Όπως έγινε γνωστό χθες, το μεσημέρι της Τρίτης, βρέθηκε καλεσμένη στην μεσημεριανή εκπομπή, Ελένη, η εγκυμονούσα Ελεονώρα Μελέτη.

Η γνωστή παρουσιάστρια ρωτήθηκε, μεταξύ άλλων, από την Ελένη Μενεγάκη, για το ενδεχόμενο να ανέβει σύντομα τα σκαλιά της εκκλησίας ή εάν πρόκειται να υπογράψει σύμφωνο συμβίωσης με τον αγαπημένο της, Θοδωρή Μαροσούλη.

«Δεν είχαμε αυτή τη σειρά. Λέγαμε ότι θα παντρευτούμε το καλοκαίρι, αλλά αλλάξανε όλα τα σχέδια. Δεν θα κάνουμε σύμφωνο συμβίωσης, γιατί είναι πολύ μπροστά για της αντιλήψεις του Θοδωρή. Είναι διαφορετικό γιατί έχει λεπτομέρειες που σε διαχωρίζουν από τον άλλον» ανέφερε χαρακτηριστικά, η τεσσάρων μηνών έγκυος Ελεονώρα.

Παράλληλα, η ίδια, μίλησε για τους λόγους που ο σύντροφος της, θέλει να παντρευτούν στην εκκλησία, στα πλαίσια ενός παραδοσιακού γάμου, χωρίς να σκέφτεται την πιθανότητα του πολιτικού. «Όταν προσπάθησα να σπρώξω το σύμφωνο συμβίωσης, ήθελα γιατί είναι σαν συμβόλαιο που κάνεις με έναν υπάλληλο. Ο Θοδωρής είναι όμως βαθιά συντηρητικός και παραδοσιακός. Εγώ είχα πει πως εάν παντρευτώ, θα παντρευτώ μόνο γιατί το θέλει ο άνδρας μου. Εμένα δεν με νοιάζει να πάω στην εκκλησία και να βάλω νυφικό ή να πάω στο δημαρχείο» δήλωσε, στον αέρα της εκπομπής.

Δείτε το απόσπασμα: