zodia-ezodia

Από την Σμάρω Σωτηράκη 

ΚΡΙΟΣ

Τα θέματα οικονομικής ασφάλειας που έχουν έρθει στο προσκήνιο από εχθές, θα συνεχίσουν να σε ταλαιπωρούν και σήμερα καθώς η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιο του Ταύρου. Τα οικονομικά σου είναι αυτά που θα έχουν μέγιστη σημασία για εσένα και όλες οι συζητήσεις θα ξεκινάνε και θα καταλήγουν σε αυτό το θέμα. Είναι πολύ πιθανό να επιδιώξεις ραντεβού με ανθρώπους που σχετίζονται με τα οικονομικά σου, όπως ο λογιστής σου, προκειμένου να περιορίσεις τα έξοδα σου και να αποκτήσεις την ασφάλεια που αποζητάς.

Τα οικονομικά σου θέματα θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον σου σήμερα και θα είναι το κύριο θέμα συζήτησης που θα έχεις με το ταίρι σου. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου είναι πολύ πιθανό να ερωτευτείς αυτόν/η που θα νιώσεις πως μπορεί να σου προσφέρει ασφάλεια.

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα θα είναι πολύ δύσκολο να συγκεντρωθείς σε μια δουλειά καθώς η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιο σου και να μεταβάλλει την όρεξη και τη διάθεση σου με αποτέλεσμα να αφήνεις ημιτελείς υποχρεώσεις. Είναι πολύ πιθανό να μην έχεις ενέργεια ή να ασχοληθείς με υπερβολικό ζήλο σε σημείο εμμονής με τις υποχρεώσεις σου, προκαλώντας ανησυχία στους γύρω σου. Μην προσπαθήσεις να εκτονώσεις την ένταση που έχεις στους συνεργάτες και τον/την σύντροφό σου γιατί θα δημιουργηθούν προβλήματα που δεν θα περάσουν έτσι απλά!

Αν δείχνεις πως δεν υπολογίζεις το ταίρι σου τότε και εκείνο δεν θα υπολογίσει εσένα και θα δημιουργηθεί ένας φαύλος κύκλος. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου η ημέρα μπορεί να σου φέρει μια ιδιαίτερη γνωριμία μόνο αν είσαι καλό παιδί!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο εξωστρεφής εαυτός σου μάλλον θα απουσιάζει σήμερα καθώς η Σελήνη από τον Ταύρο έχει βαλθεί να σου (από)δείξει πως κανείς δεν αξίζει την εμπιστοσύνη σου. Είναι πιθανό να μάθεις κάτι που θα σε κάνει ιδιαίτερα καχύποπτο/η με όλους. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να αποφύγεις τις συναναστροφές ακόμα και με τους κοντινούς σου ανθρώπους καθώς από το μυαλό σου θα περνάνε διάφορα σενάρια. Προσπάθησε να αφήσεις την αισιόδοξη πλευρά του χαρακτήρα σου να επικρατήσει και μη γενικεύεις καταστάσεις από ένα μικρό ή μεγάλο γεγονός.

Η σχέση σου θα επηρεαστεί από την καχυποψία σου καθώς το ταίρι σου θα βρεθεί στο στόχαστρό σου! Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου μην απορρίψεις μια νέα γνωριμία λόγω των σεναρίων που κάνεις στο μυαλό σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι φίλοι σου και οι άνθρωποι με τους οποίους μοιράζεσαι την ίδια ιδεολογία ή δραστηριοποιείσαι μαζί τους σε συλλογικούς σκοπούς ή εθελοντικές εργασίες θα είναι το πιο σημαντικό μέλημά σου σήμερα. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Ταύρο και σε προτρέπει να βγεις έξω, να κοινωνικοποιηθείς και να συζητήσεις για οτιδήποτε σε απασχολεί με τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Ακόμα και αν έχεις πολλή δουλειά προσπάθησε να βρεις λίγο χρόνο για να τον περάσεις με τους φίλους σου και θα δεις πόσο θα αλλάξει η ψυχολογία σου.

Αν επιλέξεις να περάσεις την ημέρα μόνο με τους φίλους σου, θα στεναχωρήσεις το ταίρι σου και θα πρέπει να έχεις μια πολύ καλή δικαιολογία για εκείνο! Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου μια νέα γνωριμία μέσω των φίλων σου θα σε εκπλήξει ευχάριστα!

ΛΕΩΝ

Οι επαγγελματικές σου ανησυχίες συνεχίζουν να απασχολούν το μυαλό σου και δύσκολα θα σε αφήσουν να σκεφτείς οτιδήποτε άλλο παρά μόνο πως θα καταφέρεις να βελτιώσεις τη δημόσια εικόνα σου. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Ταύρο και σε βάζει στη διαδικασία να αποδείξεις τι αξίζεις, τουλάχιστον στο επαγγελματικό σου περιβάλλον. Πρέπει όμως να είσαι προσεκτικός/η καθώς μπορεί να υποτιμήσεις κινδύνους που μπορούν να ανατρέψουν αυτά που θα προσπαθήσεις να επιτύχεις σήμερα.

Είναι πιθανό να αφήσεις το ταίρι σου σε δεύτερη μοίρα σήμερα καθώς τα επαγγελματικά σου ενδιαφέροντα θα μονοπωλήσουν την ημέρα. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου, μια νέα γνωριμία μπορεί να μην ανταποκρίνεται σε αυτό που έχεις κατά νου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σήμερα έχεις ξυπνήσει με διάθεση να αποκτήσεις γνώσεις και να ασχοληθείς με αυτά που μπορούν να διευρύνουν τους πνευματικούς ορίζοντες σου. Η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο και σε προτρέπει να ασχοληθείς με εκπαιδευτικά θέματα όπως είναι η εκμάθηση μιας ξένης γλώσσας ή η απόκτηση ενός νέου πτυχίου. Υπάρχει βέβαια περίπτωση να τεμπελιάσεις και να μην πάρεις την απόφαση να κάνεις το πρώτο βήμα αλλά αν το κάνεις μετά δεν θα σε σταματήσει τίποτα!

Μια εκπαιδευτική επίσκεψη μαζί με το ταίρι σου σε κάποιο μουσείο θα ικανοποιήσει την επιθυμία σου να μάθεις νέα και ενδιαφέροντα πράγματα. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου μια επίσκεψη σε συγγενείς και φίλους μπορεί να κρύβει και μια ευχάριστη έκπληξη!

ΖΥΓΟΣ

Το μυαλό σου έχει κολλήσει σε καταστάσεις και ανθρώπους που θεωρείς πως δεν σου φέρθηκαν όπως θα έπρεπε και δεν θα μπορέσεις να απομακρύνεις αυτές τις σκέψεις εύκολα! Η Σελήνη βρίσκεται στον

Ταύρο και σε φέρνει αντιμέτωπο με τις αδυναμίες σου, ευκαιρία να καταφέρεις να τις διαχειριστείς. Είναι πιθανό να προκύψουν και κάποια οικονομικά θέματα κυρίως αν σχετίζεσαι με συνεταίρους αλλά θα πρέπει οι αποφάσεις σου να είναι αποτέλεσμα λογιστικών πράξεων και όχι απωθημένων και εγωισμού!

Σήμερα θα επιχειρήσεις να εκτονώσεις την ένταση που νιώθεις στη σχέση σου, αν το κάνεις εντός κρεβατοκάμαρας θα είστε και οι δύο ευχαριστημένοι! Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου μια νέα γνωριμία θα περάσει από ενδελεχή έλεγχο και μπορεί να «κοπεί» λόγω απωθημένων!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σήμερα δεν θα πάρεις αποφάσεις μόνος/η σου γι αυτά που σε απασχολούν όπως κάνεις συνήθως αλλά θα αναζητήσεις τη γνώμη των άλλων και συγκεκριμένα των συνεργατών και του συντρόφου σου. Η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο και θα κάνει τις απόψεις των γύρω σου ιδιαίτερα σημαντικές με αποτέλεσμα να σου δημιουργήσει διλλήματα. Αν καταφέρεις να κρατήσεις τις ισορροπίες ανάμεσα σε αυτά που θέλεις εσύ και σε αυτά που θέλουν οι άλλοι, όχι μόνο δεν θα κάνεις λάθη αλλά θα επωφεληθείς και από τις εποικοδομητικές συζητήσεις.

Το ταίρι σου μπορεί να σε επηρεάσει σήμερα γι αυτό θα πρέπει να διαχωρίσεις τα προσωπικά θέματα από όλα τα υπόλοιπα εκτός αν έχεις τη διάθεση να γίνεις πολύ επεξηγηματικός/η για κάθε θέμα που σε απασχολεί. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου απόφυγε να ακολουθήσεις τις συμβουλές των άλλων με κλειστά μάτια!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Ταύρο και σε «αναγκάζει» να ασχοληθείς με τις δουλειές και τις υποχρεώσεις σου καθώς επηρεάζει τον τομέα της καθημερινής σου εργασίας. Προσπάθησε να οργανώσεις

τις δουλειές σου από νωρίς ώστε να μην αφήσεις εκκρεμότητες που μπορεί να σε εκθέσουν. Σήμερα θα τρέξεις και δεν θα σου αρέσει καθόλου καθώς δεν είσαι συνηθισμένος/η να σε πιέζουν. Θωράκισε τον οργανισμό σου με βιταμίνες, πάρε και ένα-δυο φρουτάκια για το δρόμο και ξεκίνα, μια ημέρα είναι θα περάσει!

Δύσκολα θα καταφέρεις να δεις το ταίρι σου καθώς ή δεν θα έχεις χρόνο ή δεν θα έχεις όρεξη! Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου ίσως θα πρέπει να μεταφέρεις ένα ραντεβού σου μια άλλη ημέρα που θα είσαι πιο ξεκούραστος/η.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Ταύρο και θα σε προτρέψει να αφιερώσεις χρόνο στον εαυτό σου και τις ανάγκες του. Σήμερα μπορείς να ασχοληθείς με αυτά που σε ευχαριστούν και σε κάνουν να νιώθεις δημιουργικός/η είτε αυτό είναι κάποιο χόμπι είτε μία βόλτα με φίλους. Είναι μια καλή ευκαιρία να βρεις χρόνο και να τον αξιοποιήσεις όπως πραγματικά θέλεις, χωρίς όμως να σε πιάσουν οι τύψεις πως αφήνεις πίσω τις δουλειές σου, προκειμένου να γεμίσεις τις μπαταρίες σου και να επανέλθεις δριμύτερος/η.

Άφησε το παιδί που κρύβεις μέσα σου να βγει και κάνε μια βόλτα με το ταίρι σου σε μέρη που σου άρεσε να πηγαίνεις όταν ήσουν μικρός/η. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου πρόσεξε να μην φερθείς επιπόλαια σε μια νέα γνωριμία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μια συζήτηση με άτομα της οικογένειάς σου μπορεί να φέρει στην επιφάνεια παλιά θέματα και να φέρει εντάσεις. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Ταύρο και θα ανασύρει παράπονα και απωθημένα, κυρίως αυτά που αφορούν την οικογένεια σου. Προσπάθησε να μην αφήσεις τα συναισθήματα σου να υπερχειλίσουν γιατί θα δώσεις

σημασία σε θέματα που κανονικά πρέπει να προσπεράσεις. Απόφυγε να πεις πολλά λόγια πάνω στον εκνευρισμό σου γιατί μετά θα μετανιώσεις.

Σήμερα δεν θα έχεις όρεξη να δεις το ταίρι σου καθώς θα έχεις άλλα θέματα που σε απασχολούν. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου δεν είναι καλή ημέρα για να βγεις ένα ραντεβού η να κάνεις οποιαδήποτε κίνηση σε αισθηματικά θέματα.

ΙΧΘΥΕΣ

Σήμερα θέλεις να βγεις, να πας μια βόλτα στα μαγαζιά και να πιεις ένα καφέ στον αγαπημένο σου γείτονα ή με συγγενείς που αγαπάς. Η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο και θα σε κάνει ιδιαίτερα επικοινωνιακό/η και με διάθεση για βόλτες! Είναι πολύ πιθανό να κάνεις νέες γνωριμίες μέσα από το περιβάλλον σου που θα σου φανούν χρήσιμες σε επαγγελματικά και προσωπικά θέματα. Θα πρέπει να είσαι αρκετά προσεκτικός/η γιατί είναι πιθανό πάνω στον ενθουσιασμό σου να πεις πράγματα που δεν πρέπει!

Πάρε το ταίρι σου και κανόνισε μια επίσκεψη σε συγγενείς καθώς είναι αδύνατο να αφήσεις ανεκμετάλλευτο το επικοινωνιακό σου ταλέντο. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου μια βόλτα στα μαγαζιά μπορεί να κρύβει ενδιαφέρουσες γνωριμίες.