Ο Άρης Πλασκασοβίτης εξομολογείται πότε ήταν Η τελευταία φορά που…

Έκανες μια μεγάλη αλλαγή όσον αφορά την εμφάνισή σου;

Τον περασμένο Δεκέμβριο, που έβαψα τα μαλλιά μου ξανθά για τις ανάγκες του ρόλου μου στο μιούζικαλ Hair. Το αποτέλεσμα μου άρεσε πολύ και τελικά αποφάσισα να το κρατήσω και στην επόμενη παράσταση, που ήταν και πάλι μιούζικαλ, το Grease.

Τσακώθηκες με τους γονείς σου;

Ήταν ακριβώς όταν έβαψα τα μαλλιά μου ξανθά. Στη μητέρα μου δεν άρεσε καθόλου αυτή η αλλαγή κι εγώ με τη σειρά μου προσπαθούσα να της εξηγήσω πως η δουλειά του ηθοποιού έχει μόνο αλλαγές. Μετά από ένα τρικούβερτο καβγά, τα βρήκαμε!

Σου έκαναν μια φάρσα;

Στο μιούζικαλ Cats. Πήγα να βγω στη σκηνή και οι συνάδελφοι στην κουίντα με τρόμαξαν και έτσι από το φόβο πάτησα την ουρά μου, την ξεκόλλησα και βγήκα σχεδόν μπουσουλώντας!

Έκανες ερωτική εξομολόγηση;

Έχουν περάσει σχεδόν δύο χρόνια. Βέβαια, ύστερα από την ερωτική εξομολόγηση, έφαγα μια χυλόπιτα όλη δική μου. Δεν πειράζει κι αυτό έχει την πλάκα του!

Σε μπέρδεψαν με κάποιον άλλο στο δρόμο;

Πέρσι στη Θεσσαλονίκη, όταν είχα πάει για ψώνια στην Τσιμισκή. Ξαφνικά με είδε μια κοπέλα και με χαιρετούσε από μακριά. Όταν με πλησίασε, γύρισε και μου είπε: «Συγγνώμη, σε πέρασα για τον Παπακαλιάτη».

Ταξίδεψες στο εξωτερικό;

Τον Ιανουάριο του 2017, μετά την παράσταση Μάικ ο Φασολάκης, πήγα στο Παρίσι, και συγκεκριμένα στην Disneyland. Ήταν ένα όνειρο που είχα από μικρό παιδί και έγινε πραγματικότητα.

Όλα τα νέα, πλούσιο ρεπορτάζ, καθημερινές στιγμές διασήμων και ξεχωριστές στιγμές καθημερινών ανθρώπων στο People, που κυκλοφορεί μαζί με το Έθνος της Κυριακής.