Από τον Μαρίνο Βυθούλκα,

Σε ένα διάλειμμα από τις διακοπές του και πριν επιστρέψει στη ραδιοφωνική του εκπομπή και στην τηλεόραση του ΑΝΤ1, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος μιλά στο people για κάθε «Τελευταία φορά που...».

Σου έκαναν φάρσα;

Στο ραδιόφωνο. Ήρθε η αστυνομία στο στούντιο για να με συλλάβει, με το πρόσχημα να τους ακολουθήσω και να πάμε μαζί στο τμήμα για κατάθεση. Εγώ από τη μεριά μου ζητούσα να μου πουν την επίσημη αιτιολογία για τη σύλληψη. Τελικά, αφού μου πέρασαν χειροπέδες, μου αποκάλυψαν πως η σύλληψη ήταν μια ιδέα του Σταμάτη Din Dan Done, σε συνεννόηση με αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που άκουγαν εκείνη την ώρα την εκπομπή.

Σε σταμάτησαν για έλεγχο στο δρόμο;

Την περασμένη εβδομάδα, που ήμουν κουμπάρος στο γάμο του κολλητού μου. Δεν οδηγούσα, όμως, εγώ και τη γλίτωσα!

Σου συνέβη κάτι σε δημόσιο χώρο και ντράπηκες πολύ;

Πριν από μερικούς μήνες, την ώρα που χόρευα σε ένα γαμήλιο πάρτι, μου σκίστηκε το παντελόνι από τον καβάλο μέχρι κάτω, με αποτέλεσμα να φανεί το εσώρουχό μου. Άσε, ρεζίλι. Κι όλο αυτό έγινε μπροστά στα μάτια της μαμάς της νύφης. Αμέσως έβαλα το σακάκι στη μέση μου για να κρυφτώ!

Πήρες ένα ακριβό δώρο στον εαυτό σου;

Πριν από πολλά χρόνια, όταν πήρα τον πρώτο μου μισθό από το Mega, αγόρασα ένα ακριβό ρολόι, το οποίο φοράω ακόμη και σήμερα.

Όλα τα νέα, πλούσιο ρεπορτάζ, καθημερινές στιγμές διασήμων και ξεχωριστές στιγμές καθημερινών ανθρώπων στο People, που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή, μαζί με το Πρώτο Θέμα.