zodia-ezodia

Από την Σμάρω Σωτηράκη

 

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα θα ξαναβρείς την καλή σου διάθεση καθώς η Σελήνη έχει περάσει στους Διδύμους και θα σε βοηθήσει να δεις με αισιοδοξία την ημέρα. Το τετράγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη και τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς μπορεί να δημιουργήσει εμπλοκές στις προσωπικές σου σχέσεις. Είναι πολύ πιθανό να αποκαλυφθούν και μυστικά που θα σε αναστατώσουν και θα δημιουργήσουν εντάσεις. Απόφυγε εκμυστηρεύσεις σε συγγενείς και γνωστούς γιατί η ημέρα δεν θα σε ευνοήσει.

Αν δεν ήσουν φρόνιμος/η το προηγούμενο διάστημα, σήμερα θα πρέπει να ανησυχείς καθώς μπορεί να γίνουν αποκαλύψεις που δεν θα σε συμφέρουν. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου, θα πεις πολλά και θα ακούσεις άλλα τόσα αλλά θα πρέπει να κρατήσεις μικρό καλάθι.

ΤΑΥΡΟΣ

Η ανασφάλεια που νιώθεις για τις οικονομικές σου υποχρεώσεις θα χρωματίσει την ημέρα και μπορεί να σε κάνει απότομο/η με τους γύρω σου. Η Σελήνη έχει περάσει στους Διδύμους και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα και την Αφροδίτη από τους Ιχθύς, σου εφιστά την προσοχή καθώς μπορεί να πάρεις λάθος αποφάσεις για τα οικονομικά σου. Μην παρασυρθείς από μεγάλες προσδοκίες και από ευκαιριακές συγκυρίες για να αυξήσεις το εισόδημα σου γιατί το πιο πιθανό είναι να πλανηθείς. Άφησε οικονομικές συμφωνίες και διακανονισμούς για μια άλλη πιο ελπιδοφόρα μέρα.

Σήμερα μπορεί να δημιουργηθούν εντάσεις με το ταίρι σου καθώς δεν θα μπορέσετε εύκολα να συνεννοηθείτε κυρίως για οικονομικά θέματα! Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου μια νέα γνωριμία θα σε παρασύρει σε ουτοπικές καταστάσεις!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σελήνη έχει περάσει στο ζώδιο σου σήμερα και θα δημιουργήσει κάποια θέματα όχι μόνο σε εσένα αλλά και σε αυτούς που θα συναναστραφείς σήμερα! Το τετράγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη και τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς, μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα με τους γύρω σου αλλά και πλάνες κυρίως όσον αφορά επαγγελματικά θέματα. Μην πάρεις αποφάσεις σήμερα, ακόμα και αν σου φαίνονται «λαχείο», γιατί θα έχουν προσωπικό αλλά και οικονομικό κόστος. Κράτησε γύρω σου τους ανθρώπους και τους συνεργάτες που εμπιστεύεσαι και απόφυγε να ανοιχτείς σε ανθρώπους που δεν έχουν περάσει τα τεστ!

Σήμερα είναι πιθανό να πεις αλλά και να ακούσεις ψέματα για αυτό πρέπει να είσαι προσεκτικός/η. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου μια νέα γνωριμία θα φανεί πολύ καλή για να είναι αληθινή και δεν θα πρέπει να βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα θα αποφασίσεις να απέχεις από κάθε πρακτική υποχρέωση και θα προτιμήσεις να ονειροπολήσεις αμέριμνος/η. Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα και την Αφροδίτη από τους Ιχθύς, θα σε παρασύρει σε λάθος ενέργειες κυρίως όσον αφορά οικονομικά και προσωπικά θέματα. Είναι πολύ πιθανό να αποκαλυφθεί κάτι που θα σε ξυπνήσει από τη νιρβάνα. Απόφυγε να εμπιστευτείς κάποιον/α που η διαίσθηση σου λέει όχι παρόλο αν τα γεγονότα και το μυαλό σου λένε ναι.

Είναι πιθανό να φαντάζεσαι την ιδανική σχέση αντί να ασχοληθείς με αυτή που έχεις! Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου, απόφυγε να καταθέσεις «γη και ύδωρ» σε μια νέα γνωριμία, ακόμα και αν έχεις ενδείξεις να το κάνεις!

