Η Κατερίνα Καινούργιου και η Ελένη Μενεγάκη είχαν μια σχέση αγάπης τα χρόνια που βρισκόντουσαν μαζί στον Alpha. Η Ελένη, πάντα συμβούλευε την ξανθιά παρουσιάστρια, και την έκανε «χάζι».

Ένα ρεπορτάζ στην εκπομπή του Φτιάξε Καφέ να Στα Πω, για την παρουσιάστρια και τη νέα της κατοικία έφερε αναταραχή στη σχέση των δυο γυναικών. Μάλιστα, η Ελένη είχε κάνει block την Κατερίνα, στο Instagram με τη δεύτερη να αναφέρει πως στεναχωριέται με τα νέα δεδομένα της σχέσης τους.

Σήμερα, μετά από κάποιους μήνες, η Ελένη Μενεγάκη έκανε αναφορά στην Κατερίνα Καινούργιου, στον αέρα της εκπομπής. Αφορμή στάθηκε ένα θέμα ομορφιάς που παρουσίασαν στην εκπομπή για τις ηλιοκαμένες επιδερμίδες.

Κι ενώ το θέμα αφορούσε το make up στο πρόσωπο, η Νάνσυ Παραδεισανού είπε στην Ελένη πως όσο ανοίγει ο καιρός πρέπει να βάφουμε και τα πόδια μας. «Αν ακουμπήσει το προϊόν στο ρούχο μας, βάφει; Αυτό το προϊόν που βάφεις τα πόδια σου πως το ξεβάφεις το βράδυ», αναρωτήθηκε η παρουσιάστρια συμπληρώνοντας «ρωτούσα κάποτε και την Καινούργιου…».

Δείτε το βίντεο