zodia-ezodia

Από την Σμάρω Σωτηράκη 

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιο σου και να σε γεμίζει ενέργεια αλλά θα πρέπει να προσέξεις τον τρόπο που θα τη διαχειριστείς. Η αντίθεση της Σελήνης με το Δία από το Ζυγό θα φέρει ευκαιρίες μέσα από συνεργασίες και νέα πρόσωπα στη ζωή σου που θα γίνουν σύμμαχοί σου.  Το τρίγωνο με τον Κρόνο από τον Τοξότη θα σε βοηθήσει να σταθεροποιήσεις οτιδήποτε νέο ξεκινήσεις σήμερα γι αυτό μην αφήσεις ανεκμετάλλευτες τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν.

Το ταίρι σου θα είναι υποστηρικτικό σε οποιαδήποτε απόφαση πάρεις σήμερα και θα ανεβάσει την ψυχολογία σου. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου η ημέρα θα αποδειχτεί γενναιόδωρη γι αυτό ευχήσου οτιδήποτε θέλεις!

 

ΤΑΥΡΟΣ

Είναι πιθανό να μην έχεις ιδιαίτερη όρεξη σήμερα ακόμα και χωρίς λόγο καθώς η Σελήνη από τον Κριό θα φέρει στην επιφάνεια τις ανησυχίες σου μέσα από το πρίσμα ενός μεγεθυντικού καθρέφτη! Η αντίθεση που σχηματίζει με το Δία από το Ζυγό μπορεί να φέρει εργασιακές ευκαιρίες που δεν θα πρέπει να αφήσεις ανεκμετάλλευτες. Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο από τον Τοξότη θα σου χαρίσει ρεαλιστική σκέψη που θα σε βοηθήσει να ισορροπήσεις ανάμεσα σε όλα αυτά  που σε αγχώνουν ώστε να καταφέρεις να τα διαχειριστείς.

Σήμερα η θερμοκρασία στα ερωτικά σου θα εξαρτηθεί αποκλειστικά από εσένα καθώς οι σκέψεις σου και τα άγχη σου θα είναι αυτά που θα καθορίσουν τη διάθεση σου. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου μια νέα γνωριμία θα μπορέσει να εξελιχθεί με αργά αλλά σταθερά βήματα.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι άνθρωποι με τους οποίους περνάς όμορφες στιγμές μαζί τους θα είναι στο επίκεντρο της προσοχής σου και γι αυτό θα επιδιώξεις συναντήσεις με φιλικά σου πρόσωπα. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Κριό και η αντίθεση που σχηματίζει με το Δία από το Ζυγό, θα σε παρασύρει και μπορεί να γίνεις άτακτος/η και με τη σειρά σου να παρασύρεις και τους φίλους σου σε καταχρήσεις και έξοδα! Ευτυχώς το τρίγωνο της Σελήνης με το Κρόνο από τον Τοξότη θα σου βάλει ένα φρένο που είναι απαραίτητο για να μην περάσεις τα όρια!

Σήμερα θα είσαι επιρρεπής σε αμαρτίες και θα πρέπει να συγκρατηθείς! Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου μπορεί να κάνεις μια επιπόλαιη γνωριμία που μπορεί να καταλήξει σε σχέση γι αυτό μην προδικάζεις τίποτα!

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι επαγγελματικές σου ανησυχίες θα δώσουν δυναμικά το παρόν και σήμερα καθώς αναζητάς τρόπους για να ξεχωρίσεις στον επαγγελματικό τομέα. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Κριό και η αντίθεση που σχηματίζει με το Δία από το Ζυγό, θα φέρει ευκαιρίες που δεν πρέπει να αφήσεις ανεκμετάλλευτες. Το τρίγωνο της με τον Κρόνο από τον  Τοξότη θα σε βοηθήσει να βάλεις γερά θεμέλια σε επαγγελματικά ξεκινήματα και θα σου χαρίσει μια βαθιά αίσθηση καθήκοντος που θα σε κάνει να ξεχωρίσεις.

Η σχέση με το ταίρι σου μπορεί να σε παρασύρει και να αφήσεις επαγγελματικά θέματα πίσω αν δεν φανείς συνετός/η. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου μια νέα γνωριμία θα τύχει μεγάλης αποδοχής από τους γύρω σου και μπορεί να βελτιώσει τη δημόσια εικόνα σου.

