zodia-ezodia

ΚΡΙΟΣ
Σήμερα είναι μια καλή ημέρα για να έρθεις κοντά με τα άτομα που απαρτίζουν την οικογένεια σου και να συζητήσεις οτιδήποτε σε απασχολεί. Η Σελήνη έχει περάσει στον Καρκίνο και θα ενισχύσει την ανάγκη σου για συναισθηματική θαλπωρή. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει το μεσημέρι με την Αφροδίτη και τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς, θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να ασχοληθείς με το χώρο που ζεις και πιθανό να κάνεις μετατροπές στη διακόσμηση του. Η ημέρα ενδείκνυται να μείνεις σπίτι και να το απολαύσεις, κάνε το λοιπόν!
Η σχέση με το ταίρι σου θα σου προσφέρει συναισθηματική ασφάλεια που ναι μεν δεν παραδέχεσαι αλλά κάποιες φορές την αποζητάς! Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου μια νέα γνωριμία θα σε αγγίξει συναισθηματικά!

ΤΑΥΡΟΣ
Σήμερα θέλεις να βρίσκεσαι κοντά με ανθρώπους με αγαπάς και μάλιστα όσο περισσότεροι είναι τόσο καλύτερα θα νιώσεις. Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο και τα τρίγωνα που θα σχηματίσει κατά το μεσημέρι με την Αφροδίτη και τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς, θα ενισχύσουν την καλή σου διάθεση και θα σε κάνουν ιδιαίτερα συναισθηματικό/η προς τους γύρω σου. Λόγω της ηρεμίας που θα αποπνέεις θα τραβήξεις δίπλα σου ανθρώπους που θα ζητήσουν τη συμβουλή και τη συμπαράσταση σου και δεν θα την αρνηθείς!
Η σχέση που έχεις με το ταίρι σου θα είναι αξιοζήλευτη σήμερα και θα ενισχύσει και την εικόνα σου. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου θα υπάρξουν πολλοί/ες που θα πέσουν θύματα της γοητείας σου και εσύ δεν έχεις παρά να διαλέξεις!

ΔΙΔΥΜΟΙ
Συνήθως είσαι άνθρωπος που δεν σε απασχολούν ιδιαίτερα τα οικονομικά σου όμως σήμερα θα κάνεις μια εξαίρεση! Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο και είναι πολύ πιθανό να νιώσεις ανασφάλεια σχετικά με αυτά που κερδίζεις με αποτέλεσμα να ξεκινήσεις διάφορες σκέψεις. Τα τρίγωνα που θα σχηματίσει το μεσημέρι με την Αφροδίτη και τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς, υποδηλώνουν πως είναι μια καλή ημέρα για να κυνηγήσεις οικονομικούς στόχους και διακανονισμούς καθώς έχεις την τύχη με το μέρος σου. Εάν έχεις μια ιδέα που μπορεί να αυξήσει το εισόδημα σου δες πως μπορείς να την υλοποιήσεις.
Το ταίρι σου θα είναι σύμμαχός σου στα σχέδια σου όχι μόνο συναισθηματικά αλλά και πρακτικά. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου, η ημέρα μπορεί να φανεί γενναιόδωρη μαζί σου από εκεί που δεν το περιμένεις!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η Σελήνη έχει περάσει στο ζώδιο σου και θα σε κάνει ιδιαίτερα συναισθηματικό/η με τους ανθρώπους που έχεις γύρω σου. Τα τρίγωνα που θα σχηματίσουν με την Αφροδίτη και τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς, θα αυξήσουν τη γοητεία σου και θα σου φέρουν νέες γνωριμίες που θα σε ευνοήσουν σε επαγγελματικά και προσωπικά θέματα. Αν προσέξεις λίγο την τάση που θα έχεις να καταπιέσεις συναισθηματικά τους άλλους, λόγω του υπερβάλλοντος ζήλου σου, τότε η ημέρα είναι ιδιαίτερα θετική για να καταφέρεις οτιδήποτε θέλεις!
Η σχέση με το ταίρι σου θα σου χαρίσει τη συναισθηματική πληρότητα που επιθυμείς για αυτό μην ανησυχείς για τίποτα! Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου μια νέα γνωριμία θα αποδειχτεί εξαιρετικά ενδιαφέρουσα και με πιθανότητες να εξελιχθεί σε μια σχέση.
ΛΕΩΝ
Ο εξωστρεφής χαρακτήρας σου θα σε εγκαταλείψει προσωρινά καθώς οι φόβοι σου θα επηρεάσουν αρνητικά τη διάθεση σου. Η Σελήνη έχει περάσει στον Καρκίνο και τα τρίγωνα που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη και τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς, θα σε βοηθήσουν να βρεις τη συναισθηματική γαλήνη που χρειάζεσαι προκειμένου να σταματήσουν οι αρνητικές σου σκέψεις. Μια ευκαιρία για να αυξήσεις προσωρινά το εισόδημα σου μπορεί να παρουσιαστεί γι αυτό εξέτασε προσεκτικά κάθε πρόταση που μπορεί να έχεις.
Η σχέση με το ταίρι σου μπορεί να καλύψει τις συναισθηματικές σου ανάγκες αρκεί να είναι ρεαλιστικές! Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου ένας/μια κρυφός/η θαυμαστής/στρια θα κάνει την εμφάνιση του και θα σε πολιορκήσει!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Οι άνθρωποι με τους οποίους έχεις κοινά ενδιαφέροντα και στόχους θα κάνουν αισθητή την παρουσία τους σήμερα καθώς η Σελήνη έχει περάσει στον Καρκίνο και τονίζει τη συναισθηματική ανάγκη σου να βρίσκεσαι με ανθρώπους που αγαπάς. Τα τρίγωνα που σχηματίζει με την Αφροδίτη και τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς θα αυξήσουν τη δημοτικότητα σου καθώς οι ιδέες σου θα τραβήξουν το ενδιαφέρον των γύρω σου. Η ημέρα ευνοεί συλλογικές και εθελοντικές εργασίες για αυτό μη διστάσεις να ζητήσεις τη συνδρομή των φίλων σου όπου είναι απαραίτητο.
Το ταίρι σου θα σε βοηθήσει να επιτύχεις κάθε μικρό και μεγάλο σου στόχο αρκεί να του το ζητήσεις. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου ένα φίλος/η δεν θα μείνει απαθής στη γοητεία σου και θα σου εκμυστηρευτεί πολλά, ίσως και τον κρυφό του έρωτα για σένα…

