθετείται σχετικά. «Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος και ο Γιώργος Λιάγκας θα ακροβατήσουν στο ίδιο παιχνίδι σε περίπτωση που συνεργαστούν», σχολίασε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια ωστόσο είδαμε το ντοκουμέντο της εκπομπής, από ανάρτηση δημοσιογράφου στα social media. Ο δημοσιογράφος λοιπόν πραγματοποίησε συνάντηση με τον διευθυντή προγράμματος του σταθμού του Αμαρουσίου, Γιάννη Λάτσιο! Οι δύο τους βρέθηκαν στο Κολωνάκι για καφέ και πιθανώς συνομίλησαν για επαγγελματικά σχέδια…

Δείτε το βίντεο.