Θρήνο προκάλεσε η είδηση για τον ξαφνικό θάνατο του δημοσιογράφου και στιχουργού, Κώστα Βλουτή, στις 9 Οκτωβρίου, έπειτα από ανακοπή καρδιάς. Ο ίδιος, στήριζε τα τελευταία χρόνια τα ΑΜΕΑ, ενώ αντιμετώπιζε αρκετά προβλήματα υγείας.

Λίγο πριν το μνημόσυνο για τις 40 μέρες από τον θάνατο του γνωστού δημοσιογράφου, η αγαπημένη του μητέρα, Βασιλεία Βλούτη, δεν άντεξε και έφυγε από την ζωή. Την θλιβερή είδηση έκανε γνωστή, το βράδυ της Δευτέρας, ο δημοσιογράφος Μιχάλης Στάμος, μέσω του προσωπικού του προφίλ στο Facebook.

«Βασιλεία Βλούτη-Η τραγική μάνα δεν άντεξε το χαμό του αγαπημένου της γιου Κώστα Βλουτή… Έφυγε να τον συναντήσει στον ουρανό. Έφυγε από ανακοπή καρδιάς η Βασιλεία Βλουτή μητέρα του αγαπημένου φίλου και συνεργάτη Κώστα Βλουτή και σκόρπισε θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο και στους οικείους της.
Το τραγικό είναι ότι η μάνα του δεν άντεξε και πριν γίνει το μνημόσυνο του, πέθανε και η Βασιλεία του, η μητέρα του, την οποία όλα αυτά τα χρόνια της πορείας του ήταν πάντα στο πλευρό του» έγραψε στην περιγραφή της δημοσίευσης του, ο Μιχάλης, καθώς ανάρτησε μια σειρά από φωτογραφίες του Κώστα, με την μητέρα του.

Δείτε την δημοσίευση: