zodia-ezodia

Από την Σμάρω Σωτηράκη 

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα θα νιώθεις μια διάχυτη ανασφάλεια με αποτέλεσμα να ξεκινήσεις να αναζητάς τρόπους για να καταφέρεις να την περιορίσεις. Η Σελήνη έχει περάσει στον Ταύρο και θα σου δημιουργήσει ανησυχίες σε οτιδήποτε αφορά τα οικονομικά σου. Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς θα φέρει στο μυαλό σου ευφάνταστες ιδέες ώστε να καταφέρεις να αυξήσεις το εισόδημα σου ή ευφάνταστες δικαιολογίες ώστε να αναβάλλεις τις εκκρεμότητες σου!

Το ταίρι σου μπορεί να σε βοηθήσει και να βρείτε μαζί λύση για τα οικονομικά θέματα που σε απασχολούν. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου μια νέα γνωριμία θα σε παρασύρει και θα σταματήσεις να σκέφτεσαι δουλειές, υποχρεώσεις και οικονομικές εκκρεμότητες!

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη έχει περάσει στο ζώδιο σου και θα δημιουργήσει μια αναστάτωση στην καθημερινότητα σου καθώς οι αντιδράσεις σου θα είναι περίεργες και η συνεννόηση με τους γύρω σου δύσκολη! Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς θα σε βοηθήσει να χαλαρώσεις και να αποφύγεις τις εντάσεις και τους καβγάδες. Είναι πιθανό να ωραιοποιήσεις ανθρώπους που δεν πρέπει γι αυτό η κρίση σου πρέπει να συνοδεύεται από τη λογική.

Σήμερα είναι πιθανό να εκνευριστείς με το ταίρι σου αν δεν είναι τέλειο και αψεγάδιαστο αλλά θα είσαι άδικος/η και υπερβολικός/η. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου μην έχεις υπερβολικές απαιτήσεις από μια νέα γνωριμία!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σήμερα μπορεί να κάνεις μια βόλτα αμέριμνος/η και ξαφνικά να έρθουν στο μυαλό σου σκέψεις που αφ’ ενός δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα και αφ’ ετέρου θα σε αγχώσουν χωρίς λόγο. Η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο και θα προκαλέσει ανησυχίες και ανασφάλειες με αποτέλεσμα να είναι δύσκολο να ευχαριστηθείς οτιδήποτε. Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς μπορεί να δημιουργήσει ένα «θολό τοπίο», το οποίο δεν θα σε βοηθήσει στα επαγγελματικά σου θέματα για αυτό θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η.

Είναι πολύ πιθανό να μεταδώσεις τις φοβίες και τις ανασφάλειες σου στο ταίρι σου γι αυτό προσπάθησε να τις αφήσεις έξω από τη σχέση σου. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου σκέψου μήπως ψάχνεις κάτι ιδανικό με αποτέλεσμα να απορρίπτεις οτιδήποτε άλλο;

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι φίλοι σου και οι άνθρωποι με τους οποίους μοιράζεσαι κοινούς στόχους και προσωπικά μυστικά, θα βρεθούν στη λίστα με τις προτεραιότητες σου για σήμερα και θα επιδιώξεις να τους δεις. Η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο και το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς, θα σε οδηγήσει σε εκ βαθέων εκμυστηρεύσεις και συζητήσεις. Αν ασχολείσαι με οποιοδήποτε καλλιτεχνικό χόμπι και σπορ, κυρίως αν συμμετέχεις σε κάποια ομάδα, θα είσαι πολύ τυχερός/η καθώς η έμπνευση σου θα μαγέψει τους γύρω σου.

Συζήτησε με το ταίρι σου μια ιδέα σου ή κάποια έμπνευση σου και άκουσε τη γνώμη του! Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου μπορεί να γνωρίσεις μια ρομαντική ψυχή και να ανακαλύψεις πως έχετε πολλά κοινά μεταξύ σας!

