ΚΡΙΟΣ

Η επίδραση που έχουν οι άλλοι σε εσένα θα είναι έντονη και σήμερα καθώς η Σελήνη από το Ζυγό θα σε κάνει ιδιαίτερα ευάλωτο/η απέναντι στους αγαπημένους σου ανθρώπους. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να θέσεις υπό τον απόλυτο έλεγχο σου σχέσεις και συνεργασίες. Αυτό όπως καταλαβαίνεις δεν θα αρέσει και τόσο στους άμεσα ενδιαφερόμενους και μπορεί να προκύψουν εντάσεις. Δώσε ιδιαίτερη προσοχή σε επαγγελματικά ζητήματα και κράτησε ουδέτερη στάση σε διαφωνίες ανωτέρων αλλά και συναδέλφων σου.

Το ταίρι σου θα μείνει έκπληκτο/η από την ανάγκη σου για επαγγελματική αναγνώριση καθώς θα το αφήσεις σε δεύτερη μοίρα και δεν θα του αρέσει. Αν είσαι ελεύθερος/η μην προσπαθήσεις να κάνεις εντύπωση σε μια νέα γνωριμία καθώς θα έχεις τα αντίθετα αποτελέσματα από τα προσδοκώμενα.

ΤΑΥΡΟΣ

Οι υποχρεώσεις της καθημερινότητας όχι μόνο οι δικές σου αλλά και των κοντινών σου ανθρώπων θα συνεχίσουν να σε «κυνηγούν» και σήμερα και να σε αναγκάζουν να ασχοληθείς μαζί τους. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Ζυγό και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα σε κάνει απόλυτο/η και τελειομανή. Αν κάτι δεν πάει όπως το θέλεις ή μια από τις υποχρεώσεις σου καθυστερήσει τότε με σχεδόν εμμονικό τρόπο θα την επαναλάβεις μέχρι να γίνει όπως τη θέλεις! Προσπάθησε να χαλαρώσεις και να μην κολλήσεις σε λεπτομέρειες που δε χρειάζεται γιατί θα σπαταλήσεις άσκοπα την ενέργεια σου.

Σήμερα δεν θα δεχτείς συμβουλές από το ταίρι σου για κανένα θέμα καθώς θα θεωρήσεις πως σου κάνει υποδείξεις όμως δεν είναι αυτή η πρόθεση του. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου μια νέα γνωριμία θα ξεκινήσει ανάμεσα σε αρκετές υποχρεώσεις σου και αρχικά μπορεί να σε εκνευρίσει κιόλας!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Ζυγό και να σε προτρέπει να ασχοληθείς με πράγματα, ανθρώπους και χόμπι που σου φτιάχνουν τη διάθεση! Η ημέρα ευνοεί τις συναντήσεις με φίλους, το φλερτ και την ενασχόληση με καλλιτεχνικές δραστηριότητες. Προσπάθησε να ασχοληθείς με οτιδήποτε σε ευχαριστεί καθώς το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα χαλάσει λίγο τη διάθεση σου. Πιθανό να πεισμώσεις με κάποιο/α φίλο/η σου ή το/η σύντροφο σου και να σπαταλήσεις το χρόνο σου προσπαθώντας να του αποδείξεις πως έχεις δίκιο. Απόλαυσε την ημέρα και μην αναλώνεσαι με πράγματα που δεν χρειάζεται!

Το ταίρι σου θα σε βοηθήσει να περάσεις όμορφες στιγμές σήμερα για αυτό μην αναλωθείς με λεπτομέρειες που δεν έχουν καμία σημασία. Αν είσαι ελεύθερος/η η κτητική σου διάθεση προς αυτόν/ην που θέλεις μπορεί να τον/ην “τρομάξει”.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θέματα που αφορούν εσένα και την οικογένεια σου θα συνεχίσουν να σε απασχολούν και σήμερα καθώς η Σελήνη από το Ζυγό δημιουργεί μια μικρή ή μεγάλη αναστάτωση. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα σε κάνει ιδιαίτερα χειριστικό/η με τους δικούς σου προκειμένου να καταφέρεις να περάσεις τη γνώμη σου και να την κάνεις αδιαμφισβήτητη. Αν χρησιμοποιήσεις το διάλογο και όχι τα παράπονα και τις συναισθηματικές απειλές τότε θα καταφέρεις να επιτύχεις αυτό που θέλεις, καθώς δε χρειάζεται κόπο αλλά τρόπο!

Σήμερα θα προσπαθήσεις με διάφορους τρόπους να εκμαιεύσεις τα συναισθήματα του/ης συντρόφου σου και αυτό θα σε κάνει ιδιαίτερα χειριστικό/η απέναντι του. Αν είσαι ελεύθερος/η δώσε χώρο σε μια νέα γνωριμία ώστε να καταλάβεις καλύτερα τις προθέσεις της.

