Η Ελένη Τσαγκά ήταν η σημερινή καλεσμένη της εκπομπής «Στη φωλιά των Κου Κου». Η δημοσιογράφος του Star και anchor woman μίλησε με τον Κρατερό και την Κατερίνα για όσα έχει βιώσει όλο αυτό το διάστημα που λέει τις ειδήσεις.

Μεταξύ άλλων της ζητήθηκε και να αναφερθεί σε αστεία περιστατικά κατά τη διάρκεια των δελτίων. Η ίδια παραδέχτηκε πως έχουν συμβεί κατά καιρούς άφθονα ευτράπελα.

Ωστόσο αυτό που διηγήθηκε on air είχε πρωταγωνίστρια την ίδια και τον floor manager της πρωινής εκπομπής, Θωμά Κιτεμέ.

«Ήταν πάρα πολύ παλιά. Όταν το STAR ήταν στον Ταύρο. Λέγαμε το νοηματικό με τον Κώστα τον Χριστοδουλάκο. Έλεγα εγώ το μικρό δελτίο το 5λεπτο -μετά το μεσημεριανό- και μετά ήταν το νοηματικό. Μεσολαβούσαν δύο σήματα, το σήμα τέλους του δικού μου και το σήμα αρχής του νοηματικού. Μέσα σε αυτό το χρόνο έπρεπε εγώ να σηκωθώ να αλλάξω θέση να κάτσω δίπλα. Να εκφωνήσω χωρίς να φαίνομαι και να κάνει τα νοήματα ο Κώστας.

Μπερδεύονται όμως τα καλώδια.. .Εγώ δεν μπορούσα να απομακρυνθώ… Τα σήματα ήταν και τα δύο μαζί 5-7 δευτερόλεπτα… Δεν μπορούσα να σηκωθώ για να κάτσει ο Κώστας, οπότε έρχεται ο Θωμάς με βουτάει από εδώ, παίρνει τα χαρτιά με χώνει κάτω από το τραπέζι.. Δεν προλάβαινε να φύγει… Καβαλάει από πάνω μας και κάθεται ο Κώστας από πάνω. Κι εγώ διάβαζα στο πάτωμα τις ειδήσεις.

Στο κοντρόλ γινόταν χαμός!».

Δείτε την απολαυστική της περιγραφή.