ΛΕΩΝ

Η ημέρα φέρνει στην επιφάνεια την ανάγκη σου να δεις τους φίλους σου και να συναναστραφείς με ανθρώπους που έχεις κοινές ιδέες και απόψεις. Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και το τετράγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη και τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς, μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα καθώς θα σε κάνει ιδιαίτερα συναισθηματικό/η και εύθικτο/η. Είναι πολύ πιθανό να πεις μεγάλα λόγια προκειμένου να εντυπωσιάσεις φιλικά σου πρόσωπα και να υποσχεθείς πράγματα που δεν μπορείς να καταφέρεις με αποτέλεσμα να φανείς αφερέγγυος/α. Με φειδώ λοιπόν σήμερα οι υποσχέσεις!

Το ταίρι σου ίσως εκνευριστεί με την εμμονή που θα έχεις με τους φίλους σου και μπορεί να αναγκαστείς να παρουσιάσεις αλλιώς τα πράγματα προκειμένου να δικαιολογηθείς. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου, απόφυγε να δεις κάποιο/α φίλο/η σου ερωτικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Επαγγελματικά θέματα βρίσκονται σε πρώτο πλάνο καθώς η Σελήνη έχει περάσει στους Διδύμους μόνο που εσύ δεν έχεις ιδιαίτερη όρεξη να ασχοληθείς μαζί τους. Το τετράγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη και τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς, δημιουργεί προβλήματα καθώς δεν ξέρεις αν οι επαγγελματικές σου επιδιώξεις είναι ρεαλιστικές ή σενάριο φαντασίας. Μέσα σε όλα αυτά είναι πολύ πιθανό να παρασυρθείς από την ανάγκη σου να βγεις μια βόλτα και να χαλαρώσεις, με αποτέλεσμα να αφήσεις πίσω επαγγελματικές υποχρεώσεις και να βρεθείς εκτεθειμένος/η.

Ένα επαγγελματικό ραντεβού μπορεί να γίνει προσωπικό σήμερα και να φέρει προβλήματα αν υπάρχει ένα ταίρι σου στη ζωή σου. Αν δεν έχεις βρει αυτό το ταίρι αλλά έχεις κάτι υπό όψιν σου, στη δουλειά πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός/η αν δεν θέλεις να μαθευτεί το μυστικό σου!

ΖΥΓΟΣ

Οι επαφές με συγγενείς, κουμπάρους ακόμα και γνωστούς είναι κάτι παραπάνω από πιθανές σήμερα καθώς η Σελήνη έχει περάσει στους Διδύμους και θα σε κάνει ιδιαίτερα επικοινωνιακό/η και εξωστρεφή. Το τετράγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη και τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς, μπορεί να δημιουργήσει ψευδαισθήσεις κυρίως όσον αφορά τα άτομα που σε περιβάλλουν. Μην εμπιστευτείς ανθρώπους που θα μπουν στη ζωή σου σήμερα ακόμα και αν έρχονται με συστάσεις από το περιβάλλον σου.

Σήμερα θα δυσκολευτείς να βρεις μια κοινή γραμμή με το ταίρι σου καθώς οι ανάγκες σας θα είναι διαφορετικές. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου μην πιστέψεις μεγάλα λόγια από μια νέα η πολύ πρόσφατη γνωριμία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μια σκέψη σου που προκλήθηκε ακόμα και από μια μικρή αφορμή, θα σε «αναγκάσει» να κάνεις ένα εσωτερικό διάλογο προκειμένου να αντιμετωπίσεις αυτά που σου προκαλούν φόβο και άγχος. Η Σελήνη έχει περάσει στους Διδύμους και το τετράγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη και τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς, θα δυσκολέψει λίγο τα πράγματα καθώς θα είναι δύσκολο να καταλάβεις τις βαθύτερες ανάγκες σου αλλά και τα συναισθήματα που σου προκαλούν. Ο Ποσειδώνας θα δυσκολέψει το ρεαλισμό που είναι απαραίτητος, αλλά η διαίσθηση σου θα δουλεύει ρολόι και θα σε βοηθήσει στις δύσκολες στιγμές.