ΛΕΩΝ

Οι επαφές με κόσμο θα συνεχιστούν και σήμερα αλλά πιθανό όχι με ιδιαίτερη θέρμη. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Ζυγό και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα σε κάνει καχύποπτο/η ακόμα και με τους ανθρώπους που βρίσκονται στο στενό σου περιβάλλον. Οι αμφιβολίες που νιώθεις δεν είναι αποτέλεσμα των πράξεων των άλλων αλλά αποτέλεσμα δικών σου συναισθηματικών διεργασιών! Προσπάθησε να διαχειριστείς τις δεύτερες και τρίτες σκέψεις που έχεις για τους ανθρώπους που σε περιβάλλουν και βασίσου μόνο σε ρεαλιστικά γεγονότα και όχι σε δικά σου συμπεράσματα.

Σήμερα είναι πολύ πιθανό να γίνεις καχύποπτος/η ακόμα και με το ταίρι σου και για να προφυλάξεις τη σχέση σου από τις ιστορίες που τριγυρνούν στο μυαλό σου θα πρέπει να επικαλεστείς τη λογική. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου μια νέα γνωριμία θα ξεκινήσει επιφυλακτικά αλλά αν θέλεις να συνεχιστεί θα πρέπει να χαλαρώσεις!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι οικονομικές σου υποχρεώσεις και οι ανησυχίες δεν σε αφήσουν να ησυχάσεις λεπτό ούτε σήμερα καθώς η Σελήνη από το Ζυγό φέρνει στο μυαλό σου ιδέες εξοικονόμησης χρημάτων. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα σε κάνει πολύ αυστηρό/η ακόμα και με τον ίδιο σου τον εαυτό και δεν θα σου επιτρέψει λάθη. Σήμερα θα καταφέρεις να ηρεμήσεις μόνο όταν επιτύχεις αυτό που θέλεις δηλαδή μια νέα οικονομικά συμφέρουσα συμφωνία ή μια αύξηση! Οι ανάγκες σου θα είναι επιτακτικές αλλά όσο περισσότερο προσπαθείς τόσο μεγαλώνουν οι πιθανότητες αυτό που κυνηγάς να σου ξεφύγει.

Σήμερα θα έχεις την τάση να αμφισβητείς το ταίρι σου προκειμένου να τονώσεις τη δική σου αυτοπεποίθηση όμως αυτός δεν είναι ο ενδεδειγμένος τρόπος για να νιώσεις καλύτερα! Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου μια νέα γνωριμία θα σου προκαλέσει ανασφάλεια και θα πρέπει να ανασυνταχθείς πριν κάνεις το επόμενο βήμα!

ΖΥΓΟΣ

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιο σου και να σου δίνει αρκετούς λόγους για να εκνευριστείς, να χαρείς, να γελάσεις και να περάσεις από όλα τα συναισθηματικά στάδια σε μια ημέρα! Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα δημιουργήσει συγκρούσεις με τους συνεργάτες και το/η σύντροφο σου σε περίπτωση που διανοηθούν να αμφισβητήσουν οτιδήποτε πεις. Η ημέρα δεν είναι ιδανική για να λύσεις θέματα που έχουν προκύψει ειδικά σε σχέσεις και συνεργασίες. Δεν πειράζει καθώς πρέπει να θεωρήσεις επιτυχία αν καταφέρεις να μην προκύψουν και νέα θέματα!

Σήμερα το πράσινο τερατάκι της ζήλειας θα κάνει την εμφάνιση του στη σχέση σου, και το ταίρι σου θα ξεκινήσει να δυσανασχετεί από τον έλεγχο και τις απανωτές ερωτήσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η η ημέρα δεν ενδείκνυται για νέες γνωριμίες απλά για “συντήρηση” των ήδη υπαρχουσών!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η προτίμηση σου να μείνεις μόνος/η μακριά από όλους θα συνεχιστεί και σήμερα καθώς η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται από το Ζυγό και να σου προσδίδει τάσεις απομόνωσης. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα εντείνει τις ανησυχίες και τις ανασφάλειες σου με αποτέλεσμα να είναι δύσκολο να σκεφτείς λογικά. Σήμερα θα έχεις την τάση να ταυτίζεις κάθε αρνητικό που θα ακούσεις με μια πτυχή του εαυτού σου και αυτό θα ρίξει την αυτοπεποίθηση σου. Εστίασε σε μια δουλειά ακόμα και μια αγγαρεία της καθημερινότητας προκειμένου να διοχετεύσεις δημιουργικά τις εμμονές σου.

