zodia-ezodia

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα μπορεί να μην ξυπνήσεις και με την καλύτερη διάθεση καθώς δεν θα έχεις την ενέργεια που έχεις συνήθως και θα σε κάνει να απορήσεις. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Ιχθύς και να επηρεάζει την όρεξη και την ενέργεια σου όμως δεν θα κρατήσει για πολύ. Νωρίς τo βράδυ η Σελήνη θα περάσει στο ζώδιο σου και θα αρχίσεις να νιώθεις την ευεργετική επίδραση της στην ψυχολογία σου καθώς θα αρχίσεις να νιώθεις ξανά δραστήριος/α και σε φόρμα!

Δώσε στο ταίρι σου την ευκαιρία να δει τη ρομαντική πλευρά του εαυτού σου σήμερα που η Σελήνη είναι στους Ιχθύς αλλιώς δεν θα έχει ξανά αυτή την ευκαιρία! Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου μπορεί να κάνεις μια επιλογή μακριά από τα γούστα σου!

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα είναι μια καλή ευκαιρία για να ασχοληθείς με τα κοινά και τα θέματα των φίλων σου καθώς η Σελήνη από τους Ιχθύς θα φέρει στην επιφάνεια την αλτρουιστική πλευρά του χαρακτήρα σου! Επιδίωξε να ασχοληθείς με συλλογικές δραστηριότητες και εθελοντικές εργασίες ώστε να αισθανθείς ότι μπορείς να προσφέρεις. Νωρίς το βράδυ η Σελήνη θα περάσει στον Κριό και θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να χαλαρώσεις και να κάνεις την ανασκόπηση της ημέρας αλλά μόνος/η σου.

Εάν το ταίρι σου δεν ακολουθήσει τις δραστηριότητες σου, δύσκολα θα καταφέρει να σε δει. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου, η ημέρα μπορεί να είναι πολύ γενναιόδωρη μαζί σου καθώς θα φέρει μια γνωριμία που θα ξεχωρίσει από τις υπόλοιπες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Τα επαγγελματικά σου θέματα είναι άρρηκτα συνδεδεμένα με τη δημόσια εικόνα σου για αυτό είναι εξαιρετικό δύσκολο να τα παραμελήσεις. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Ιχθύς και δημιουργεί την ανάγκη για κοινωνική αναγνώριση μέσα από τα επαγγελματικά σου επιτεύγματα. Νωρίς το βράδυ η Σελήνη θα περάσει στον Κριό και η ανάγκη σου για αναγνώριση θα παραμεριστεί από την ανάγκη σου για συναντήσεις με φίλους σου. Μην κάθεσαι λεπτό και κανόνισε μια βόλτα μαζί τους άμεσα!

Το ταίρι σου δεν θα έχει προτεραιότητα σήμερα καθώς η δουλειά και οι φίλοι σου θα το παραγκωνίσουν, με τη θέληση σου βέβαια! Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου μια νέα γνωριμία μπορεί να έρθει μέσα από το επαγγελματικό σου περιβάλλον.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα είναι πιθανό να βρίσκεσαι σε κατάσταση συλλογής πληροφοριών καθώς η ανάγκη σου για μάθηση είναι μεγάλη. Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύς και θα σε βοηθήσει να κάνεις μια «έρευνα αγοράς» για να μάθεις μια ξένη γλώσσα ή να ξεκινήσεις ένα σεμινάριο ή μια πιστοποίηση που θα σε βοηθήσει και επαγγελματικά. Νωρίς το βράδυ η Σελήνη θα περάσει στον Κριό και οι επαγγελματικές σου υποχρεώσεις δεν θα σου αφήσουν χρόνο για οτιδήποτε άλλο.

Αντάλλαξε τις πληροφορίες που θα συλλέξεις σήμερα με το ταίρι σου και κάντε μια εποικοδομητική κουβέντα. Αν δεν έχει βρει το ταίρι σου, βρες μια αφορμή για να ξεκινήσεις μια συζήτηση με αυτόν/η που σου αρέσει και άφησε τις γνώσεις σου να κλέψουν την παράσταση.