Σήμερα είναι πιθανό να πιστέψεις πως το ταίρι σου φταίει για οτιδήποτε σου συμβαίνει αλλά απλώς ψάχνεις ένα εξιλαστήριο θύμα. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου μην επενδύσεις συναισθηματικά σε μια νέα γνωριμία.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι σχέσεις σου με τους συνεργάτες σου αλλά και τον/την σύντροφό σου θα βρεθούν από νωρίς στο μικροσκόπιο καθώς η Σελήνη έχει περάσει στους Διδύμους και θα σου δημιουργήσει την ανάγκη για την αποδοχή των άλλων. Το τετράγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη και τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς, σου εφιστά την προσοχή σε σχέσεις και συνεργασίες καθώς θα χάσεις προσωρινά την ορθή σου κρίση. Αν έχεις κάποια συνεργασία ή κάποια συμφωνία στα σκαριά, απόφυγε να πάρεις τελεσίδικες αποφάσεις σήμερα και μην υπογράψεις τίποτα!

Σήμερα κράτησε μια επιφύλαξη σε αυτά που θα σου πει το ταίρι σου καθώς μπορεί να είναι αυτά που θέλεις να ακούσεις και όχι αυτά που ισχύουν. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου, μια νέα γνωριμία μπορεί να σε παραπλανήσει!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι υποχρεώσεις θα είναι πολλές σήμερα και θα σε ταλαιπωρήσουν αρκετά καθώς θα πρέπει να τις φέρεις εις πέρας ακόμα και αν τις θεωρείς αγγαρείες. Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και το τετράγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη και τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς, θα σου δημιουργήσει κούραση και μόνο που θα σκεφτείς αυτά που πρέπει να κάνεις. Είναι πολύ πιθανό να δημιουργήσει προβλήματα και σε πρακτικά θέματα και θα σε κάνει να δυσκολευτείς πολύ για να φτιάξεις ένα πλάνο ώστε να διευθετήσεις τις υποχρεώσεις σου. Αν συγκεντρωθείς θα έχεις μεγαλύτερες πιθανότητες να τα καταφέρεις!

Η ανάγκη σου να δεις το ταίρι σου θα είναι μεγάλη σήμερα αλλά ίσως προκύψει κάποια υποχρέωση που θα σου αλλάξει τα σχέδια. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου μια νέα γνωριμία θα ταράξει τα λιμνάζοντα ύδατα αλλά για λίγο!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα θέλεις να ασχοληθείς με «ανάλαφρα» πράγματα και να αφιερώσεις το χρόνο σου στα χόμπι σου και σε οτιδήποτε σε κάνει να αισθάνεσαι όμορφα. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Διδύμους και το τετράγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη και τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς, θα δυσκολέψει λίγο την ημέρα σου. Μπορεί τόσες ημέρες να έψαχνες χρόνο για να ασχοληθείς με εσένα και τις ανάγκες σου αλλά σήμερα που θα τον έχεις, πάλι κάτι θα νιώθεις πως σου λείπει. Αν αποφασίσεις να βγεις με φίλους πρόσεξε τις καταχρήσεις γιατί το hangover την επόμενη ημέρα θα είναι πολύ έντονο!

Είναι πιθανό να βρεις πολλά ελαττώματα στο ταίρι σου σήμερα αλλά σκέψου μήπως αυτά είναι δικαιολογίες για να νιώθεις καλύτερα όταν κοιτάζεις νέα ταίρια; Αν δεν έχεις βρει τον/την κατάλληλο/η σήμερα θα υπάρξουν πολλοί/ες αλλά μη βιαστείς να ενθουσιαστείς.

ΙΧΘΥΕΣ

Η διάθεση σου θα είναι υποτονική σήμερα και θα ψάχνεις αφορμές για να εξωτερικεύσεις τα παράπονα σου ώστε να ξεσπάσεις λίγο τη συναισθηματική τρικυμία που νιώθεις. Η Σελήνη έχει περάσει στους Διδύμους και το τετράγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη και τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς, θα δημιουργήσει συναισθηματικές εντάσεις καθώς θα πιστέψεις πως κανείς, ούτε καν η οικογένεια σου, μπορούν να καταλάβουν τις ανάγκες σου. Αν έχεις παράπονα προσπάθησε να τα εξηγήσεις κάνοντας ένα διάλογο χωρίς εκνευρισμό για να μην εκτροχιαστούν τα πράγματα!

Σήμερα θα έχεις παράπονα από το ταίρι σου αλλά είναι πιθανό να μην ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα γι αυτό σκέψου καλά πριν αποφασίσεις να εκνευριστείς μαζί του. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου μην κάνεις βιαστικές κινήσεις και μην παρασυρθείς από αυτά που βλέπεις στις ταινίες!