ΚΡΙΟΣ

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο του Ζυγού θα δυναμιτίσει το κλίμα σε προσωπικές σχέσεις και συνεργασίες. Σήμερα δεν θα πρέπει να θεωρείς τίποτα δεδομένο καθώς ακόμα και μια παραπάνω κουβέντα μπορεί να δημιουργήσει τεράστιες ανατροπές. Προσπάθησε να βρεις τον κατάλληλο τρόπο να πεις κάτι που θα θελήσεις και μην κάνεις τεστ με τις αντοχές των γύρω σου καθώς η ημέρα δεν είναι η κατάλληλη! Ο φανατισμός σου και η εμμονή πως έχεις δίκιο σε όλα μπορεί να κάνει “θαύματα” για αυτό προσπάθησε να τα κατευνάσεις.

Σήμερα θα φέρεσαι παράξενα προς το ταίρι σου καθώς θα σε πειράζουν όλα χωρίς να μπορείς να προσδιορίσεις κάτι πιο συγκεκριμένο! Αν είσαι ελεύθερος/η η ημέρα θα φέρει εξελίξεις σχετικές με νέες και υπάρχουσες γνωριμίες.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο ζώδιο του  Ζυγού θα σου δημιουργήσει την ανάγκη για αλλαγές. Αυτές οι αλλαγές θα ξεκινήσουν από την εργασία σου καθώς είναι πιθανό η ρουτίνα που έχεις μπει να μη σου αρέσει καθόλου. Δεν αποκλείεται να πάρεις απόφαση να αλλάξεις δουλειά ή να αλλάξεις κάτι στην καθημερινότητα σου για να μην πλήττεις. Σε συμβουλεύω να ξεκινήσεις με μικρές “ανώδυνες” αλλαγές ικανές να αλλάξουν τη ψυχολογία σου και να αφήσεις τις μεγάλες για κάποια άλλη ημέρα πιο προσοδοφόρα.

Σήμερα θα διαπιστώσεις πως η καθημερινότητα σε καταπιέζει αλλά το ίδιο μπορεί να πιστέψεις και για τη σχέση σου. Καλύτερα να μην πάρεις παρορμητικές αποφάσεις καθώς θα είσαι ολίγον τι υπερβολικός/η. Αν είσαι ελεύθερος/η μια νέα γνωριμία θα γίνει η αφορμή για να αλλάξεις κάτι σημαντικό στη ζωή σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Ζυγού θα φέρει ξαφνικές εξελίξεις, ξαφνικούς έρωτες αλλά και ξαφνικές διακοπές σχέσεων στον αισθηματικό τομέα. Σήμερα είναι πολύ πιθανό οι αντιδράσεις σου να δημιουργήσουν μια έκρυθμη κατάσταση καθώς θα νιώσεις την ακατανίκητη επιθυμία να τα κάνεις όλα άνω-κάτω! Προσπάθησε να συγκρατήσεις τέτοιου είδους συναισθήματα καθώς σίγουρα νιώθεις πως χρειάζεσαι μια αλλαγή άμεσα, αλλά αύριο που η παρόρμηση σου θα έχει ηρεμήσει θα διαπιστώσεις πως ίσως και να ήσουν υπερβολικός/η.

Ξαφνικοί έρωτες είναι πιθανό να κάνουν την εμφάνιση τους σήμερα και αν είσαι ελεύθερος/η θα σου παρουσιαστούν και κάποιες ευκαιρίες. Αν έχεις βρει το ταίρι σου η ημέρα θα έχει έρωτα, ένταση και πάθος και θα πρέπει να βρεις τις ισορροπίες.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο του Ζυγού θα σου δημιουργήσει συναισθηματικό αναβρασμό καθώς θα φέρει εξελίξεις σε οικογενειακά και επαγγελματικά θέματα. Σήμερα τα συναισθήματα σου θα είναι “στο κόκκινο” και αυτός είναι ο λόγος που κανείς δεν θα είναι σε θέση να προβλέψει τις αντιδράσεις σου. Είναι πιθανό να πέσεις στην παγίδα να πεις πολλά που δεν πρέπει και ύστερα να βρεθείς εκτεθειμένος/η. Συγκράτησε την παρόρμηση σου και απόφυγε κάθε είδους “δράσεις” κυρίως αν αφορούν επαγγελματικά και οικογενειακά θέματα καθώς η ημέρα δεν είναι κατάλληλη.

Σήμερα θα πρέπει να διαχωρίσεις τη σχέση με το ταίρι σου από τα υπόλοιπα θέματα που σε απασχολούν αν θέλεις να διατηρήσεις το καλό κλίμα ανάμεσα σας.  Αν είσαι ελεύθερος/η τα δεδομένα της αισθηματικής σου ζωής θα αλλάξουν με ταχύτητα αστραπής.