ΛΕΩΝ

Σήμερα θα εξακολουθήσεις να είσαι λίγο εσωστρεφής καθώς η μνήμη σου έχει ανασύρει γεγονότα και καταστάσεις που δεν σου είναι ευχάριστες και η Σελήνη από τους Ιχθύς ρίχνει λάδι στη φωτιά. Νωρίς το βράδυ η Σελήνη θα περάσει στο φιλικό ζώδιο του Κριού και θα δώσει ένα τέλος στις περίεργες σκέψεις σου. Οι φίλοι σου, οι συγγενείς και οι κουμπάροι σου θα σε βοηθήσουν σε αυτό καθώς οι προτάσεις για συναντήσεις και εξόδους θα σε παρακινήσουν να ξαναβρείς τη διάθεση σου.

Προσπάθησε να μην καβγαδίσεις με το ταίρι σου καθώς η νύχτα προβλέπεται πολύ όμορφη, αν θα έχετε καταφέρει να αποφύγετε τον καβγά όλη την ημέρα. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου μια νέα γνωριμία θα τραβήξει αμέσως το ενδιαφέρον σου!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι σχέσεις σου με τους άλλους θα είναι το κύριο μέλημα σου σήμερα καθώς δεν θέλεις να έχουν το παραμικρό παράπονο από εσένα καθώς η Σελήνη από τους Ιχθύς θα σε κάνει πολύ ευάλωτο/η στην κριτική τους. Νωρίς το βράδυ η Σελήνη θα περάσει στον Κριό και θα συνειδητοποιήσεις πως, στην προσπάθεια σου να αρέσεις στους άλλους, παραμέλησες τις δικές σου ανάγκες και τον εαυτό σου. Είναι πιθανό να αναστατωθείς καθώς θα αισθανθείς ότι έχεις κάνει αρκετά για όλους εκτός από εσένα, αλλά προσπάθησε να μην την αφήσεις να υπερισχύσει.

Το ταίρι σου μπορεί να γίνει το εξιλαστήριο θύμα για να εκτονώσεις τη συναισθηματική σου ένταση αλλά μετά τα πράγματα μπορεί να εκτροχιαστούν. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου, μπορεί να προσεγγίσεις με λάθος τρόπο μια νέα ή πολύ πρόσφατη γνωριμία!

ΖΥΓΟΣ

Αν σε έχει κουράσει ο εντατικός ρυθμός με τον οποίο αυξάνονται οι υποχρεώσεις σου, κάνε λίγη υπομονή καθώς σήμερα θα μπορέσεις να βρεις χρόνο για να χαλαρώσεις και να τα διευθετήσεις όλα. Νωρίς το βράδυ η Σελήνη θα περάσει στον Κριό και θα συνειδητοποιήσεις πως δεν είσαι μόνος/η σου αλλά γύρω σου υπάρχουν άνθρωποι που μπορούν να σε βοηθήσουν. Ζήτησε μια «χείρα βοηθείας» από συνεργάτες, φίλους και τον/την σύντροφό σου προκειμένου να τελειώνεις με τις υποχρεώσεις σου και θα δεις πως δεν πρόκειται να σου αρνηθούν.

Αν πιστεύεις ότι το ταίρι σου μπορεί να σε βοηθήσει σε κάποια υποχρέωση σου, μη διστάσεις να του ζητήσεις τη βοήθεια του. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου, θα διαπιστώσεις πως ένας άνθρωπος που συναντάς καθημερινά δεν σε βλέπει και τόσο φιλικά!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Ιχθύς και σε προτρέπει να βάλεις μια καλλιτεχνική δόση σε οτιδήποτε και να κάνεις, ακόμα και στις καθημερινές σου ασχολίες, όπως το μαγείρεμα! Εκμεταλλεύσου την καλή σου διάθεση για να δεις με διαφορετική οπτική ακόμα και τις απλές δραστηριότητες σου. Νωρίς το βράδυ η Σελήνη θα περάσει στον Κριό και θα σημάνει το τέλος του διαλλείματος καθώς θα ξεκινήσει να σου υπενθυμίζει υποχρεώσεις που θα πρέπει να ασχοληθείς μαζί τους.