Σήμερα θα έχεις ένα μεγεθυντικό φακό και θα παρατηρείς κάθε κίνηση του/της συντρόφου σου προκειμένου να του προσάψεις κατηγορίες! Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου η ημέρα δεν ενδείκνυται για νέες αισθηματικές γνωριμίες καθώς η καχυποψία σου δεν θα το επιτρέψει.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η άνεση με την οποία επικοινωνείς με τους φίλους σου θα σε κάνει ιδιαίτερα δημοφιλή στην παρέα σου και θα ανεβάσει τις μετοχές σου. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Ζυγό και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον  Αιγόκερω σου εφιστά την προσοχή καθώς τα πράγματα μπορεί να μην είναι τόσο ρόδινα σήμερα. Ο φανατισμός με τον οποίο θα υποστηρίξεις τις απόψεις σου μπορεί να δημιουργήσει κόντρες σε περίπτωση που κάποιος/α διαφωνήσει μαζί σου. Προσπάθησε να αφήσεις χώρο στους άλλους να υποστηρίξουν τις απόψεις τους και μη βγάζεις γενικά συμπεράσματα με αφορμή μια διαφωνία.

Σήμερα το ταίρι σου δεν θα έχει επιλογές να μη συμφωνήσει μαζί σου καθώς δεν θα είσαι καθόλου διαλλακτικός/η.  Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου ο έρωτας μπορεί να μπερδευτεί με τη φιλία για αυτό θα πρέπει να τραβήξεις μια διαχωριστική γραμμή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η δουλειά θα είναι το μόνο πράγμα που θα σε απασχολήσει και σήμερα καθώς η Σελήνη από το Ζυγό τονίζει την ανάγκη σου να ξεχωρίσεις και να αποκτήσεις τη φήμη και την αναγνώριση που θέλεις. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα που βρίσκεται στο ζώδιο σου υποδηλώνει πως σήμερα μπορεί να ξεχωρίσεις και για την αμείλικτη στάση που θα κρατήσεις σε κάποια επαγγελματικά σου θέματα. Σήμερα θα είσαι ιδιαίτερα αυστηρός/η όχι μόνο με τους άλλους αλλά και με τον ίδιο σου τον εαυτό. Προσπάθησε να μην το κάνεις καθώς η συμπεριφορά σου δεν θα σε βοηθήσει να προωθήσεις τις ικανότητες σου.

Σήμερα θα είσαι ιδιαίτερα αυστηρός/η ακόμα και με το ταίρι σου αλλά θα πρέπει να θυμάσαι πως μπορεί και να μην ανεχτεί τη συμπεριφορά σου. Αν είσαι ελεύθερος/η για να πάρεις “κάτι” από μια νέα ή πρόσφατη γνωριμία θα πρέπει και να δώσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα ψάχνεις να βρεις ευκαιρία για να κάνεις μια μικρή ή μεγάλη απόδραση καθώς θέλεις να χαλαρώσεις. Η Σελήνη βρίσκεται στο Ζυγό και σε παρακινεί να βγεις έξω, αν έχεις την ευκαιρία να ταξιδέψεις ακόμα καλύτερα και να συναντήσεις αγαπημένους σου ανθρώπους. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα δημιουργήσει εντάσεις με τους ανθρώπους του περιβάλλοντος σου καθώς θα διαπιστώσεις πως οι απόψεις σας δεν συγκλίνουν. Ο διάλογος είναι μια καλή λύση που θα βοηθήσει να εκτονωθούν τα πνεύματα και να μην οξυνθούν.

Η διαφορετική άποψη που θα έχει το ταίρι σου είναι μια καλή ευκαιρία για μια εποικοδομητική συζήτηση και όχι μια ευκαιρία για να καβγαδίσετε! Αν είσαι ελεύθερος/η μην προσπαθήσεις να επιβάλλεις τη γνώμη σου σε μια νέα γνωριμία- όσο και αν νιώθεις πως έχεις δίκιο- και άφησε τα πράγματα να κυλήσουν πιο ομαλά.

ΙΧΘΥΕΣ

Το μυαλό σου έχει φουρτούνες σήμερα καθώς η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Ζυγό και να αναμοχλεύει αυτά που έχεις μέσα στη ψυχή σου. Το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να φέρεις κοντά σου τους ανθρώπους που θέλεις με κάθε τρόπο. Για να το επιτύχεις αυτό δε θα διστάσεις να κάνεις επίκληση στο συναίσθημα και οτιδήποτε άλλο χρειαστεί για να νιώσεις πως είσαι απαραίτητος/η στους γύρω σου και να καλύψεις τις ανασφάλειές σου. Προσπάθησε να κατευνάσεις τις επιθυμίες σου καθώς θα γίνεις φορτικός/η και θα δημιουργήσεις εντάσεις  χωρίς λόγο.

Σήμερα τα λόγια σου μπορεί να πληγώσουν το ταίρι σου και να ανοίξουν τους Ασκούς του Αιόλου δημιουργώντας μεγάλες εντάσεις. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου μια νέα γνωριμία θα σε βάλει στον πειρασμό να παίξεις παρασκηνιακά προκειμένου να την κερδίσεις!

πηγή: e-zwdia.gr