Από την Σμάρω Σωτηράκη 

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα θα νιώθεις καλά με τον εαυτό σου μόνο εάν έχεις την επιβεβαίωση των άλλων διαφορετικά θα ξεκινήσεις να αμφιβάλλεις. Η Σελήνη έχει περάσει στο Ζυγό και θα φέρει θέματα σχέσεων και συνεργασιών στο προσκήνιο. Η αρμονία θα είναι το ζητούμενο και για αυτό σήμερα είναι ευνοϊκή ημέρα για να λύσεις τυχόν παρεξηγήσεις που μπορεί να είχαν δημιουργηθεί ανάμεσα σε εσένα και στους άλλους. Εκμεταλλεύσου την ευκαιρίες που θα σου δοθούν και μη σε πιάσει ο εγωισμός!

Το ταίρι σου θα είναι η προτεραιότητα σου σήμερα καθώς η Σελήνη στο Ζυγό θα σε κάνει ιδιαίτερα συντροφικό/η! Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου μια νέα γνωριμία θα σε βάλει στη διαδικασία να δεσμευτείς και μάλιστα οικειοθελώς!

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη έχει περάσει στο Ζυγό και θα σε βάλει στη διαδικασία να δείξεις πόσο εργατικός/η είσαι όταν το θελήσεις. Σήμερα πάντως θα έχεις την ευκαιρία να το δείξεις καθώς θα προκύψουν αρκετές υποχρεώσεις και αγγαρείες. Εσύ αν θέλεις να είσαι σίγουρος/η πως θα ανταπεξέλθεις και θα σου μείνει και διάθεση για να ασχοληθείς με τα δικά σου εφοδίασε τον οργανισμό σου με βιταμίνες για να έχεις και μια χείρα βοηθείας!

Το ταίρι σου θα προθυμοποιηθεί να σε βοηθήσει με κάποιες υποχρεώσεις σου και καλό θα ήταν να δεχτείς τη βοήθεια του και να μη σε πιάσει ο εγωισμός. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου μια νέα γνωριμία θα αποτελέσει το ευχάριστο διάλλειμα της ημέρας!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η ημέρα θα σε γεμίσει με όρεξη να ασχοληθείς με ένα δημιουργικό σου χόμπι ή να βρεις μια νέα δημιουργική απασχόληση καθώς κάπου πρέπει να διοχετεύσεις την έμπνευση σου. Η Σελήνη έχει περάσει στο Ζυγό και είναι υπεύθυνη για τις καλλιτεχνικές σου ανησυχίες αλλά και τη διάθεση για φλερτ! Εκμεταλλεύσου την καλή σου διάθεση για να βγεις από το σπίτι, να δεις φίλους σου και φυσικά να εξασκήσεις ένα από τα αγαπημένα σου χόμπι το φλερτ. Σήμερα θα νιώσεις παιδί αρκεί να μη γίνεις καλομαθημένο παιδί και ξεκινήσεις να γκρινιάζεις αν δεν σου κάνουν τα χατίρια!

Ο έρωτας θα έχει την τιμητική του σήμερα και είναι μια καλή ευκαιρία για να πλησιάσεις ξανά το ταίρι σου το οποίο κρατούσες σε απόσταση. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου οι νέες γνωριμίες θα σε βγάλουν από τη ρουτίνα και θα σε ενθουσιάσουν!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα θα νιώσεις μια εσωτερική αναστάτωση καθώς θα έρθουν στο μυαλό σου παράπονα που έχεις από τους άλλους και κυρίως από την οικογένεια σου. Η Σελήνη έχει περάσει στο Ζυγό και θα σε κάνει να νιώσεις αδικημένος/η με αποτέλεσμα να γίνεις εσωστρεφής. Μην τα βάλεις με τους οικείους σου και ξεκινήσεις να τους απαριθμείς γεγονότα του παρελθόντος καθώς το μόνο που θα καταφέρεις είναι να τσακωθείτε και όχι να τα λύσετε!

Το ταίρι σου θα προσπαθήσει να σε πλησιάσει όμως εσύ θα κρατήσεις απόσταση καθώς θα παρεξηγήσεις τις προθέσεις του. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου χρειάζεται να δώσεις το πράσινο φως σε αυτόν/ην που θέλεις και να μην τον αφήνεις στα σκοτάδια!

