Όλα είναι έτοιμα για το νέο κύκλο του Survivor. Οι παίκτες πρόκειται να μεταβούν στον Άγιο Δομίνικο το Σαββατοκύριακο που μας έρχεται και ένας παίκτης με βραχεία εμπειρία από το παιχνίδι, αποφάσισε να στείλει το δικό του μήνυμα.

Ο Γουίλι Καλβουρτζής μέσα από την προσωπική του σελίδα στα social media έστειλε το δικό του μήνυμα στους νέους παίκτες. Συγκεκριμένα ανήρτησε μία φωτογραφία από αγώνισμα εναντίον του Στέλιου Χανταμπάκη και έγραψε με χιούμορ τη συμβουλή του.

Αναλυτικά σημείωσε:

«Καλό ταξίδι στα παιδιά που σε λίγες μέρες φεύγουν για Άγιο Δομήνικο. Το μάθημα που πήρα αυτές τις λίγες μέρες που έκατσα είναι ότι τα αποθέματα ψυχής είναι ποιο σημαντικά από τα σωματικά. Να είναι ταπεινοί και συγχρόνως ανταγωνιστικοί.

Ελπίζω να έμαθαν από τα δικά μας λάθη και να μην τα επαναλάβουν γιατί ο κόσμος είναι δύσκολο κοινό και θέλει προσπάθεια για να τον κερδίσεις. Όπως είπα και παλιότερα “ζήστε το” γιατί είναι once in a life time experience…

P.s. Για να πάτε να κλέψετε ψωμιά πάρτε το όλο ευθεία πρώτη στροφή δεξιά και συνεχίστε ευθεία… αστειεύομαι…».

Δείτε την ανάρτησή του.

Καλό ταξίδι στα παιδιά που σε λίγες μέρες φεύγουν για Άγιο Δομήνικο. Το μάθημα που πηρα αυτές τις λίγες μέρες που έκατσα είναι ότι τα αποθέματα ψυχής είναι ποιο σημαντικά από τα σωματικά. Να ειναι ταπεινοί και συγχρόνως ανταγωνιστικοί. Ελπίζω να έμαθαν από τα δικά μας λάθη και να μην τα επαναλάβουν γιατί ο κόσμος είναι δύσκολο κοινό και θελει προσπάθεια για να τον κερδίσεις. Όπως είπα και παλιότερα “ζήστε το” γιατί είναι once in a life time experience.. ???. P.s. Για να πάτε να κλέψετε ψωμιά πάρτε το Όλο ευθεία πρώτη στροφή δεξιά και συνεχίστε ευθεία.. μετά ?↗️?↪️?? «αστειεύομαι ??» #survivorgr#survivor#survivor2018

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Willy Kal (@willakos) στις