 

ΛΕΩΝ

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο του Ζυγού σε καλεί να κρατήσεις αποστάσεις ασφαλείας από τους γύρω σου καθώς οι κοινωνικές συναναστροφές θα δυναμιτίσουν το κλίμα. Εντάσεις είναι πιθανό να δημιουργηθούν με αδέρφια, ξαδέρφια και γνωστούς καθώς σήμερα θα έχεις την τάση να συμπεριφέρεσαι απότομα και όπως καταλαβαίνεις αυτό δεν θα περάσει απαρατήρητο. Οι υπερβολές θα είναι άλλο ένα στοιχείο του χαρακτήρα σου που μπορεί να δημιουργήσει εντάσεις σήμερα. Οι μετακινήσεις χρειάζονται και εκείνες προσοχή καθώς θα είσαι βιαστικός/η και κατά συνέπεια επιρρεπής σε ατυχήματα.

Μην αφήσεις τρίτους να επηρεάσουν τον τρόπο που βλέπεις το ταίρι σου καθώς μπορεί να δράσεις απρόβλεπτα και προς εκείνους και προς το/η σύντροφο σου. Αν είσαι ελεύθερος/η η ημέρα κρύβει εκπλήξεις στην προσωπική σου ζωή.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Νέα  Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο του Ζυγού θα σου δημιουργήσει ανασφάλεια και θα πρέπει να βρεις κάποιο τρόπο να τη διευθετήσεις. Σήμερα τα χρήματα και τα υλικά αγαθά γενικότερα θα έχουν εξέχοντα ρόλο για εσένα και τη ψυχολογία σου. Μη κάνεις παρορμητικές ενέργειες καθώς μπορεί να έχουν τα αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που περιμένεις. Προσπάθησε να αξιολογήσεις νέες προτάσεις και οικονομικές απολαβές και έπειτα χρησιμοποίησε τη λογική σου για να δεις το συμφέρον σου. Οι παρορμητικές κινήσεις μπορούν να σε βάλουν σε μπελάδες για αυτό μέτρα μέχρι το δέκα πριν μιλήσεις!

Σήμερα το ταίρι σου δεν θα μπορέσει να καλύψει την ανασφάλεια που νιώθεις αλλά και εσύ μήπως το αδικείς; Αν είσαι ελεύθερος/η μια νέα γνωριμία θα αλλάξει τον τρόπο που βλέπεις τον εαυτό σου και θα σου μάθει κάτι νέο για εσένα που δεν είχες ανακαλύψει.

ΖΥΓΟΣ

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο σου θα φέρει στο προσκήνιο τις σχέσεις, τις συνεργασίες σου και την επίδραση που έχουν σε εσένα. Σήμερα είναι πιθανό να αποφασίσεις να τελειώνεις με κάποιες σχέσεις που νιώθεις πως έχουν κάνει τον κύκλο τους και να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα με τους ανθρώπους που θα επιλέξεις. Οι γύρω σου μπορεί να ξαφνιαστούν με τις αποφάσεις σου καθώς δεν ξέρουν πως εσύ τις μελετούσες καιρό. Αν η δράση σου σήμερα είναι αποτέλεσμα λογικής σκέψης και όχι παρόρμησης τότε σίγουρα έχεις κάνει τη σωστή κίνηση.

Η σχέση σου θα βρεθεί στο μάτι του κυκλώνα σήμερα και οι αποφάσεις που θα πάρεις θα εκπλήξουν το ταίρι σου. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου μια νέα γνωριμία θα ανατρέψει τα δεδομένα που είχες μέχρι τώρα στην προσωπική σου ζωή.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο του Ζυγού θα φέρει στην επιφάνεια τις ανησυχίες, τους φόβους και τα απωθημένα σου. Σήμερα θα σου έρχονται σκέψεις και ιδέες στο μυαλό κυριολεκτικά ουρανοκατέβατες όμως αξίζει να τις προσέξεις καθώς κάτι θα έχουν να σου δείξουν. Σήμερα θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η με αυτά που ζητάς από το σύμπαν και με αυτά που εύχεσαι καθώς είναι πολύ πιθανό να πραγματοποιηθούν. Τίποτα δεν θα είναι τυχαίο σήμερα και καμία συνάντηση δεν θα είναι σύμπτωση για αυτό δώσε ιδιαίτερη σημασία στα “σημεία”.

Αν δεν θέλεις να υπάρξει ένταση στη σχέση με το ταίρι σου θα πρέπει να εξωτερικεύεις τις σκέψεις σου και όχι μόνο το αποτέλεσμα αυτών δηλαδή τα νεύρα σου! Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου πρόσεξε καθώς αυτός/η που εύχεσαι να δεις σήμερα θα βρεθεί μπροστά σου!

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο του Ζυγού θα δημιουργήσει ανησυχία στο φιλικό σου περίγυρο καθώς οι απόψεις σου δεν θα είναι οι αναμενόμενες. Σήμερα μπορεί να συνειδητοποιήσεις πως κάποιες από τις αντιλήψεις σου δεν σε εξυπηρετούν πια και ήρθε ο καιρός να τις αποχωριστείς. Οι νέες σου ιδέες θα αποκτήσουν φανατικούς οπαδούς αλλά και το αντίθετο και θα γίνουν μια καλή αφορμή για να επαναξιολογήσεις τις φιλικές σου σχέσεις. Σήμερα θα έχεις την τάση να μιλάς πολύ αλλά όσο περισσότερο μιλάς τόσο μεγαλύτερες οι πιθανότητες να παρεξηγηθούν αυτά που θα πεις.

Οι ανατροπές είναι πιθανές σήμερα για αυτό φρόντισε να μην παραμελήσεις το ταίρι σου και να μην το θεωρήσεις δεδομένο. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου ούτε που θα το καταλάβεις πόσο κοντά θα έρθεις με κάποιον/α φίλο/η σου.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο του Ζυγού θα φέρει εξελίξεις σε επαγγελματικά θέματα. Λέξεις όπως η επιμονή και η υπομονή δεν θα υπάρχουν στο λεξιλόγιο σου σήμερα καθώς θα τα θέλεις όλα και άμεσα! Η παρόρμηση σου μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στις σχέσεις με τους ανωτέρους σου καθώς θα είναι δύσκολο να τους αφήσεις να μιλήσουν. Προσπάθησε να δείξεις αυτοσυγκράτηση καθώς η συμπεριφορά σου σήμερα είναι ικανή να χαλάσει την εικόνα που έχτιζες με κόπο τόσο καιρό. Οι επαγγελματικές αποφάσεις δεν ευνοούνται για αυτό ανέβαλλε τες.

Σήμερα είναι πιθανό να ξεκινήσεις ή να τελειώσεις μια σχέση ανάλογα με τα ερεθίσματα που θα δεχτείς από τον κοινωνικό σου περίγυρο. Αυτές είναι προσωπικές αποφάσεις και καλύτερα να αποφασίσεις με γνώμονα τα δικά σου θέλω και όχι της εικόνας σου.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο του Ζυγού θα σου δημιουργήσει τάσεις φυγής και την ανάγκη να κάνεις ένα ταξίδι και να αφήσεις πίσω σου οτιδήποτε σε αγχώνει. Είναι πολύ πιθανό να κανονίσεις κάτι από τη μια στιγμή στην άλλη και να εκπλήξεις το περιβάλλον σου.  Η ανάγκη σου να αποδράσεις θα σε κάνει ευέξαπτο/η και υπερβολικό/η και αυτό δεν θα αργήσει να φανεί και στους γύρω σου. Προσπάθησε να χαλαρώσεις καθώς η μια κουβέντα θα φέρει την άλλη και στο τέλος δεν θα κρατηθείς. Δείξε προσοχή και σε μετακινήσεις καθώς τα ατυχήματα εξαιτίας της βιασύνης σου είναι πιθανά.

Πάρε το ταίρι σου και κάνε μια εκδρομή προκειμένου να απομακρυνθείτε από κάποια άτομα του περιβάλλοντος σας που έχουν βαλθεί να σας τρελάνουν. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου μια νέα γνωριμία θα είναι πολύ διαφορετική από τις συνηθισμένες.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο του Ζυγού θα φωτίσει τα βαθύτερα σου συναισθήματα και την ανάγκη σου να νιώσεις πως είσαι απαραίτητος/η στους άλλους. Τα απωθημένα σου θα έρθουν στην επιφάνεια και θα γίνουν η αιτία να αντιδράσεις υπερβολικά σε όποιον/α προσπαθήσει να σε “συνετίσει”. Η ημέρα δεν ευνοεί οικονομικά ανοίγματα και αισθηματικά θέματα καθώς η παρόρμηση σου και το γεγονός πως τα θέλεις όλα εδώ και τώρα δεν θα αφήσουν τη λογική να υπερισχύσει. Ξαφνικές απώλειες εσόδων είναι πιθανές για αυτό θα πρέπει να είσαι φειδωλός/η με τα χρήματα σήμερα.

Σήμερα θα θελήσεις να σπάσεις στη ρουτίνα που υπάρχει στη σχέση σου αλλά μάλλον οι ιδέες σου δεν θα αρέσουν και πολύ στο/η σύντροφο σου. Αν είσαι ελεύθερος/η μια νέα γνωριμία θα σε κάνει να αναθεωρήσεις πάγιες απόψεις που έχεις για τις σχέσεις!

Πηγή: e-zwdia.gr