ALIMONOY VARDINOGIANIS

Δρόμους χωριστούς, μετά από δέκα χρόνια κοινής πορείας και τέσσερα παιδιά, αποφάσισε να τραβήξει ένα από τα πιο αγαπημένα και χαμηλών τόνων ζευγάρια της κοσμικής Αθήνας, ο Παύλος Βαρδινογιάννης και η Τζίνα Αλιμόνου, με τον επιχειρηματία να ζητά τα παιδιά να μετακομίσουν μαζί του στην Αμερική!

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Ελεύθερου Τύπου, τα σύννεφα στο γάμο του ζευγαριού άρχισαν να δημιουργούνται κατά τη διάρκεια της μετοίκησής τους προ διετίας στην Αμερική, η οποία τελείωσε το περασμένο καλοκαίρι, οπότε και επέστρεψαν στην Αθήνα. Το προηγούμενο χρονικό διάστημα πληροφορίες έκαναν λόγο για επισκέψεις της γοητευτικής ηθοποιού σε αρκετά δικηγορικά γραφεία, προκειμένου να βρεθεί εκείνο που θα μπορούσε να διαχειριστεί μια τόσο λεπτή υπόθεση και κυρίως να μπορεί να της εξασφαλίσει εχεμύθεια.

Κατά το δημοσίευμα, η κατάθεση της αίτησης ασφαλιστικών μέτρων από τον Παύλο Βαρδιονογιάννη κατά της συζύγου του έγινε ανήμερα τη γιορτή των ερωτευμένων, στις 14 Φεβρουαρίου. «Θέλει τα παιδιά μαζί του στην Αμερική. Κοιτάξτε, πριν κάποια χρόνια είχαμε μετακομίσει δοκιμαστικά στην Αμερική. Συγκεκριμένα στο Κονέκτικατ. Τον Ιούλιο επιστρέψαμε στην Ελλάδα. Εγώ έπρεπε έτσι κι αλλιώς, αφού εκεί ήμουν σαν τουρίστας. Με την επιστροφή μας μείναμε 1,5 μήνα προσωρινά σε ξενοδοχείο της οικογένειας και μετακομίσαμε τελικά στο σπίτι στην Εκάλη. Δήλωσα στο σύζυγό μου ότι θα ήταν ωφέλιμο για τα παιδιά να μείνουμε στην Ελλάδα φέτος και πως σε κάθε περίπτωση εγώ έπρεπε και ήθελα να μείνω κοντά στους γονείς μου. Του πρότεινα να το συζητήσουμε ξανά του χρόνου. Εκείνος δεν το δέχεται και γι’ αυτό το λόγο έχουμε φτάσει εδώ. Εγώ προτίθεμαι, αν υπάρχει καλό κλίμα, να πηγαίνουμε με τα παιδιά όλες τις γιορτές. Χριστούγεννα, Πάσχα και καλοκαίρι. Μέχρι στιγμής όμως δεν υπάρχει καλό κλίμα. Στα δύο χρόνια που βρισκόμασταν εκεί, δούλευε στις πέντε το πρωί γιατί έπρεπε να είναι σε επαφή με Ελλάδα. Δυο χρόνια μετά κάνει απλά κάποιες συζητήσεις. Δεν έχει επαγγελματική υποχρέωση εκεί. Εγώ δεν είμαι σε θέση να εξασφαλίσω κατοικία στα παιδιά μου», ανέφερε στο δικαστήριο η ηθοποιός.

Ακολούθησαν οι καταθέσεις των μαρτύρων και τον τελικό λόγο έχει πλέον το δικαστήριο που θα εκδώσει την απόφασή του μέσα στο επόμενο τρίμηνο. Η κύρια δίκη έχει προσδιοριστεί για το 2019, ενώ, εάν δεν πέσουν οι τόνοι ανάμεσα στις δύο πλευρές, αναμένονται κι άλλες δικαστικές διενέξεις.

Ο Παύλος Βαρδινογιάννης και η Τζίνα Αλιμόνου ερωτεύτηκαν με την πρώτη ματιά το καλοκαίρι του 2005 και έκτοτε ήταν αχώριστοι. Το ζευγάρι ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου στις 26 Ιουλίου 2006, ακριβώς ένα χρόνο μετά την γνωριμία του, ενώ το μυστήριο έγινε σε κλειστό κύκλο, στο ξωκλήσι του Αγίου Κωνσταντίνου στο Island, με κουμπάρο τον Γιώργο Βαρδινογιάννη. Κατά τη διάρκεια του έγγαμου βίου τους απέκτησαν τέσσερα παιδιά, τα οποία, αυτή τη στιγμή είναι στην Αθήνα με την μητέρα τους, ενώ η τελευταία κοινή εμφάνιση του ζευγαριού έγινε τον περασμένο Οκτώβριο.