Η Βίκυ Χατζηβασιλείου με μια δημοσίευση της, στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, γνωστοποίησε χθες, τις δύσκολες στιγμές που περνάει, καθώς έφυγε από την ζωή μια καλή της φίλη.

Η φωτογραφία που επέλεξε η γνωστή παρουσιάστρια σχολιάστηκε, το πρωί της Τρίτης, από την πρωινή εκπομπή, Το Πρω1νό, με την Κλεοπάτρα Πατλάκη να διαφωνεί με την συγκεκριμένη ανάρτηση.

«Είμαι με το στόμα ανοιχτό να κοιτάω αυτή τη φωτογραφία και να λέω πως δεν μπορεί να το έχει κάνει αυτό η Βίκυ. Αυτή την κίνηση θα την περίμενα από μια νέα κοπέλα που θέλει να κάνει ντόρο γύρω από το όνομά της, να ανεβάσει μια φωτογραφία και να ανεβάσει κάτι κουλό για να συζητηθεί. Θα ανεβάσω εγώ που κηδεύω τη φίλη μου, sexy πορτρέτο μου; Έχω κάθε δικαίωμα να σοκαριστώ, μα κρίνω και να πω “Βρε Βίκυ από σένα δεν το περίμενα”. Είσαι ένα δημόσιο πρόσωπο, δεν είσαι κυρία της γειτονιάς» ανέφερε χαρακτηριστικά η Κλεοπάτρα και συμπλήρωσε: «Μου θυμίζει την ταινία με τη Ρένα Βλαχοπούλου που έμενε μονίμως χήρα και ξαφνικά τη βλέπαμε με το μαύρο φόρεμα μπροστά και την πλερέζα και γυρίζει πίσω και είναι όλη η πλάτη ανοιχτή».

Παράλληλα, ο Κώστα Τσούρος συμφώνησε με την συνεργάτιδα του και σχολίασε χαρακτηριστικά: «Η βλεφαρίδα κάγκελο και όλη η πλάτη έξω είναι λίγο κάπως για να πεις ότι σήμερα κηδεύω μια φίλη και ας γιορτάζει και τα γενέθλια του γιου της» δήλωσε.

Δείτε το απόσπασμα: