Μετά το «Αν» ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης επιστρέφει με τη μεγαλύτερη κινηματογραφική επιτυχία των τελευταίων δέκα χρόνων στην Ελλάδα, με πρωταγωνιστή τον βραβευμένο με Όσκαρ J.K. Simmons.

Λίγα λόγια για την ταινία :

Τρεις διαφορετικές ερωτικές ιστορίες ανάμεσα σε Έλληνες και ξένους πολίτες με φόντο την κοινωνικοπολιτική κρίση που βιώνει η Ελλάδα, σε μια Ευρώπη που αλλάζει. H Δάφνη (Νίκη Βακάλη) θα γνωρίσει τον Σύριο πρόσφυγα Φάρις (Tawfeek Barhom) και θα γεννηθεί ανάμεσα τους ένας αγνός έρωτας που θα οδηγήσει σε ακραίες καταστάσεις λόγω του πατέρα της (Μηνάς Χατζησάββας) και του μίσους του για τους ξένους. O Γιώργος (Χριστόφορος Παπακαλιάτης), που βιώνει κρίση στον γάμο του αλλά και στη δουλειά του, θα γνωρίσει τη Σουηδέζα Ελίζ (Andrea Osvart). Η σχέση τους θα εξελιχθεί σε ένα ερωτικό πάθος που κανείς από τους δύο δεν είναι σε θέση να διαχειριστεί. Η Μαρία (Μαρία Καβογιάννη), μια νοικοκυρά που βιώνει καθημερινά τις επιπτώσεις της οικονομικής κρίσης, θα γνωρίσει στο σούπερ μάρκετ τον Γερμανό καθηγητή πανεπιστημίου Σεμπάστιαν (J. K.Simmons). Η ζωή τους αποκτάει πάλι νόημα και μαζί θα ανακαλύψουν, έστω και καθυστερημένα, τον έρωτα της δεύτερης ευκαιρίας.  Μια ερωτική τριλογία με κοινό φινάλε στην Ελλάδα του σήμερα.

Πρωταγωνιστούν: J.K. Simmons (Βραβευμένος με Όσκαρ), Χριστόφορος Παπακαλιάτης, Andrea Osvart, Mαρία Καβογιάννη, Μήνας Χατζησάββας, Tawfeek Barhom, Nίκη Βακάλη.

Η ταινία κυκλοφορεί σε DVD & BLU-RAY με bonus features (backstage υλικό, κομμένες σκηνές, video-clip των Gadjo Dillo, και άλλα) σε όλα τα ενημερωμένα καταστήματα και video-club από την Tanweer & την Village.

Δείτε το trailer

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα συμμετοχής από τις 11/7/2017  έως τις  18/7/2017 και πέντε (5) τυχεροί θα κερδίσουν τοDVD της ταινίας «ΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΚΟΣΜΟΣ». Οι νικητές θα ανακοινωθούν στις 19/7/2017 στο peoplegreece.com.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

1.    Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής. Εξαιρούνται οι εργαζόμενοι της εταιρείας Olive Media και  Tanweer καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού.

2.    Ο Διαγωνισμός αναδεικνύει νικητές μέσω ηλεκτρονικής κλήρωσης. Συγκεκριμένα, την Τετάρτη 19/7/2017  στις 13.00 θα διεξαχθεί απόpeoplegreece.com ηλεκτρονική κλήρωση μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού.

3.    Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή στοιχεία τους εντός των χρονικών περιθωρίων όπως αναφέρονται στον διαγωνισμό.

4.    Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιοe-mail δε θα ληφθούν υπόψη.

5.    Για την παραλαβή  του  δώρου, ο νικητής θα ενημερωθεί τηλεφωνικά αλλά και μέσα από τη σελίδα του διαγωνισμού στοpeoplegreece.com

6.    Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή (με την προσκόμιση της αστυνομικής του ταυτότητας).

7.    Ρητώς αναφέρεται ότι το  δώρο του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσετε  με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Τοpeoplegreece.com διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Fill out my online form.
The easy to use Wufoo form builder helps you make forms easy, fast, and fun.