 

ΛΕΩΝ

Θέματα που έχουν να κάνουν με κάθε είδους γνώσεις συνεχίζουν να σε απασχολούν και σήμερα καθώς η Σελήνη από τον Κριό σου δημιουργεί την ανάγκη να διευρύνεις τους ορίζοντες σου. Η αντίθεση που σχηματίζει με το Δία από τον Ζυγό, θα αυξήσει τη δημοτικότητα σου στο κοινωνικό σου περιβάλλον καθώς οι απόψεις σου θα βρουν ένθερμους υποστηρικτές. Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο από τον Τοξότη θα σε βοηθήσει να βάλεις γερές βάσεις σε γνωριμίες που μπορούν να σε βοηθήσουν σε επαγγελματικά και προσωπικά σου σχέδια.

Μια συζήτηση με το ταίρι σου θα σε βοηθήσει να δεις και μια διαφορετική οπτική των πραγμάτων και να σου ανοίξει νέους πνευματικούς ορίζοντες. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου μια νέα γνωριμία θα έρθει μέσα από γνωστούς ή φίλους!

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θέματα που έχουν να κάνουν με συνεταιρισμούς, επιχειρήσεις αλλά και το δημόσιο τομέα θα είναι αυτά που θα σε απασχολήσουν κατά κύριο λόγο σήμερα. Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό και η αντίθεση που σχηματίζει με το Δία από το Ζυγό μπορεί να φέρει μια οικονομική ευκαιρία ή ένα «δώρο» που θα σε χαροποιήσει ιδιαίτερα. Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο από τον Τοξότη θα σε βοηθήσει να δεις κάθε ευκαιρία που θα σου προσφέρει η ημέρα ρεαλιστικά ώστε να κάνεις και τις σωστές κινήσεις.

Η γνώμη του συντρόφου σου θα σε επηρεάσει πολύ αλλά φρόντισε να πάρεις εσύ τις αποφάσεις για δικά σου θέματα, κυρίως αν αφορούν οικονομικά που εμπλέκονται και τρίτοι. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου, μην παρασυρθείς σε σπατάλες για να εντυπωσιάσεις μια νέα γνωριμία.

 

ΖΥΓΟΣ

Οι άνθρωποι που βρίσκονται στο πλευρό σου, ο/η σύντροφος και οι συνεργάτες σου θα επηρεάσουν τον τρόπο σκέψης σου και θα αποτελέσουν βαρόμετρο για τις αποφάσεις σου. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Κριό και δείχνει πως σήμερα θα ασχοληθείς περισσότερο με τα θέλω των άλλων και όχι τα δικά σου. Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Δία που βρίσκεται στο ζώδιο σου, θα σου φέρει ευκαιρίες μέσα από νέες συνεργασίες και συμφωνίες. Ταυτόχρονα το τρίγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο από τον Τοξότη, θα σε βοηθήσει να σταθεροποιήσεις οτιδήποτε και να ξεκινήσεις σήμερα.

Η σχέση με το ταίρι σου θα σε απασχολήσει έντονα σήμερα και ίσως γίνεις και λίγο υπερβολικός/η και υπερπροστατευτικός/η. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου, θα έχεις επιλογές αλλά θα πρέπει να μη σκεφτείς παρορμητικά.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι καθημερινές σου υποχρεώσεις θα είναι αρκετές και θα σε αναγκάσουν  να κάνεις ένα ημερήσιο πλάνο προκειμένου να καταφέρεις να τις τακτοποιήσεις. Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό και η αντίθεση που σχηματίζει με το Δία από το Ζυγό, θα σου δώσει μια «χείρα βοηθείας» καθώς θα φέρει δίπλα σου ανθρώπους που θα σε βοηθήσουν να ξεμπερδέψεις γρήγορα. Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο από τον Τοξότη θα ενισχύσει την υπευθυνότητα σου και την αίσθηση καθήκοντος με αποτέλεσμα να αναλάβεις και υποχρεώσεις τρίτων.