ΛΕΩΝ

Η Σελήνη έχει περάσει στο Ζυγό και θα τονίσει χαρίσματα σου όπως η επικοινωνία αλλά και η τάση που έχεις για σπατάλες. Η ημέρα θα είναι

ευνοϊκή για να δεις τον/ην αδερφό/η σου, να κάνεις μια επίσκεψη σε κάποιο συγγενικό σου πρόσωπο ή να βγεις για ψώνια στα μαγαζιά! Η εξωστρέφεια σου σε συνδυασμό με την ανάγκη σου για επικοινωνία μπορεί να σε παρασύρουν και να κάνεις αποκαλύψεις που αφορούν και εσένα αλλά και άλλους . Σκέψου πριν μιλήσεις αν δεν θέλεις να τρέχεις να τα σώσεις μετά!

Σήμερα είναι μια καλή ημέρα για να έρθεις κοντά με το ταίρι σου καθώς τις προηγούμενες ημέρες ίσως να είχε δημιουργηθεί μια απόσταση. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου η επικοινωνιακή σου διάθεση θα βοηθήσει και την αισθηματική σου ζωή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η ημέρα θα φέρει μια γενική αναστάτωση που δεν είναι απαραίτητα άσχημη καθώς θα σε δραστηριοποιήσει προκειμένου να ασχοληθείς με τα οικονομικά σου. Αιτία αυτής της “κινητοποίησης” είναι η Σελήνη που έχει περάσει στο Ζυγό και θα σου δημιουργήσει ανασφάλεια και την ανάγκη να θωρακίσεις καλύτερα το ταμείο σου! Η ημέρα είναι ευνοϊκή για να ξεκινήσεις αποταμίευση προσπάθησε όμως να μην το παρακάνεις καθώς μπορεί να περάσεις στο άλλο άκρο αυτό της φιλαργυρίας!

Σήμερα θα έχεις το άγχος πως δεν είσαι αρκετά καλός/η για το ταίρι σου και στην προσπάθεια σου να το κατευνάσεις μπορεί να γίνεις κτητικός/η μαζί του. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου κοίταξε γύρω σου και θα διαπιστώσεις πως δεν περνάς απαρατήρητος/η!

ΖΥΓΟΣ

Η Σελήνη έχει περάσει στο ζώδιο σου και θα σου προκαλέσει πληθώρα συναισθημάτων από τα πιο θετικά και ευχάριστα μέχρι τα πιο αρνητικά και δυσάρεστα. Η κυκλοθυμία σου δεν θα αργήσει να φανεί και στις σχέσεις με τους γύρω σου καθώς δεν θα είναι εύκολο να περάσει

απαρατήρητη. Είναι πολύ πιθανό να αφήνεις την εντύπωση πως σε νοιάζει μόνο ο εαυτός σου και να δημιουργηθούν προβλήματα στις σχέσεις σου με τους κοντινούς σου ανθρώπους για αυτό σκέψου τη συμπεριφορά σου αν δεν θέλεις να δώσεις λάθος εντυπώσεις.

Το ταίρι σου δεν θα είναι προτεραιότητα σου σήμερα εσύ όμως μπορεί να περάσεις στο άλλο άκρο και να φανεί πως δεν σε νοιάζει καν! Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου πάρε το ρίσκο να προσεγγίσεις αυτόν/η που θέλεις και μην περιμένεις να έρθει μόνος/η του/της!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σήμερα είναι πιθανό να νιώθεις πως οι άλλοι κινούνται απειλητικά απέναντι σου και αιτία για αυτό θα είναι η καχυποψία σου. Η Σελήνη έχει περάσει στο Ζυγό και θα σου δημιουργήσει ανασφάλειες και την τάση να επηρεάζεσαι εύκολα από οτιδήποτε ακούσεις αρκεί να είναι αρνητικό! Επιστράτευσε τη λογική σου καθώς η καχυποψία σου μπορεί να προσβάλει ανθρώπους που δεν σου έχουν δώσει δικαιώματα και να δημιουργήσει προβλήματα στις μεταξύ σας σχέσεις.

