Εκείνος concept maker, που έχει τα τελευταία πέντε χρόνια ως εργασιακή βάση του το Λονδίνο και υλοποιεί ιδέες που έχουν εφαρμογή σε όλες τις εκφάνσεις του σύγχρονου lifestyle. Δημιουργεί συλλογές από ρούχα και αντικείμενα, έχει σχεδιάσει χώρους, αναλαμβάνει το σχεδιασμό conceptevents και αυτή την εποχή στο Λονδίνο αγοράζει μικρά διαμερίσματα, τα ανακαινίζει, βάζει τη δική του σφραγίδα και τα νοικιάζει ή τα πουλάει σαν μια ολοκληρωμένη πρόταση lifestyle. Εκείνη δημιουργός του CommunicationLab, εξειδικευμένη στην επικοινωνία και τη διαχείριση κρίσεων, αλλά και πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής του Spetses Mini Marathon και του Spetsathlon, των δύο αθλητικών θεσμών που έβαλαν τις Σπέτσες στη λίστα με τους πιο δημοφιλείς προορισμούς αθλητικού τουρισμού παγκοσμίως. Μέχρι σήμερα έχουν μπει σε πειρασμό να συνεργαστούν; «Έχει συμβεί, αλλά το αποφεύγουμε. Δεν θεωρώ πως ένα ζευγάρι πρέπει να περνά τόσο πολύ χρόνο μαζί – μάλιστα στο παρελθόν έχουμε συγκρουστεί σε δουλειά. Ίσως γιατί έχουμε διαφορετική προσέγγιση στα πράγματα. Η Μαρίνα  είναι τεχνοκράτισσα, είναι θεσμική. Εγώ είμαι καλλιτέχνης και δημιουργικός, είμαι ανήσυχος. Έχουμε διαφορετική νοοτροπία στο θέμα “δουλειά”. Όμως θαυμάζει πολύ ο ένας τον άλλο για αυτό που έχει πετύχει στην καριέρα του» τονίζει ο Γιώργος Καράμπελας.

Δεκαοκτώ χρόνια μαζί, τα δεκαπέντε παντρεμένοι. Φυσικά, δεν ήταν όλα πάντα ρόδινα. «Το 2012-2013 είχαμε περάσει μια διετία που ήμασταν σχεδόν εν διαστάσει. Είχαν συμβεί κάποια πράγματα που μας έφτασαν σε όρια. Ήμασταν και οι δύο σε εξέλιξη, ο καθένας ακολουθούσε τη δική του πορεία ως άνθρωπος και επαγγελματίας κι αυτό δημιούργησε ρήξεις. Τότε ήταν που αποφάσισα να δουλέψω πολύ κάποια πράγματα με τον εαυτό μου. Όσο περίεργο κι αν σου ακουστεί, παλιότερα δεν είχα αυτοπεποίθηση… Ήταν κάποια βιώματα και κάποια λάθη που δεν είχα διαχειριστεί σωστά και βγήκαν στην επιφάνεια. Έτσι, χρειάστηκε να πάρω σημαντικές αποφάσεις και να κάνω restart» εξομολογείται ο Γιώργος Καράμπελας.

«Ακόμα και στις δύσκολες στιγμές μας, όμως, αυτά τα δύο χρόνια που σχεδόν δεν ήμασταν μαζί, ποτέ δεν πέρασε από το μυαλό μας να χωρίσουμε. Στη σχέση μας υπάρχει αλληλοθαυμασμός και δουλεύοντας πάνω στις δύσκολες στιγμές αυτά τα δυο τρία τελευταία χρόνια όλο αυτό ενισχύθηκε. Το να γιορτάσουμε τα δεκαπέντε χρόνια ήταν μια ιδέα του Γιώργου, μάλιστα το “15” δεν είναι ένα φοβερό ορόσημο, αλλά νιώσαμε πως είναι η σωστή στιγμή να κάνουμε μια επανεκκίνηση» λέει η Μαρίνα Κουταρέλλη στο People.

Γιατί επέλεξαν τη Σκύρο ως τόπο για να γιορτάσουν τα δεκαπέντε χρόνια του γάμου τους; «Ήρθαμε πρώτη φορά εδώ το 2006, Ιούλιο μήνα, για διακοπές. Ήμασταν ολομόναχοι στην παραλία, κάτι που μας εντυπωσίασε. Μας άρεσε η ενέργεια του νησιού και μετά από εκείνο το καλοκαίρι ψάχναμε διακαώς να βρούμε εδώ ένα σπίτι. Εγώ είμαι πολύ συνδεδεμένη με τις Σπέτσες, έχουν σημαδέψει την καριέρα μου, αλλά η Σκύρος έχει συνδεθεί με την προσωπική μου ζωή, ειδικά μετά το 2008 που πήραμε και το σπίτι. Αυτό το νησί είναι το καταφύγιό μας, γι’ αυτό και θέλαμε να κάνουμε την ανανέωση των όρκων μας εδώ, μαζί με τον αγαπημένο μας Θησέα, το 3χρονο κόκερ μας» εξηγεί η Μαρίνα.

Διαβάστε όλη τη συνέντευξη στο People, που κυκλοφορεί μαζί με το Έθνος της Κυριακής.