zodia-ezodia

Από την Σμάρω Σωτηράκη,

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη από το ζώδιο σου κινεί τα νήματα της ψυχολογίας σου και επηρεάζει τη διάθεση σου. Είναι πολύ πιθανό να έχεις κάποια συναισθηματική αστάθεια με αποτέλεσμα να δυσκολεύεσαι να πάρεις αποφάσεις για οτιδήποτε και να βρίσκεσαι σε διλλήματα. Το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Ήλιο που βρίσκεται στον Αιγόκερω το απόγευμα, θα σου δημιουργήσει εσωτερικό αναβρασμό και δεν θα σε βοηθήσει να επικοινωνήσεις με τους γύρω σου καθώς οι ενέργειες σου δεν θα ταυτίζονται με τις προθέσεις σου.

Η σχέση σου θα επιβιώσει σήμερα, παρ’ όλες τις αντιξοότητες, αλλά για να γίνει αυτό θα πρέπει να είσαι ξεκάθαρος/η σε αυτά που θέλεις και να μην περιμένεις να τα μαντέψει το ταίρι σου. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου μη σαμποτάρεις τον εαυτό σου για να το βρεις!

ΤΑΥΡΟΣ

Η διάθεση σου θα επηρεαστεί από τις συναισθηματικές αναταράξεις καθώς η Σελήνη από τον Κριό σου δημιουργεί φόβους και ανασφάλειες  λόγω διάφορων θεμάτων που κάπου άκουσες η διάβασες. Προσπάθησε να εκλογικεύσεις τις ανησυχίες σου καθώς το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο από τον Αιγόκερω το απόγευμα, θα εντείνει την αναταραχή. Οι εσωτερικές συγκρούσεις θα είναι ένα από τα φαινόμενα της ημέρας αλλά θα πρέπει να αποστασιοποιηθείς από τις σκέψεις σου για να καταφέρεις να δεις αν είναι ρεαλιστικές.

Το ταίρι σου μπορεί να σου δημιουργήσει ανασφάλεια καθώς θα παρεξηγείς κάθε λέξη του. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου μην αφήσεις υποθετικές σκέψεις να κυριαρχήσουν σε μια πρόσφατη γνωριμία γιατί δεν θα την αφήσουν να αναπτυχθεί.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι φίλοι σου και οι άνθρωποι με τους οποίους μοιράζεσαι κοινούς στόχους θα είναι στο επίκεντρο της ημέρας και θα σε παρακινήσουν να αναλάβεις δράση. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Κριό και ευνοεί οτιδήποτε απαιτεί οργάνωση, στόχους και συλλογική προσπάθεια. Το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Ήλιο από τον Αιγόκερω το απόγευμα, θα σου δημιουργήσει ανασφάλειες και δεν θα ξέρεις αν οι στόχοι που έχεις αξίζουν τον κόπο και την προσπάθεια. Μη ξεκινήσεις τις φιλοσοφικές αναζητήσεις σήμερα γιατί θα μπερδευτείς περισσότερο και θα μπερδέψεις και τους γύρω σου.

Οι δραστηριότητες σου σήμερα αφορούν τους φίλους σου και όχι το ταίρι σου για αυτό θα πρέπει να βρεις τρόπο να του «χρυσώσεις το χάπι»! Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου σκέψου μήπως η συμπεριφορά σου δεν σε βοηθά να επιτύχεις αυτό που θέλεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι επαγγελματικές σου υποχρεώσεις συνεχίζουν να είναι νούμερο ένα προτεραιότητα και για σήμερα προκειμένου να καταφέρεις να πραγματοποιήσεις τους στόχους σου. Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό και δημιουργεί προκλήσεις που θα σε κάνουν να βάλεις τα δυνατά σου ώστε να δείξεις τις ικανότητες σου. Το τετράγωνο που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον Ήλιο από τον Αιγόκερω το απόγευμα, μπορεί να σε κάνει να χάσεις την αυτοπεποίθηση σου γι αυτό απόφυγε σημαντικές επαγγελματικές αποφάσεις και απλώς περιφρούρησε τα κεκτημένα σου.

Σήμερα μπορεί να δημιουργηθεί κάποιο θέμα με το ταίρι σου και, ενώ θα ξέρεις πως δεν φταις, ίσως να μην καταφέρεις να το χειριστείς σωστά και να χάσεις το δίκιο σου. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου κράτησε σε αναμονή μια πρόσφατη γνωριμία (για σήμερα μόνο)!