ΖΥΓΟΣ
Η εικόνα που βγάζεις προς τα έξω θα είναι το βασικό μέλημα σου σήμερα καθώς η Σελήνη από τον Καρκίνο σου δημιουργεί την ανάγκη να γίνεις ο/η κύριος/κυρία Τέλειος/α. Τα τρίγωνα που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη και τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς κατά το μεσημεράκι, θα σου υπενθυμίσουν και άλλες ανάγκες σου κυρίως αυτές που έχεις παραμελήσει. Είναι επίσης πολύ πιθανό να έχεις μια επαγγελματική ευκαιρία που θα σε βοηθήσει να αναδείξεις τα προσόντα σου και να πάρεις την επιβεβαίωση που ζητάς!
Η σχέση με το ταίρι σου και η εικόνα που έχετε ως ζευγάρι θα σε απασχολήσει αρκετά σήμερα αλλά δεν έχεις λόγους να ανησυχείς. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου οι γνωριμίες θα είναι αρκετές αλλά προσπάθησε να είναι εκτός επαγγελματικού περιβάλλοντος!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η κοινωνικότητα σου θα είναι ιδιαίτερα έντονη με αποτέλεσμα ο περίγυρος σου να αυξάνεται καθώς σήμερα θα βρεις την ευκαιρία να επικοινωνήσεις με συγγενείς, γνωστούς και φίλους που ήθελες καιρό να τους συναντήσεις αλλά πάντα κάτι προέκυπτε. Η Σελήνη έχει περάσει στον Καρκίνο και τα τρίγωνα που θα σχηματίσει το μεσημέρι με την Αφροδίτη και τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς, θα αυξήσουν τη γοητεία σου με αποτέλεσμα να αποκτήσεις μεγάλη επιρροή σε όλους! Είναι πολύ πιθανό να κάνεις νέες γνωριμίες που θα γίνουν ένθερμοι υποστηρικτές σου και μέσα σε αυτές να γνωρίσεις και το επόμενο σου ταίρι!