Η καχυποψία σου δεν θα αφήσει απερίσπαστη τη σχέση σου όμως θα πρέπει να βάλεις φρένο αν δεν θέλεις να δημιουργηθούν προβλήματα. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου οι νέες γνωριμίες θα σου δημιουργήσουν ερωτηματικά για αυτό μη βιαστείς να δράσεις…

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Σελήνη έχει περάσει στο ζώδιο του Ζυγού και θα σου υπενθυμίσει πως έχεις φίλους τους οποίους θέλεις να δεις αλλά οι υποχρεώσεις σου δεν σε άφηναν. Σήμερα δεν θα υπάρξουν δικαιολογίες για αυτό κανόνισε μαζί τους μια συνάντηση προκειμένου να ανταλλάξετε τα νέα των διακοπών και να ανασυνταχθείτε! Σε περίπτωση που ασχολείστε με κάποιο σύλλογο ή ομάδα μια ιδέα που θα πέσει στο τραπέζι θα σας

βάλει ξανά στην ενεργό δράση και θα σας κάνει να νιώσετε τη δύναμη της ομαδικότητας!

Το ταίρι σου θα είναι ο σύμμαχος σου σήμερα για αυτό οτιδήποτε και να κανονίσεις με τους φίλους σου φρόντισε να μην το παραμελήσεις! Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου μια βόλτα για ένα ποτό θα έχει θετική επίδραση και στην αισθηματική σου ζωή καθώς οι νέες γνωριμίες είναι πιθανές!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι επαγγελματικές σου υποχρεώσεις θα σε κουράσουν και είναι πιθανό να νιώσεις πως έχεις αναλάβει περισσότερες ευθύνες από αυτές που σου αναλογούν. Η Σελήνη έχει περάσει στο Ζυγό και θα σου δημιουργήσει ανησυχίες σχετικές με επαγγελματικά σχέδια καθώς και κούραση. Σήμερα είναι πολύ πιθανό να παραμελήσεις την προσωπική σου ζωή για χάρη της επαγγελματικής και να ξεκινήσουν οι δυσαρέσκειες στο σπίτι, για αυτό θα πρέπει να προσπαθήσεις να κρατήσεις κάποιες ισορροπίες.

Μια διαφωνία με το ταίρι σου σχετικά με κάποιο επαγγελματικό σου θέμα μπορεί να δημιουργήσει απόσταση ανάμεσα σας. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου η ημέρα δεν θα σου χαρίσει χρόνο ώστε να ασχοληθείς με την προσωπική σου ζωή παρά μόνο με τις επαγγελματικές σου υποχρεώσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Έφτασε η ημέρα που θα σου χαρίσει ξανά το κέφι, τη διάθεση και τη ζωντάνια σου καθώς η Σελήνη πέρασε στο φιλικό ζώδιο του Ζυγού! Πάρε ρεπό από τις υποχρεώσεις σου σήμερα ή βρες το χρόνο για να κάνεις ένα διάλλειμα προκειμένου να γεμίσεις τις μπαταρίες σου. Κανόνισε μια επίσκεψη σε φίλους, συγγενείς και κουμπάρους και θα

δεις πως οι συζητήσεις παρέα με ανθρώπους που αγαπάς θα σου φτιάξουν ακόμα περισσότερο τη διάθεση!

Η ημέρα προσφέρεται για να πεταχτείς σε ένα κοντινό προορισμό με το ταίρι σου καθώς το καλοκαίρι δεν έχει φύγει ακόμα! Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου οι νέες γνωριμίες είναι πολύ πιθανές σήμερα καθώς θα έχεις κάτι που θα μαγνητίζει τους άλλους!

ΙΧΘΥΕΣ

Μια τυχαία συνάντηση ή μια σκέψη θα σε αναστατώσει συναισθηματικά καθώς θα γυρίσει το μυαλό σου σε αναμνήσεις του παρελθόντος. Η Σελήνη έχει περάσει στο Ζυγό και θα σε κάνει ιδιαίτερα κτητικό/η με χρήματα, υλικά αγαθά αλλά και με τους ανθρώπους που θεωρείς δικούς σου. Προσπάθησε να μην το παρακάνεις διαφορετικά θα δημιουργηθεί μια δυσφορία στις σχέσεις σου που είναι πιθανό να φέρει και εντάσεις!

Τα έντονα συναισθήματα σου θα προκαλέσουν αυξητικές τάσεις στη λίμπιντο σου και είναι μια καλή ευκαιρία για να έρθεις κοντά -κυριολεκτικά και μεταφορικά- με το ταίρι σου! Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου μη γίνεις κτητικός/η με μια πρόσφατη γνωριμία και μη βρεις το πάθος σου σαν δικαιολογία!