Εκτός της Πάολα και όσων συνέβησαν μετά τα βραβεία MAD ένας ακόμη καλλιτέχνης φαίνεται πως έχει τα δικά του παράπονα από την εκδήλωση. Αυτή τη φορά δεν έχει ευθύνη ο σταθμός για κάποια βράβευση ή εμφάνιση.

Αντίθετα ο Γιάννης Χατζηγεωργίου εξέφρασε έντονα τη δυσαρέσκειά του με μία πράξη του Πάνου Μουζουράκη που πέρασε στο «ντούκου». Συγκεκριμένα ο ηθοποιός και τραγουδιστής ήταν υποψήφιος με τους Radioact  στην ίδια κατηγορία με τον αγαπημένο τραγουδιστή. Όταν ο Πάνος Μουζουράκης κέρδισε προχώρησε σε μία μάλλον αμφιλεγόμενη πράξη…

«Τελικά το βραβείο το πήρε ο Μουζουράκης και κάτι πέρασε στο ντούκου λίγο… Πήρε την αφίσα μας και σκουπίστηκε και την πέταξε στον κόσμο. Αυτό με σκάλωσε λιγάκι. Εντάξει, έχει ένα ιδιαίτερο χιούμορ, αλλά εμένα με ψιλοχάλασε, με ενόχλησε… Είπε ότι έτσι του δίνει μεγαλύτερη αξία… ή εγώ το παρεξήγησα και ήταν τύπου αφηρημένη τέχνη εκείνη τη στιγμή και δεν το κατάλαβα ή ήταν κάτι που ήθελε να μου πει και καλό είναι να μου το πει προσωπικά και όχι στον κόσμο. Σκάλωσα άσχημα», εξήγησε on camera ο Γιάννης.

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του.