Αν το ημερήσιο πρόγραμμα σου είναι φορτωμένο ίσως είναι μια καλή ιδέα να ζητήσεις από το ταίρι σου ενισχύσεις! Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου  ίσως να μην έχεις τον απαραίτητο χρόνο για να ασχοληθείς με την προσωπική σου ζωή.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σήμερα η διάθεση σου θα είναι πολύ καλή και αυτό δεν θα περάσει απαρατήρητο από τους γύρω σου. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Κριό και η αντίθεση που σχηματίζει με το Δία από το Ζυγό, θα προσθέσει μια νότα υπερβολής σε οτιδήποτε και να κάνεις σήμερα, ακόμα και στη διασκέδαση σου! Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο από τον Τοξότη θα σε βοηθήσει να κρατήσεις το μέτρο και να μην ξεπεράσεις τα όρια καθώς οι καταχρήσεις θα είναι ιδιαίτερα ελκυστικές σήμερα!

Η υπερβολή θα κάνει την εμφάνιση της και στη σχέση σου και, αν δεν συγκρατηθείς, θα δημιουργηθούν προβλήματα καθώς θα σε πιάσουν τάσεις παλιμπαιδισμού! Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου, ο ενθουσιασμός σου ίσως να μη σε βοηθήσει να κάνεις την κατάλληλη επιλογή.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τα θέματα που έχουν προκύψει με την οικογένεια σου θα είναι στο προσκήνιο καθώς η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Κριό. Η αντίθεση που σχηματίζει με το Δία από το Ζυγό, θα σε βοηθήσει να βρεις λύσεις στα θέματα που σε απασχολούν και δεν αποκλείεται να σου φέρει και μια επαγγελματική ευκαιρία. Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο από τον Τοξότη, θα ενισχύσει τη λογική σου σκέψη και θα σε βοηθήσει να εκθέσεις τα επιχειρήματα σου και να τα υποστηρίξεις με ηρεμία στα άτομα της οικογένειας σου.

Αν νιώθεις τη συναισθηματική πληρότητα που επιθυμείς, φρόντισε να το δείξεις και στο ταίρι σου και να μην είσαι απόμακρος/η. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου ένα ραντεβού μπορεί να ξεκινήσει ως επαγγελματικό και να εξελιχθεί σε προσωπικό!

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η ημέρα είναι κατάλληλη για δημόσιες σχέσεις και επαφές με το ευρύτερο κοινωνικό και συγγενικό περιβάλλον καθώς η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό και η αντίθεση της με το Δία σε κάνει πολύ δημοφιλή στους κύκλους που κινείσαι. Θα πρέπει να είσαι εγκρατής καθώς είναι πιθανό να παρασυρθείς σε σπατάλες και άσκοπες αγορές. Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο από τον Τοξότη θα ενισχύσει την ικανότητα σου να ακούς και να συμβουλεύεις τους άλλους με ρεαλισμό με αποτέλεσμα όλοι να αποζητούν την παρέα σου.

Αν αποφασίσεις να κάνεις μια βόλτα με το ταίρι σου φρόντισε να μην είναι σε καταστήματα καθώς θα παρασυρθείτε σε άσκοπες αγορές. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου οι γνωριμίες θα είναι αρκετές αλλά θα πρέπει να διακρίνεις ποιος/α είναι ο/η κατάλληλος/η.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Τα οικονομικά σου συνεχίζουν να σε απασχολούν και σήμερα που η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Κριό. Η αντίθεση της με το Δία μπορεί να φέρει επικερδείς συμφωνίες και νέες ιδέες που μπορούν να αυξήσουν το εισόδημα σου ώστε να σταματήσεις να νιώθεις ανασφάλεια. Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο από τον Τοξότη θα σε βοηθήσει να αποφύγεις την υπέρ-αισιοδοξία που μπορεί να σε οδηγήσει σε κινήσεις, οι οποίες όχι μόνο δεν θα βοηθήσουν τα οικονομικά σου αλλά θα τα βλάψουν.

Το κύριο θέμα συζήτησης με το ταίρι σου θα είναι τα οικονομικά σου με αποτέλεσμα να χαθεί για λίγο κάθε ερωτική ατμόσφαιρα! Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου η ημέρα θα σε βοηθήσει περισσότερο να κερδίσεις χρήματα παρά να βρεις τον έρωτα γι αυτό κάνε υπομονή!