8

 

Αυτό το τιγρέ γατάκι, το οποίο μάλλον κερδίζει την υποψηφιότητα της γηραιότερης γάτας στον κόσμο, μόλις γιόρτασε τα 31α του γενέθλια. Αν το πολλαπλασιάσουμε επί εφτά, τότε αυτή η γάτα είναι… 141 «ανθρώπινα» χρόνια.

Το όνομά του είναι Nutmeg και επέλεξε το σπίτι που θα τον φιλοξενούσε όταν εμφανίστηκε στην αυλή τους πριν από 26 χρόνια. Οι ιδιοκτήτες του, Liz και Ian Finlay έσωσαν ένα αδέσποτο το 1990, το οποίο έμελλε να γίνει ο καλύτερος φίλος της γάτας που είχαν τότε, της Spice. Όταν το πήγαν στον κτηνίατρο, τους είχε πει ότι ήταν περίπου πέντε ετών. Το ονόμασαν Nutmeg και σήμερα είναι ίσως η γηραιότερη γάτα στον κόσμο.

Αυτό για να κατοχυρωθεί στα ρεκόρ Guinness χρειάζεται ειδικά χαρτιά, τα οποία οι ιδιοκτήτες του προσπαθούν να αποκτήσουν. Πέρσι ο Nutmeg πέρασε ένα εγκεφαλικό, το οποίο όμως ξεπέρασε και συνεχίζει αισίως να σκορπάει χαρά και αισιοδοξία!

Δείτε τις φωτογραφίες από τα γενέθλια του Nutmeg που δημοσίευσε το boredpanda.com

7 6 5 1 2 3 4

Πηγή: boredpanda.com

Δήλωσε τώρα συμμετοχή και τρέξε μαζί μας στο PeopleRun την Κυριακή 16 Οκτωβρίου. Κοντά μας η εκστρατεία Βγάλε Γλώσσα και το Χάρισε Ζωή για να γίνουμε εθελοντές δότες μυελού των οστών.