zodia-ezodia

ΚΡΙΟΣ
Σήμερα και ενώ συνεχίζεις να αποζητάς την ανθρώπινη επαφή με τα άτομα τους περιβάλλοντος σου, μπορεί να αισθανθείς πως οι γύρω σου θα προσπαθήσουν να σε περιορίσουν. Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και η αντίθεση που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Τοξότη θα σε κάνει να νιώσεις καταπίεση από τους άλλους καθώς οι ιδέες και οι απόψεις σας θα είναι διαφορετικές. Δεν αποκλείεται να φανατιστείς με τις απόψεις σου και αυτό θα κάνει τα πράγματα χειρότερα. Σου συνιστώ υπομονή και ψυχραιμία για να τα καταφέρεις!

Είναι πιθανό να εκνευριστείς ακόμα και με το αγαπημένο σου ταίρι αν δεν συμφωνήσει με τις απόψεις σου. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου σε συμβουλεύω να μην κρίνεις αυστηρά μια νέα γνωριμία γιατί ρόδα είναι και γυρίζει!

ΤΑΥΡΟΣ
Τα οικονομικά σου θέματα συνεχίζουν να βρίσκονται στο προσκήνιο καθώς προσπαθείς να τα συμμαζέψεις. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Διδύμους και η αντίθεση που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Τοξότη υποδηλώνει πως πρέπει να κρατήσεις στάση αναμονής και να αξιολογήσεις τις ευκαιρίες που σου προσφέρονται. Είναι πολύ πιθανό να μην είναι τόσο ευκαιρίες και αντί να ωφελήσουν τα οικονομικά σου να συμβεί εντελώς το αντίθετο. Πρόσεξε λοιπόν και μην πάρεις αποφάσεις σήμερα.

Η σχέση με το ταίρι σου θα περάσει μια δύσκολη ημέρα καθώς θα την κρίνεις αυστηρά επηρεασμένος/η από τα οικονομικά θέματα που έχεις κατά νου. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου η ημέρα δεν είναι βοηθητική για αισθηματικές καταστάσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Το σύμπαν θα κάνει ένα τεστ αντοχής στις προσωπικές και επαγγελματικές σου σχέσεις για να μείνουν μόνο αυτές που αξίζουν. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιο σου και η αντίθεση που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Τοξότη, θα σε βοηθήσει να ξεκαθαρίσεις σχέσεις που υπάρχουν στη ζωή σου εθιμοτυπικά και να κρατήσεις μόνο αυτές που χρειάζονται. Η ψυχρή λογική σου και η αποστασιοποίηση από τους κοντινούς σου ανθρώπους μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα για αυτό κι εσύ μην το παρακάνεις!
Σήμερα θα δεις εντελώς αντικειμενικά τη σχέση με το ταίρι σου ίσως από μια αφορμή που θα σου δώσει εκείνο. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου μην αφήσεις τη ψυχρή λογική σου να υπερβεί τα δέοντα και να μπει εμπόδιο σε μια νέα γνωριμία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Κάποια θέματα που έχεις στο εργασιακό σου περιβάλλον ή κάποιες υποχρεώσεις της καθημερινότητας θα σου δημιουργήσουν δεύτερες σκέψεις και φοβίες σχετικές με το τι μέλει γενέσθαι. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Διδύμους και η αντίθεση που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Τοξότη, θα σε κάνει να νιώσεις παγιδευμένος/η σε δουλειές που δεν σου αρέσουν. Προσπάθησε να μην αφήσεις την ημέρα να περάσει κάνοντας υποθετικές σκέψεις γιατί θα αναστατώσει τη ψυχολογία σου και θα μπεις σε ένα φαύλο κύκλο.
Το ταίρι σου θα περάσει διάφορα τεστ προκειμένου να διαπιστώσεις πως είναι άξιο της εμπιστοσύνης σου. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου μια νέα γνωριμία μπορεί να σου ξυπνήσει φοβίες που θα δημιουργήσουν ένα αρνητικό κλίμα.