ΛΕΩΝ

Η ανάγκη σου να εμπλουτίσεις τις γνώσεις σου θα σε βάλει στη διαδικασία να αναζητήσεις πληροφορίες για οτιδήποτε σε ενδιαφέρει σε φίλους, γνωστούς, βιβλία και φυσικά στο ίντερνετ. Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό και θα ενισχύσει τη δίψα σου για μάθηση με αποτέλεσμα να ξεκινήσεις να συλλέγεις γνώσεις! Το απόγευμα θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Ήλιο από τον Αιγόκερω και θα σου δημιουργήσει κυκλοθυμία, με αποτέλεσμα να σου χαλάσει την καλή σου διάθεση. Είναι πιθανό να δημιουργήσεις και μικρές παρεξηγήσεις με άτομα του περιβάλλοντος σου καθώς μπορεί να πεις και κάτι παραπάνω.

Σήμερα επιθυμείς να κάνεις μια βόλτα σε ένα μουσείο ή μια επίσκεψη σε ένα πολιτιστικό σύλλογο ή να αναζητήσεις πληροφορίες για να διευρύνεις τις γνώσεις σου, όμως το ταίρι σου πιθανό να μην έχει την ίδια όρεξη. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου, μην ξεκινήσεις να κάνεις επίδειξη γνώσεων για να καλύψεις την ανασφάλεια που νιώθεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι σκέψεις σου δεν θα είναι ιδιαίτερα αισιόδοξες σήμερα καθώς η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό και θα επαναφέρει στο παρόν καταστάσεις που σε έχουν πικράνει. Το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Ήλιο από τον Αιγόκερω το απόγευμα, δεν θα σε βοηθήσει να ξεκαθαρίσεις τα συναισθήματα σου καθώς δεν είσαι σίγουρος/η πως ξέρεις τι είναι αυτό που θέλεις. Προσπάθησε να μην αφήσεις τις απαισιόδοξες σκέψεις σου να εδραιωθούν και μην ξοδεύεις τον πολύτιμο χρόνο σου για να αναλύσεις καταστάσεις που δεν αλλάζουν.

Η σχέση σου θα βρίσκεται στο επίκεντρο της προσοχής σου σήμερα για λάθος λόγους και θα πρέπει να προσέξεις τη συμπεριφορά σου αν δεν θέλεις εντάσεις. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου, θα πιστέψεις πως μια νέα γνωριμία μπορεί να καλύψει τις ανάγκες σου. Αλήθεια ποιες είναι οι ανάγκες σου;

ΖΥΓΟΣ

Οι ανθρώπινες σχέσεις θα είναι το πιο σημαντικό μέλημα σου σήμερα καθώς η Σελήνη βρίσκεται απέναντι σου στον Κριό και σε αναγκάζει να δεις τις επιλογές σου ως ένα αναπόσπαστο κομμάτι του εαυτού σου. Το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Ήλιο από τον Αιγόκερω το απόγευμα, θα σου δημιουργήσει ανασφάλεια με αποτέλεσμα να παρασυρθείς σε λάθος εκτιμήσεις προσώπων. Προσπάθησε να αξιολογήσεις με ρεαλισμό τους ανθρώπους που βρίσκονται στη ζωή σου και να συνειδητοποιήσεις πως οι λάθος επιλογές σου έδωσαν σημαντικά και πολύτιμα μαθήματα.

Σήμερα είναι πιθανό το ταίρι σου να περάσει από αξιολόγηση καθώς θέλεις να βεβαιωθείς για τη σωστή επιλογή σου. Αν είσαι ελεύθερος/η πρόσεξε καθώς είναι πιθανό να προσεγγίσεις με λάθος τρόπο αυτόν/η που σε ενδιαφέρει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η καθημερινότητα θα αποδειχθεί ιδιαίτερα πιεστική καθώς θα σε αναγκάσει να αναλάβεις περισσότερες υποχρεώσεις από αυτές που μπορείς να φέρεις εις πέρας. Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό και το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Ήλιο από τον Αιγόκερω το απόγευμα, θα ενισχύσει την κόπωση και τον εκνευρισμό σου. Σήμερα είναι πιθανό να μην κάνεις καλή εντύπωση στους γύρω σου γι αυτό απόφυγε σημαντικά ραντεβού κυρίως όσον αφορά εργασιακά θέματα γιατί δεν θα βρίσκεσαι σε θέση ισχύος.