Σήμερα θα συνειδητοποιήσεις πως η σχέση σου καλύπτει τις ανάγκες σου και θα αισθανθείς τη συναισθηματική πληρότητα που επιθυμείς. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου, μια νέα γνωριμία θα έρθει μέσα από το κοινωνικό περίγυρό σου και θα σε απογειώσει!

ΤΟΞΟΤΗΣ
Σήμερα θα ξυπνήσεις με περίεργη διάθεση καθώς θα γίνεις αρκετά κτητικός/η με πράγματα αλλά και ανθρώπους. Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο και η συναισθηματική ανασφάλεια θα είναι ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά σου. Τα τρίγωνα που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη και τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς κατά το μεσημεράκι, θα αυξήσουν τη γοητεία σου με αποτέλεσμα να μην μπορεί να σου αντισταθεί εύκολα κανείς. Αν έχεις συζητήσεις και εκκρεμότητες που έχουν να κάνουν με το δημόσιο ή με επιχειρήσεις, η ημέρα θα σε βοηθήσει να βγεις ωφελημένος/η.
Είναι πολύ πιθανό να γίνεις λίγο καταπιεστικός/η ως προς το ταίρι σου μέχρι να διαπιστώσεις πως είναι υποταγμένο σε εσένα. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου μια νέα γνωριμία θα σε οδηγήσει στα μονοπάτια του πόθου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Οι προσωπικές σου σχέσεις αλλά και οι συνεργασίες σου θα βρεθούν στο προσκήνιο σήμερα καθώς η Σελήνη από τον Καρκίνο θα τονίσει τη σημασία των ανθρώπων που είναι σημαντικοί για εσένα. Τα τρίγωνα που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη και τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς κατά το μεσημεράκι, θα αυξήσουν τη γοητεία σου και την πειθώ με αποτέλεσμα να καταφέρεις να πείσεις όλο τον κόσμο για οτιδήποτε θέλεις. Δώσε βάση σε νέες συνεργασίες γιατί μπορεί να είναι ακριβώς αυτό που ζητάς και μην αφήσεις καμιά ευκαιρία να πάει χαμένη.
Σήμερα δεν αποκλείεται η συμπεριφορά του/της συντρόφου σου να σε ξαφνιάσει με πολύ ευχάριστο τρόπο. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου μια επαγγελματική συνεργασία μπορεί να καταλήξει και σε κάτι πιο προσωπικό!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Σήμερα θα είσαι αρκετά απασχολημένος/η με θέματα της καθημερινότητας, με αποτέλεσμα οι ώρες να φεύγουν πολύ γρήγορα. Η Σελήνη έχει περάσει στον Καρκίνο και τα τρίγωνα που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη και τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς, θα σε βοηθήσουν να βρεις ανθρώπους που θα είναι πρόθυμοι να σε διευκολύνουν σε οτιδήποτε και να χρειαστείς. Αν παρόλα αυτά συναντήσεις δυσκολίες, χρησιμοποίησε τη γοητεία σου και όλα θα γίνουν όπως τα θέλεις!
Αν οι υποχρεώσεις σου είναι αρκετές μη διστάσεις να ζητήσεις τη βοήθεια του/της συντρόφου σου και χρησιμοποίησε ένα καλό κίνητρο για να τον/την δελεάσεις. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου η γοητεία σου δεν μπορεί να κρυφτεί όσο απασχολημένος/η και αν είσαι σήμερα!

ΙΧΘΥΕΣ
Η ημέρα θα ξεκινήσει με τους καλύτερους οιωνούς καθώς η Σελήνη έχει περάσει στο φιλικό ζώδιο του Καρκίνου και σου χαρίζει κέφι, ενέργεια και μπρίο! Τα τρίγωνα που θα σχηματίσει το μεσημέρι με την Αφροδίτη και τον Ποσειδώνα που βρίσκονται στο ζώδιο σου, θα ενισχύσουν ακόμα περισσότερο τη διάθεση σου και την ανάγκη σου για καλοπέραση. Πρέπει να είσαι προσεκτικός/η για να μην παρασυρθείς από τα τσιγάρα τα ποτά και τα ξενύχτια και μπλέξεις σε επικίνδυνες καταστάσεις!
Αφιέρωσε χρόνο στη σχέση σου σήμερα καθώς η ρομαντική σου διάθεση και η γοητεία σου θα κάνουν θαύματα. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου οι γνωριμίες θα είναι αρκετές και εσύ θα πρέπει να διαλέξεις.