Μόλις 2 ώρες από το κέντρο της Αθήνας, μέσα στην καρδιά του ελατόφυτου Ελικώνα, σε υψόμετρο 1.000 μ., ξεπροβάλλει το πανέμορφο οροπέδιο της Αρβανίτσας. Εκεί συναντάμε το ομώνυμο καφέ-εστιατόριο Αρβανίτσα. Ο κύριος Γιώργος Κόλλιας, γέννημα θρέμμα της περιοχής, ξεκίνησε με τον πατέρα του την επιχείρηση με πολλή αγάπη και μεράκι.

Στην κουζίνα του θα βρείτε λαχταριστά ψητά της ώρας με κρέατα από τον Ελικώνα, σπιτικά μαγειρευτά με τον κοκκινιστό τράγο και το βουβάλι με χυλοπίτες, όπως και αγριογούρουνο στιφάδο, ελάφι με δαμάσκηνα, ζουμερά ψητά σούβλας. Αυθεντικές παραδοσιακές γεύσεις, με σπεσιαλιτέ την τσουκνιδόσουπα και τη φασολάδα της μαμάς. Το γεύμα τελειώνει με τη νοστιμότατη πορτοκαλόπιτα και το λικέρ μαστίχα!

Info

Λειτουργεί όλο το χρόνο. Δευτέρα κλειστά

Κυριάκι Βοιωτίας, τηλ. 22670 51508, 6972 831279 

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα συμμετοχής από τις 12/2/2018 έως τις 20/2/2018 και τρείς (3) τυχεροί θα κερδίσουν μια δωροεπιταγή αξίας 100€ για φαγητό από 2-6 άτομα. Οι νικητές θα ανακοινωθούν στις 21/2/2018 στο peoplegreece.com. 

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

1.    Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής. Εξαιρούνται οι εργαζόμενοι της εταιρείας Olive Media και της επιχ. Αρβανίτσα καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού.

2.    Ο Διαγωνισμός αναδεικνύει νικητές μέσω ηλεκτρονικής κλήρωσης. Συγκεκριμένα, την Τετάρτη 21/2/2018 στις 13.00 θα διεξαχθεί από τopeoplegreece.com  ηλεκτρονική κλήρωση μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού.

3.    Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή στοιχεία τους εντός των χρονικών περιθωρίων όπως αναφέρονται στον διαγωνισμό.

4.    Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο email δε θα ληφθούν υπόψη.

5.    Για την εξαργύρωση του  δώρου, ο νικητής θα ενημερωθεί τηλεφωνικά αλλά και μέσα από τη σελίδα του διαγωνισμού στο peoplegreecee.com

6.    Προϋπόθεση για την εξαργύρωση του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή (με την προσκόμιση της αστυνομικής του ταυτότητας).

7.    Ρητώς αναφέρεται ότι το  δώρο του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσετε  με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το peoplegreece.com διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

8.    Οι συμμετέχοντες στο διαγωνισμό παρέχουν τη συγκατάθεση τους και εξουσιοδότηση στις διοργανώτριες εταιρίες για την προβολή του διαγωνισμού και των αποτελεσμάτων του μέσω του peoplegreee.com. Έτσι, οι διοργανώτριες εταιρίες επιφυλάσσουν για τον εαυτό τους, το δικαίωμα να χρησιμοποιήσουν και δημοσιεύσουν οποιοδήποτε ειδησεογραφικό στοιχείο σχετικό με την απονομή και την κλήρωση του δώρου για διαφημιστικούς σκοπούς, η, δε, συμμετοχή καθενός στον παρόντα διαγωνισμό έχει αυτομάτως και την προς τούτο συναίνεση.

9.    Με την αποστολή των προσωπικών στοιχείων κάθε συμμετέχων συναινεί όπως τα προσωπικά του στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν από τις διοργανώτριες εταιρείες για την επεξεργασία τους μέσω αυτοματοποιημένων ή μη αυτοματοποιημένων μέσων είτε από την ίδια είτε μέσω οποιουδήποτε άλλου προσώπου αυτή διορίσει για τη διενέργεια της ως άνω επεξεργασίας κατ΄ εντολή και για λογαριασμό τους. Τα προσωπικά στοιχεία των συμμετεχόντων θα διατηρηθούν από την Διοργανώτρια (peoplegreece.com)  και θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν με σκοπό τη μελλοντική ενημέρωση του συμμετέχοντος για τις προωθητικές ενέργειες της Διοργανώτριας. Σε κάθε περίπτωση, τα προσωπικά στοιχεία θα τηρούνται σύμφωνα με το Ν.2472/1997, όπως ισχύει και ως τροποποιήθηκε με το Ν.3471/2006, του Ν. 2774/1999 και τις Αποφάσεις και Οδηγίες της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα. Οι συμμετέχοντες θα έχουν δικαίωμα να ζητήσουν οποτεδήποτε και χωρίς επιβάρυνση την πρόσβαση, την επιβεβαίωση, τροποποίηση ή διαγραφή στοιχείων τους που τηρούνται στο αρχείο κατά τους όρους του Ν.2472/1997, όπως ισχύει επικοινωνώντας με τις εταιρείες  Olive Media / ΑΜΑΖΕ ή με οποιαδήποτε άλλο φορέα ορίσει η Εταιρεία.

10.  Η συμμετοχή στο διαγωνισμό προϋποθέτει ανεπιφύλακτη αποδοχή των παραπάνω όρων (ή των αλλαγών τους) και θεωρούνται όλοι ουσιώδεις.

Fill out my online form.