Το δίκτυο τουριστικής ανάπτυξης της περιοχής Τρικάλων Κορινθίας, Trikala Korinthias Network απαρτίζεται από επιχειρήσεις που είναι και μέλη του και έχει ως βασικό στόχο να δημιουργήσει μία πλήρη τουριστική εμπειρία για τους επισκέπτες της ευρύτερης περιοχής της Ορεινής Κορινθίας. Φιλόξενα ξενοδοχεία και ξενώνες, παραδοσιακό φαγητό από τοπικά προϊόντα, αξέχαστες διαδρομές στα μονοπάτια αλλά και πολλές ευκαιρίες για κοντινές εκδρομές και βουνίσιες δραστηριότητες,  θα σας κάνουν να θέλετε να επισκέπτεστε συχνότερα αυτό τον τόσο όμορφο προορισμό, μόλις 1,5 ώρα μακριά από την Αθήνα.

Η πρόταση του Trikala Korinthias Network  για τον διαγωνισμό στο peoplegreece.com είναι ο Ξενώνας Λεβάντα.  Χτισμένος σε αμφιθεατρικό σημείο των Μεσαίων Τρικάλων, προσφέρει απεριόριστη θέα στον Κορινθιακό Κόλπο και τη Ζήρεια. Κατά την κατασκευή του δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση στην επιλογή των υλικών ώστε να είναι σε απόλυτη αρμονία με τον χαρακτήρα της περιοχής. Διαθέτει 6 παραδοσιακές πέτρινες σουίτες με τζάκι αλλά και όλες τις απαιτούμενες ανέσεις  όπως κουζίνα, αυτόνομη θέρμανση, ολοκληρωμένες συνθέσεις ύπνου coco-mat, τηλεόραση LCD 22’, ασύρματο Internet &  24ωρη Reception.  Όλες οι κατοικίες διαθέτουν βεράντα για στιγμές απόλυτης χαλάρωσης και ηχομόνωση για όσο το δυνατόν καλύτερη απορρόφηση των θορύβων.

Αποτελεί τον ιδανικό προορισμό για χειμερινές ή καλοκαιρινές αποδράσεις.

Ξενώνας Λεβάντα, Μεσαία Τρίκαλα Κορινθίας,

Τ.Κ. 204 00, Ξυλόκαστρο

Κντ: 6973 056 191
E-mail: info@levanta.gr

Αυτό είναι το Trikala Korinthias Network.

Μια εμπειρία που θες να ξαναζήσεις.

#YourMountainRetreat

www.trikalakorinthiasnetwork.gr

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα συμμετοχής από τις 8/3/2018 έως τις 14/3/2018 και ένα (1) τυχερό ζευγάρι θα κερδίσει 2ήμερη διαμονή σε σουίτα του ξενώνα Λεβάντα. Ο νικητής θα ανακοινωθεί στις 15/3/2018 στο peoplegreece.com.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

1.    Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής. Εξαιρούνται οι εργαζόμενοι της εταιρείας Olive Media, του Trikala Korinthias Network και του ξενώνα Λεβάντα καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού.

2.    Ο Διαγωνισμός αναδεικνύει νικητές μέσω ηλεκτρονικής κλήρωσης. Συγκεκριμένα, την Πέμπτη 15/3/2018 στις 13.00 θα διεξαχθεί από τopeoplegreece.com  ηλεκτρονική κλήρωση μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού.

3.    Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή στοιχεία τους εντός των χρονικών περιθωρίων όπως αναφέρονται στον διαγωνισμό.

4.    Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη.

5.    Για την εξαργύρωση του  δώρου, ο νικητής θα ενημερωθεί τηλεφωνικά αλλά και μέσα από τη σελίδα του διαγωνισμού στο peoplegreecee.com

6.    Προϋπόθεση για την εξαργύρωση του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή (με την προσκόμιση της αστυνομικής του ταυτότητας).

7.    Ρητώς αναφέρεται ότι το  δώρο του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσετε  με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το peoplegreece.com διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

8.    Οι συμμετέχοντες στο διαγωνισμό παρέχουν τη συγκατάθεση τους και εξουσιοδότηση στις διοργανώτριες εταιρίες για την προβολή του διαγωνισμού και των αποτελεσμάτων του μέσω του peoplegreee.com. Έτσι, οι διοργανώτριες εταιρίες επιφυλάσσουν για τον εαυτό τους, το δικαίωμα να χρησιμοποιήσουν και δημοσιεύσουν οποιοδήποτε ειδησεογραφικό στοιχείο σχετικό με την απονομή και την κλήρωση του δώρου για διαφημιστικούς σκοπούς, η, δε, συμμετοχή καθενός στον παρόντα διαγωνισμό έχει αυτομάτως και την προς τούτο συναίνεση.

9.    Με την αποστολή των προσωπικών στοιχείων κάθε συμμετέχων συναινεί όπως τα προσωπικά του στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν από τις διοργανώτριες εταιρείες για την επεξεργασία τους μέσω αυτοματοποιημένων ή μη αυτοματοποιημένων μέσων είτε από την ίδια είτε μέσω οποιουδήποτε άλλου προσώπου αυτή διορίσει για τη διενέργεια της ως άνω επεξεργασίας κατ΄ εντολή και για λογαριασμό τους. Τα προσωπικά στοιχεία των συμμετεχόντων θα διατηρηθούν από την Διοργανώτρια (peoplegreece.com)  και θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν με σκοπό τη μελλοντική ενημέρωση του συμμετέχοντος για τις προωθητικές ενέργειες της Διοργανώτριας. Σε κάθε περίπτωση, τα προσωπικά στοιχεία θα τηρούνται σύμφωνα με το Ν.2472/1997, όπως ισχύει και ως τροποποιήθηκε με το Ν.3471/2006, του Ν. 2774/1999 και τις Αποφάσεις και Οδηγίες της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα. Οι συμμετέχοντες θα έχουν δικαίωμα να ζητήσουν οποτεδήποτε και χωρίς επιβάρυνση την πρόσβαση, την επιβεβαίωση, τροποποίηση ή διαγραφή στοιχείων τους που τηρούνται στο αρχείο κατά τους όρους του Ν.2472/1997, όπως ισχύει επικοινωνώντας με την εταιρία Olive Media ή με οποιαδήποτε άλλο φορέα ορίσει η Εταιρεία.

10.  Η συμμετοχή στο διαγωνισμό προϋποθέτει ανεπιφύλακτη αποδοχή των παραπάνω όρων (ή των αλλαγών τους) και θεωρούνται όλοι ουσιώδεις.

 

Fill out my online form.