Το ποσό που ζητά από την Φαίη Σκορδά, υποστηρίζοντας του προκάλεσε ηθική και επαγγελματική βλάβη, αποκαλύπτει σε συνέντευξή του ο Θανάσης Καρατσιώλης, ο δικηγόρος που το καλοκαίρι προκάλεσε «θύελλα» αντιδράσεων με τα υβριστικά του σχόλια για τις γυναίκες με περιττά κιλά που εμφανίζονται στην παραλία.

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, το Πρω1νό ήταν μία από τις εκπομπές που σχολίασε τις επίμαχες αναρτήσεις του και, έξι μήνες μετά το συμβάν, ο δικηγόρος κινήθηκε νομικά και κατέθεσε αγωγή κατά της οικοδέσποινας της εκπομπής.

«Η βασική γραμμή στην αγωγή που κατέθεσα είναι ότι είναι απολύτως σεβαστό και μάλιστα επιβάλλεται να ασκείται κριτική από τους δημοσιογράφους. Όμως δεν είναι δυνατόν από μια ανάρτηση που έκανα στο Facebook να με χαρακτηρίζουν “δικηγοράκο”, να λένε ότι δεν είμαι καλός στο δουλειά μου ή ότι δεν έχω πελατεία και μάλιστα να συμβουλεύουν το τηλεοπτικό κοινό από μια εκπομπή μεγάλης τηλεθέασης να μην πάνε στο γραφείο μου, γιατί εφόσον είπε αυτό δεν είναι σωστός δικηγόρος. Η κυρία Σκορδά που είναι τόσο έμπειρη παρουσιάστρια δεν είναι σωστό να λέει τέτοια πράγματα. Με δίκασε και με καταδίκασε ερήμην μου, χωρίς να υπάρξει αντίλογος», αναφέρει ο ίδιος στην εφημερίδα Espresso και γνωστοποιεί  πως διεκδικεί το ποσό των 170.000 ευρώ.