Μετά την πρώτη θέση στα 400 μέτρα μικτής κολύμβησης στους Παννελήνιους Αγώνες Masters, ο Γιάννης Δρυμωνάκος ετοιμάζεται για το Πανευρωπαϊκό Masters. Μέχρι τότε, όμως, θα τον δούμε να συμμετέχει σε ένα φιλανθρωπικό αγώνα. Την 1η Σεπτεμβρίου ο κολυμβητής που γνωρίσαμε καλύτερα μέσα από το Survivor θα κολυμπήσει στο Swim Around Spetses, τον αγώνα-θεσμό των Σπετσών, που επιστρέφει για 2η συνεχή χρονιά μετά τη μεγάλη επιτυχία που σημείωσε η πρώτη διοργάνωση, το 2017! Ο Πλήρης Κολυμβητικός Γύρος των Σπετσών θα διοργανωθεί 1-2 Σεπτεμβρίου συγκεντρώνοντας, και πάλι, κορυφαίους κολυμβητές και αθλητές, με τα έσοδα από τη διοργάνωση να διατίθενται προς τους σκοπούς της Αστικής μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας (ΑΜΚΕ) «Charity4U – Αθλητισμός για Όλους».

Στον αγώνα, πέρα από τον Γιάννη Δρυμωνάκο, παγκόσμιο πρωταθλητή κολύμβησης, θα συμμετάσχει ο Στέφανος Δημητριάδης (με δύο Ολυμπιάδες στο ενεργητικό του, που συνεχίζει και στο δρόμο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο το 2020), ο Δημήτρης Κουλούρης, ο οποίος συμμετείχε στην Ολυμπιάδα του Ρίο, καθώς και ο γνωστός σεφ Αλέξανδρος Παπανδρέου, που προπονείται από τον Δημήτρη Κουλούρη. Συνολικά στον αγώνα θα συμμετάσχουν 12 ομάδες που θα κολυμπήσουν τα περίπου 19 χιλιόμετρα απόσταση με τη μορφή σκυταλοδρομίας, αλλά και ο κολυμβητής Νίκος Σημαντήρας που, όπως και πέρσι, θα κολυμπήσει μόνος του το σύνολο της απόστασης. Φέτος στην ομάδα του Γιάννη Δρυμωνάκου συμμετέχει και η Μαρίνα Κουταρέλλη, πρόεδρος του Spetses Mini Marathon & Spetsathlon και διοργανώτρια του event, την οποία προπονεί ο Γιάννης όλο το καλοκαίρι μαζί με τον προπονητή κολύμβησης Χρήστο Μποφίλιο, που επίσης θα συμπληρώσει την ομάδα. «Είναι πολύ μεγάλη μου χαρά να ενισχύω το charity4U και κυρίως να κολυμπήσω μαζί με την πολύ καλή μου φίλη Μαρίνα Κουταρέλλη, που μας έχει χαρίσει αμέτρητες αναπανάληπτες στιγμές στις Σπέτσες μέσα από τις διοργανώσεις της. Ελπίζω και εμείς να μπορέσουμε να της χαρίσουμε μοναδικές στιγμές για να νιώσει και αυτή τη χαρά της συμμετοχής και όχι μόνο της διοργάνωσης» λέει ο Γιάννης Δρυμωνάκος στο People. Στον αγώνα θα βρεθεί και η Έλλη Φλέγγα, πρόεδρος του Charity4U, σε ρόλο οργανωτικό αυτή τη φορά και όχι κολυμβητικό, έχοντας μόλις ολοκληρώσει ένα σπουδαίο προσωπικό άθλο, τα 10Κ κολύμβησης σε ανοιχτή θάλασσα στο Οίτυλο στην αρχή του καλοκαιριού. Το «Charity4U – Αθλητισμός για Όλους» είναι η μόνη ΑΜΚΕ που ασχολείται αποκλειστικά και ενεργά με τον αθλητισμό, σε μια προσπάθεια να στηρίξει νέους πρωταθλητές να κυνηγήσουν το όνειρο της συμμετοχής στους Ολυμπιακούς και Παραολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο 2020. Αυτή τη στιγμή στηρίζουν τέσσερις νέους αθλητές, τον Νίκο Παπαγγελή (18 ετών), παρα-ποδηλάτη, την Κατερίνα Διβάρη (17 ετών), παγκόσμια πρωταθλήτρια νέων στην ιστιοπλοΐα – κατηγορία RSX, τον Μάριο Γράψα (21 ετών), αθλητή του τραμπολίνο, και τον Απόστολο Χρήστου (21 ετών), κολυμβητή.

Όλα τα νέα, πλούσιο ρεπορτάζ, καθημερινές στιγμές διασήμων και ξεχωριστές στιγμές καθημερινών ανθρώπων στο People, που κυκλοφορεί μαζί με το Έθνος της Κυριακής.