ΛΕΩΝ

Η καριέρα θα είναι το κύριο μέλημα σου σήμερα που η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο και θα καταβάλεις μεγάλη προσπάθεια για να αναγνωριστούν οι προσπάθειες σου. Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς θα σε βοηθήσει να δράσεις αθόρυβα και ανενόχλητος/η ώστε στο τέλος να κάνεις την έκπληξη! Προσπάθησε να είσαι διακριτικός/η και να μην εμπλακείς σε θέματα και μυστικά προϊσταμένων και υφισταμένων ώστε να μη βρεθείς εκτεθειμένος/η.

Η δουλειά δεν θα σε αφήσει να αφιερώσεις όσο χρόνο θα ήθελες στο ταίρι σου και, για να μη γκρινιάζει, μπορεί να μεγεθύνεις τις επαγγελματικές σου υποχρεώσεις! Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου προσπάθησε να μην ερωτευτείς κάποιον/α από τη δουλειά!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το μυαλό σου έχει αποφασίσει να πάρει άδεια σήμερα για αυτό μην το ζορίσεις με υποχρεώσεις. Η Σελήνη έχει περάσει στον Ταύρο και θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να επικοινωνήσεις με ανθρώπους που δεν βλέπεις τόσο συχνά όσο θα ήθελες. Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς θα σε βοηθήσει να περάσεις μια χαλαρή ημέρα ώστε να ξεφύγεις από τη ρουτίνα και τις δουλειές. Βέβαια θα είσαι λίγο αφηρημένος/η σήμερα για αυτό φρόντισε να ελέγξεις τα ραντεβού σου για να είσαι σίγουρος/η.

Μια βόλτα με το ταίρι σου σε συγγενείς, γείτονες και κουμπάρους θα ήταν το ιδανικό σενάριο της ημέρας καθώς οι κοινωνικές επαφές ευνοούνται! Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου θα καταφέρεις να μαγέψεις μια νέα γνωριμία καθώς θα πεις αυτό ακριβώς που θέλει να ακούσει…

ΖΥΓΟΣ

Σήμερα είναι πιθανό να νιώθεις πως κάτι σου φταίει χωρίς να μπορείς να το προσδιορίσεις καθώς η Σελήνη από τον Ταύρο σου προκαλεί

συναισθηματική δυσφορία. Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς θα κατευνάσει τη φουρτούνα και θα σε βοηθήσει να βρεις διέξοδο μέσα από τις δραστηριότητες της καθημερινότητας σου. Η ημέρα δεν προσφέρεται για τακτοποίηση οικονομικών εκκρεμοτήτων ούτε για νέες συμφωνίες καθώς μπορεί να παρασυρθείς από τις μεγάλες προσδοκίες σου.

Μπορείς να στρέψεις το ενδιαφέρον σου στο ταίρι σου και να θυμηθείς ξανά όλα αυτά που κάνουν τη σχέση σας ξεχωριστή ώστε να αποφύγεις τις εντάσεις. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου η διαίσθηση σου θα σε οδηγήσει στον/στην κατάλληλο/η.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Σελήνη έχει περάσει απέναντι σου, στο ζώδιο του Ταύρου και θα σε κάνει να δώσεις προτεραιότητα στους άλλους, αφήνοντας τον εαυτό σου λίγο παραπονεμένο. Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς θα ενισχύσει τα καλλιτεχνικά σου ταλέντα αλλά και την ανάγκη σου για ουσιαστική επαφή με τους ανθρώπους που αγαπάς. Καλύτερα να αποφύγεις να συζητήσεις για οποιαδήποτε επαγγελματική συμφωνία σήμερα καθώς η ημέρα ευνοεί τις πιο ανάλαφρες συζητήσεις!

Είναι πιθανό να δώσεις προτεραιότητα στο ταίρι σου και τις ανάγκες του και να βάλεις τον εαυτό σου σε δεύτερη μοίρα! Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου, μια νέα γνωριμία μπορεί να σε κάνει να πιστέψεις στα θαύματα αλλά πρέπει να έχεις ένα μέτρο!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι δουλειές που θα προκύψουν σήμερα, θα σε αναγκάσουν να αλλάξεις το ημερήσιο πλάνο σου καθώς η Σελήνη έχει περάσει στον Ταύρο και είναι αποφασισμένη να σε βάλει να δουλέψεις χωρίς να χρονοτριβείς! Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς θα σε

παρασύρει σε μια χαλαρότητα, με αποτέλεσμα να δυσκολευτείς να ασχοληθείς με πρακτικά θέματα και μετά να τα βάλεις με τους γύρω σου. Δες τις υποχρεώσεις σου σαν πρόκληση ώστε να υπάρξουν περισσότερες πιθανότητες να ασχοληθείς μαζί τους!