ΛΕΩΝ
Σήμερα μπορεί να έχεις κανονίσει να δεις τους φίλους σου και να περάσεις την ημέρα μαζί τους καθώς η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Διδύμους και να τονίζει τη σημασία των φίλων στη ζωή σου. Η αντίθεση της με τον Κρόνο από τον Τοξότη μπορεί να δημιουργήσει ένα περίεργο κλίμα μεταξύ σας καθώς μάλλον θα αισθανθείς μια επικριτική ματιά που δεν θα σου αρέσει καθόλου, με αποτέλεσμα να ρίξεις τείχος. Προσπάθησε να συζητήσεις με λογική οτιδήποτε δεν σου αρέσει και να μην βγάζεις συμπεράσματα γρήγορα.
Το ταίρι σου θα είναι στο πλευρό σου σήμερα και θα σε βοηθήσει να χαλαρώσεις και να ξεπεράσεις θέματα που μπορεί να έχουν προκύψει στο φιλικό σου περίγυρο. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου οι φίλοι σου μπορεί να κρίνουν μια νέα γνωριμία σου και θα πρέπει να αναρωτηθείς εάν έχουν δίκιο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Διδύμους και θα φέρει στο προσκήνιο τις ανησυχίες που σχετίζονται με τα επαγγελματικά σου δημιουργώντας σου ανασφάλεια. Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Τοξότη, θα σε κάνει αρκετά αυστηρό/η με όλους, ακόμα και με τον ίδιο σου τον εαυτό. Προσπάθησε να μην κρίνεις υπερβολικά τους άλλους γιατί θα έρθεις κι εσύ στη θέση τους αλλά να λύσεις οτιδήποτε προκύψει με διάλογο. Απόφυγε να αφήσεις οικογενειακά θέματα να επηρεάσουν τα επαγγελματικά σου βήματα και σκέψου καλά τα υπέρ και τα κατά πριν πάρεις σημαντικές αποφάσεις.
Η σχέση σου θα μείνει παραπονεμένη σήμερα καθώς επαγγελματικά θέματα θα τραβήξουν την προσοχή σου. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου, μη ρισκάρεις να μπλέξεις επαγγελματικά και αισθηματικά θέματα όσο και αν το επιθυμείς!

ΖΥΓΟΣ
Η διάθεση σου να αποκομίσεις γνώσεις και εμπειρίες θα σε σπρώξει να αναζητήσεις πληροφορίες για αυτά που σε ενδιαφέρουν μέσα από το περιβάλλον σου. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Διδύμους και να τονίζει την ανάγκη σου για κοινωνικές επαφές και ανταλλαγή γνώσεων. Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Τοξότη, θα δημιουργήσει ένα ψυχρό κλίμα γύρω σου που θα σε κάνει να αναρωτηθείς αν έκανες κάτι. Μη δώσεις σημασία σε αφορμές για καβγάδες και κράτησε την ψυχραιμία σου ώστε να μην παρεκτραπείς.
Προφύλαξε τη σχέση σου από τρίτους καθώς μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου, η προσωπική σου ζωή θα γίνει αντικείμενο σχολιασμού αν δεν είσαι προσεκτικός/η.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Μια σκέψη σου θα σε φέρει σε επαφή με τα βαθύτερα συναισθήματα σου, με αποτέλεσμα να επηρεάσει τη διάθεση σου. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Διδύμους και η αντίθεση που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Τοξότη, θα σε κάνει αρκετά απόμακρο/η και ψυχρό/η. Βέβαια αυτή η συναισθηματική αποστασιοποίηση θα σε βοηθήσει να βρεις τον απαραίτητο ρεαλισμό για να μην παρασυρθείς από το χείμαρρο των συναισθημάτων σου. Αν έχεις οικονομικά θέματα ανοιχτά, άφησε τα για άλλη ημέρα που θα είναι περισσότερο συμφέρουσα.
Είναι πιθανό να νιώσεις μακριά από το ταίρι σου καθώς οι σκέψεις σου θα δημιουργήσουν μια συναισθηματική παγωμάρα. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου μια νέα γνωριμία μπορεί να ξεκινήσει με πάθος αλλά όλο και κάτι θα βρεις για να ξεφουσκώσει!