Ένας περίπατος το βράδυ με το ταίρι σου είναι μια καλή ιδέα που θα σε βοηθήσει να αποφορτιστείς ώστε να μην εκνευριστείς με τους πάντες και τα πάντα, λόγω της κούρασης. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου μια νέα γνωριμία θα «σκοντάψει» πάνω στις καθημερινές σου υποχρεώσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σήμερα μπορείς να πειραματιστείς και να δοκιμάσεις ένα νέο χόμπι ή να κάνεις μια έρευνα σχετικά με κάποιο σεμινάριο καλλιτεχνικών δραστηριοτήτων ώστε να διοχετεύσεις τη δημιουργικότητα σου. Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό και θα στρέψει την προσοχή σου μόνο σε αυτά που σου δημιουργούν συναισθήματα χαράς. Το τετράγωνο με τον  Ήλιο από τον Αιγόκερω το απόγευμα, θα σου δημιουργήσει δυσθυμία καθώς μπορεί να νιώθεις ένα κενό παρά τις δραστηριότητες σου. Μην ανησυχείς είναι προσωρινό και δεν έχει σκοπό να σε πλήξει παραπάνω από μερικές ώρες.

Παρακίνησε το ταίρι σου να ξεκινήσετε μαζί μια νέα δραστηριότητα αλλά μην σκέφτεσαι ανταγωνιστικά! Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου θα συναντήσεις μια δυσκολία μέχρι να καταλάβεις τι είναι αυτό που ζητάς από ένα ταίρι με αποτέλεσμα να δίνεις φρούδες ελπίδες!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον  Κριό και θα τονίσει τα θέματα μεταξύ εσένα και της οικογένειάς σου. Είναι πολύ πιθανό να ξεκινήσεις να θυμάσαι γεγονότα που σε έκαναν να νιώσεις αδικημένος/η και σήμερα ήρθε η ώρα να ζητήσεις το λόγο. Το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Ήλιο από το ζώδιο σου το απόγευμα, μπορεί να σου δημιουργήσει δυσθυμία καθώς άλλα είναι αυτά που θέλεις και άλλα αυτά που κάνεις με αποτέλεσμα ο εκνευρισμός σου να γίνει εμφανής και στα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας σου.

Είναι πιθανό να κατηγορήσεις το ταίρι σου πως δεν σου προσφέρει αυτά που έχεις ανάγκη αλλά, αν σε ρωτήσει, ίσως να μην ξέρεις ποια είναι αυτά. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου ίσως να μην έχεις κάνει ξεκάθαρες τις προθέσεις σου σε αυτόν/η που θέλεις!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα θα έχεις προτάσεις για βόλτα, καφέ και ψιλή κουβέντα από ανθρώπους του περιβάλλοντός σου και δεν πρόκειται να αρνηθείς καθώς είναι αυτό που έχεις ανάγκη!  Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό και θα κάνει την επικοινωνία μεταξύ εσένα και των άλλων βασικό μέλημα της ημέρας. Το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Ήλιο από τον Αιγόκερω, μπορεί να χαλάσει λίγο την ωραία ατμόσφαιρα καθώς θα δεν θα είναι εύκολο να πείσεις για τα λεγόμενα σου, με αποτέλεσμα να ξεκινήσεις να εκνευρίζεσαι.

Είναι πιθανό να ξεκινήσεις να ασχολείσαι με θέματα τρίτων σήμερα και να ξεχάσεις το ταίρι σου που περιμένει να ασχοληθείς και με τη σχέση σας. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου μην ξεκινήσεις να συζητάς θέματα άλλων σε ένα ραντεβού προκειμένου να σπάσεις τον πάγο.

ΙΧΘΥΕΣ

Ότι και αν σε απασχολεί σήμερα θα το συνδέσεις με τα οικονομικά σου καθώς η Σελήνη από τον Κριό κάνει το μυαλό σου να βρίσκεται συνέχεια εκεί. Είναι πιθανό να έχεις κατά νου τρόπους εξοικονόμησης χρημάτων και σήμερα να ξεκινήσεις το σχεδιασμό τους, προκειμένου να μην αισθάνεσαι ανασφάλεια. Το τετράγωνο που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον Ήλιο από τον Αιγόκερω το απόγευμα, μπορεί να σου δημιουργήσει άγχος καθώς ίσως πιστεύεις πως αυτά που έχεις κατά νου είναι πολύ δύσκολο να πραγματοποιηθούν.

Οι ανασφάλειές σου θα επηρεάσουν τη σχέση με το ταίρι σου, ειδικά αν έχετε και κοινά οικονομικά καθώς θα προκύψουν διαφωνίες πάνω σε αυτά. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου χρειάζεται να πιστέψεις στον εαυτό σου και στις ικανότητες σου ώστε να το περάσεις και στους άλλους.

πηγή: e-zwdia.gr