Η ημέρα μπορεί να μη σου αφήσει χρόνο για το ταίρι σου καθώς οι υποχρεώσεις σου θα είναι αρκετές. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου σήμερα είναι πιθανό να δεις με «άλλο μάτι» κάποιον/α που συναντάς σχεδόν καθημερινά!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα είναι η κατάλληλη ημέρα για να δώσεις προτεραιότητα στον εαυτό σου καθώς η Σελήνη από τον Ταύρο θα σου υπενθυμίσει πόσο σημαντικό είναι να τον καλομαθαίνεις κάποιες φορές! Το εξάγωνο που θα σχηματίσει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς, θα ενισχύσει τη φαντασία σου και τη διάθεση σου να δημιουργήσεις! Η ημέρα ενδείκνυται για να ασχοληθείς με τα χόμπι σου ώστε να εκμεταλλευτείς την έμπνευση σου! Είναι πιθανό να παρασυρθείς σε καταχρήσεις για αυτό να είσαι προσεκτικός/η.

Πάρε το ταίρι σου και παρακολουθείστε μια θεατρική παράσταση ή μια ταινία που θα σας βοηθήσει να ταξιδέψετε και να ονειρευτείτε. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου, οι γνωριμίες υπάρχουν αλλά θα πρέπει να συγκρατηθείς και να μην αρχίσεις να λες μεγάλα λόγια!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα είναι πιθανό να εμφανιστούν θέματα που θα μπορεί να σε φέρουν σε αντιπαράθεση με την οικογένεια σου καθώς η Σελήνη από τον Ταύρο θα αναμοχλεύσει πράγματα που δεν έχουν ξεκαθαριστεί. Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να αποφύγεις τις φασαρίες και γι αυτό θα επιλέξεις να μη δώσεις συνέχεια, ακόμα και αν υπάρξουν πράγματα

που θα σε ενοχλήσουν. Πρόσεξε τις καταχρήσεις καθώς μπορεί να βάλεις ένα ποτάκι για να χαλαρώσεις και τελικά να γίνουν πολλά περισσότερα!

Τα θέματα που σε απασχολούν θα λειτουργήσουν ανασταλτικά για τη σχέση σου, αν δεν τα αφήσεις για λίγο στην άκρη με σκοπό να εστιαστείς στο ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η μπορεί να απομακρυνθείς από ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει καθώς θα επιθυμήσεις να μείνεις μόνος/η σου!

ΙΧΘΥΕΣ

Η διάθεση σου για επικοινωνία θα σε φέρει σε επαφή με γνωστούς και συγγενείς προκειμένου να μάθεις νέα και να κάνεις δημόσιες σχέσεις! Η Σελήνη έχει περάσει στον Ταύρο και θα φροντίσει για την ομαλή διεξαγωγή των κοινωνικών επαφών σου! Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα που βρίσκεται στο ζώδιο σου θα φέρει στην επιφάνεια τις ευαισθησίες σου και θα σε κάνει ιδιαίτερα ευάλωτο/η με τα θέματα των γύρω σου. Προσπάθησε να βρεις την ισορροπία σου, προκειμένου να μη μεταβάλλεται η διάθεση σου από τα ερεθίσματα του περιβάλλοντος σου.

Πάρε το ταίρι σου και κάντε μια βόλτα σε αδέρφια και ξαδέρφια για να συσφίξετε τις σχέσεις σας και να περάσετε καλά. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου σήμερα θα είσαι τόσο γλυκός/ια που δύσκολα θα σου αντισταθεί κάποιος/α και αυτό θα πρέπει να το εκμεταλλευτείς!