ΤΟΞΟΤΗΣ
Σήμερα θα νιώσεις πως οι σημαντικοί άλλοι της ζωής σου όπως ο/η σύντροφος σου ή οι συνεργάτες σου θα σε καταπιέσουν με διάφορους τρόπους με αποτέλεσμα να μη νιώθεις άνετα. Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και η αντίθεση που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Τοξότη, θα εντείνει την ασφυξία που νιώθεις να σου προκαλούν οι άλλοι. Σκέψου μήπως δεν έχουν εντελώς άδικο και προσπάθησε να βρεις τα σημεία που φταις και εσύ χρησιμοποιώντας τον απαραίτητο ρεαλισμό.
Είναι πιθανό να νιώσεις μια δυσφορία καθώς το ταίρι σου δεν θα είναι υποστηρικτικό απέναντι σου, απεναντίας θα είναι αρκετά επικριτικό. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου μια νέα γνωριμία ίσως αποδειχτεί πως δεν είναι αυτό που ψάχνεις!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η ημέρα θα φέρει αρκετές υποχρεώσεις και θα σε αναγκάσει να επιταχύνεις προκειμένου να τα καταφέρεις. Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και η αντίθεση που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Τοξότη, θα φέρει στο προσκήνιο απωθημένα που ουδεμία σχέση θα έχουν με την καθημερινότητα αλλά θα είναι δύσκολο να τα απομονώσεις, προκείμενου να ασχοληθείς με πρακτικά θέματα. Προσπάθησε να μην σπαταλήσεις την ενέργεια σου σε ατέρμονες σκέψεις γιατί δεν θα έχεις ενέργεια για να φέρεις εις πέρας τις υποχρεώσεις σου.
Η κούραση που θα έχεις σήμερα θα επηρεάσει τη σχέση με το ταίρι σου καθώς δεν θα σου μείνει χρόνος και διάθεση για να ασχοληθείς μαζί του. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου, η ημέρα είναι πιο ελπιδοφόρα για να ξεκουραστείς και από αύριο να επανέλθεις δριμύτερος/η!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Διδύμους και σε ευνοεί πολύ ώστε να περάσεις μια ημέρα γεμάτη με τις δραστηριότητες που θέλεις. Η αντίθεση της Σελήνης με τον Κρόνο από τον Τοξότη μπορεί να φέρει νέα από φιλικά σου πρόσωπα που θα σε κάνουν να νιώσεις περίεργα καθώς μπορεί να σου ζητηθούν ευθύνες κατά κάποιο τρόπο. Αν υπάρξουν θέματα, λύσε τα με συζήτηση και μην μείνεις αποστασιοποιημένος/η γιατί με αυτό τον τρόπο μπορεί να δημιουργήσουν περισσότερα προβλήματα.
Η σχέση με το ταίρι σου θα είναι προτεραιότητά σου σήμερα αλλά όχι για τους σωστούς λόγους καθώς δεν θα είσαι ιδιαίτερα θερμός/η απέναντι του. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου, βρες μια ισορροπία στα συναισθήματα σου σχετικά με αυτόν/η που θέλεις!

ΙΧΘΥΕΣ
Τα θέματα που έχουν προκύψει, είτε στον επαγγελματικό είτε στον οικογενειακό τομέα, σε έχουν κάνει να χάσεις λίγη από την ανεμελιά σου. Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και η αντίθεση που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Τοξότη, θα σου φέρει ευθύνες που δεν έχεις συνηθίσει. Απόφυγε τα ρίσκα και κάθε τι που μπορεί να σε εκθέσει σε κινδύνους σήμερα και πάρε αποστάσεις ώστε να σχεδιάσεις τα επόμενα σου βήματα πιο αντικειμενικά.
Το ταίρι σου θα είναι μια όαση στη σημερινή ημέρα γι αυτό «χρησιμοποίησε» το για να αισθανθείς τη συναισθηματική σιγουριά που επιθυμείς. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου, μια νέα γνωριμία θα «πέσει» πάνω σε διάφορα θέματα που σε απασχολούν και γι αυτό δεν θα έχει την αμέριστη προσοχή σου.