Προτίμησε το πρώτο μισό της ημέρας για να βρεθείς με το ταίρι σου γιατί μετά μπορεί να προκύψουν δουλειές. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου εκμεταλλεύσου το για να ασχοληθείς με τον εαυτό σου που έχεις παραμελήσει.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τα οικογενειακά σου θέματα βρίσκονται στο προσκήνιο καθώς η Σελήνη από τους Ιχθύς έχει συμβάλλει στην αναμόχλευση καταστάσεων μα αποτέλεσμα να χάσεις προσωρινά την εξωστρέφεια που σε χαρακτηρίζει. Νωρίς το βράδυ η Σελήνη θα περάσει στο φιλικό ζώδιο του Κριού και θα φροντίσει να σε ανταμείψει για τα ζόρια που πέρασες τις προηγούμενες ημέρες και σήμερα. Κάνε υπομονή και από το βράδυ θα ξεκινήσεις να νιώθεις τη διάθεση σου να επανέρχεται!

Σήμερα θα συνειδητοποιήσεις πως έχεις παραμελήσει το ταίρι σου και θα προσπαθήσεις να επανορθώσεις. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου η διάθεση σου αρχίζει να ανεβαίνει και αυτό θα προσελκύσει νέους και ενδιαφέροντες ανθρώπους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η επικοινωνιακή σου διάθεση καλά κρατεί καθώς η Σελήνη από τους Ιχθύς έχει φροντίσει για αυτό! Οι επαφές με συγγενείς και γείτονες είναι δεδομένες καθώς δύσκολα θα καταφέρεις να μείνεις αδιάφορος/η στα νέα του περιβάλλοντός σου. Νωρίς το βράδυ η Σελήνη θα περάσει στον Κριό και θα δώσεις μεγαλύτερη σημασία στα «εν οίκω» παρά στα «εν δήμω». Κάνε μια συζήτηση με τους γονείς σου καθώς τους έχεις παραμελήσει τελευταία και χρειάζεται να τους δείξεις πως νοιάζεσαι για εκείνους.

Απόφυγε να εμπλέξεις το ταίρι σου σε θέματα που αφορούν άλλους και όχι τη σχέση σας. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου κράτησε τους τρίτους εκτός της προσωπικής σου ζωής αν θέλεις να μη δημιουργηθούν προβλήματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τα οικονομικά σου θέματα συνεχίζουν να είναι το κύριο θέμα της ημέρας καθώς η Σελήνη από τους Ιχθύς θα εντείνει τις ανασφάλειες που έχουν προκληθεί από το ταμείο που είναι μείον. Νωρίς το βράδυ η Σελήνη θα περάσει στον Κριό και θα σε βοηθήσει να ανακτήσεις την κοινωνικότητα και την εξωστρέφεια σου. Δεν αποκλείεται να έχεις μια επίσκεψη συγγενικών σου προσώπων ή μια πρόταση για έξοδο που θα σε βοηθήσει να χαλαρώσεις και να αφήσεις τα οικονομικά σε δεύτερο πλάνο.

Το βράδυ είναι ιδανικό για να συζητήσεις και να έρθεις πιο κοντά με το ταίρι σου καθώς οι τελευταίες μέρες σας είχαν απομακρύνει. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου ρίξε μια ματιά στον περίγυρο σου και ίσως κάποιος/α περιμένει ένα σου νεύμα!

ΙΧΘΥΕΣ

Η Σελήνη βρίσκεται για λίγες ώρες ακόμα στο ζώδιο σου και σου δίνει την ευκαιρία να ασχοληθείς με τις προσωπικές σου σχέσεις αλλά και τις συνεργασίες. Προσπάθησε να βρεις τις ισορροπίες ανάμεσα σε εσένα και στους άλλους ώστε να μην υπάρξουν προστριβές. Νωρίς το βράδυ η Σελήνη θα περάσει στον Κριό και θα φέρει στο προσκήνιο θέματα ανασφαλειών που θα επηρεάσουν πολύ τη διάθεση σου αν τους δώσεις μεγαλύτερη σημασία από την πρέπουσα.

Ασχολήσου με το ταίρι σου σήμερα καθώς τις τελευταίες ημέρες δεν του έχεις φερθεί και πολύ καλά. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου μια νέα γνωριμία θα έρθει στην κατάλληλη στιγμή αλλά θα πρέπει να της δώσεις σημασία και να μην ξεκινήσεις παιχνιδάκια!

πηγή: e-zwdia.gr