Η μεγάλη λαϊκή φωνή, η κορυφαία γυναίκα τραγουδίστρια Νατάσα Θεοδωρίδου, συναντά τη Μελίνα Ασλανίδου και το Γιώργο Παπαδόπουλο σε ένα πολύ ιδιαίτερο σχήμα διαφορετικό από τα συνηθισμένα στο νυχτερινό κέντρο Ιερά Οδός στο Γκάζι.

Η Νατάσα Θεοδωρίδου,  έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής και οι συνεργασίες της είναι αξέχαστες σε πολλούς από εμάς. Ο Αντώνης Ρέμος, ο Λάμπης Λιβιεράτος, ο Νότης Σφακιανάκης , ο Στέλιος Διονυσίου και πολλοί ακόμα τραγούδησαν μαζί της υπέροχα κομμάτια. Η συνεργασία της όμως με τον Γιώργο Θεοφάνους  στιγμάτισε την καριέρα της και ταυτόχρονα της έδωσε τεράστια ώθηση για τα επόμενα βήματά της.

Η Μελίνα Ασλανίδου εμφανίστηκε στη μουσική βιομηχανία παρουσιάζοντας τον πρώτο της δίσκο με τίτλο “Το πέρασμα“. Η ξεχωριστή της φωνή και τα έντεχνα τραγούδια της αγαπήθηκαν από την πρώτη στιγμή.  Συνεργάστηκε με πολλούς καλλιτέχνες, έχει δώσει πολλές συναυλίες και για μία χρονιά αποτέλεσε κριτή στο κορυφαίο ελληνικό μουσικό show ανάδειξης ταλέντων το “The Voice“.

Ο Γιώργος Παπαδόπουλος αποτελεί ένα από τα πιο εξελίξιμα πρόσωπα της εγχώριας μουσικής βιομηχανίας. Έχει θέσει στέρεες βάσεις για την προσωπική του καριέρα και παρά το νεαρό της ηλικίας του βρέθηκε ως κριτής το 2017 στο μουσικό talent show X-Factor, μαζί με τους καταξιωμένους Γιώργο Μαζωνάκη και Μπάμπη Στόκα. Τα τραγούδια του γίνονται επιτυχίες και ο κόσμος του δείχνει ιδιαίτερη συμπάθεια ακολουθώντας τον.

3 ιδιαίτερες φωνές με διαφορετικά μουσικά ακούσματα σας  παρουσιάζουν ένα εξαιρετικό πρόγραμμα που κανείς δεν πρέπει να χάσει!

Ημέρες Λειτουργίας

Παρασκευή – Σάββατο

Ώρα έναρξης προγράμματος: 23.30

Διεύθυνση: Ιερά Οδός 16, Αθήνα

Τηλέφωνο / Κρατήσεις: 211 7702001

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα συμμετοχής από τις 13/11/2017 έως τις 15/11/2017 και δέκα (10) τυχεροί θα κερδίσουν από μια διπλή πρόσκληση με ποτό στο κέντρο Ιερά Οδός. Οι νικητές θα ανακοινωθούν την Πέμπτη 16/11/2017 στοPeoplegreece.com.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

1.    Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής. Εξαιρούνται οι εργαζόμενοι της εταιρείας Olive Media και Όμιλος Μαροσούλη  καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού.

2.    Ο Διαγωνισμός αναδεικνύει νικητές μέσω ηλεκτρονικής κλήρωσης. Συγκεκριμένα, την Πέμπτη 16/11/2017  στις 13.00 θα διεξαχθεί από τo peoplegreece.com  ηλεκτρονική κλήρωση μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού.

3.    Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή στοιχεία τους εντός των χρονικών περιθωρίων όπως αναφέρονται στον διαγωνισμό.

4.    Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη.

5.    Για την παραλαβή  του  δώρου, ο νικητής θα ενημερωθεί τηλεφωνικά αλλά και μέσα από τη σελίδα του διαγωνισμού στοpeoplegreece.com

6.    Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή (με την προσκόμιση της αστυνομικής του ταυτότητας).

7.    Ρητώς αναφέρεται ότι το  δώρο του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσετε  με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Τοpeoplegreece.com  διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Fill out my online form.