Από τον Μαρίνο Βυθούλκα,

Η Χριστίνα Λαμπίρη παρουσιάζει την καθημερινή εκπομπή La Biri Biri στο Epsilon και μιλά στο People για κάθε «Τελευταία Φορά Που…».

Κάνατε κάτι μαζί με την κόρη σου, οι δυο σας;

Πριν από λίγες ημέρες πήγαμε μαζί με τη Μαρίζα σε ένα ιταλικό εστιατόριο στο Πικέρμι, όπου απολαύσαμε υπέροχα πιάτα, πολύτιμο χρόνο μαμάς – κόρης, ενώ ήπιαμε και τα κρασάκια μας.

Κέρδισες ένα στοίχημα;

Δεν βάζω ποτέ μου στοιχήματα γιατί πάντα χάνω, οπότε το αποφεύγω.

Αναπόλησες κάποια στιγμή από το παρελθόν;

Κάθε χρόνο αναπολώ τις διακοπές που κάνω στην Ισπανία και συνήθως αυτό που κάνω είναι να ακούω για ώρες ισπανική μουσική, προκειμένου να ταξιδεύω νοερά στον αγαπημένο μου ταξιδιωτικό προορισμό.

Ξεπέρασες μια φοβία σου;

Πριν από ένα χρόνο περίπου, όταν επισκέφτηκα το Σπήλαιο του Διρού στη Μάνη. Εκεί ξεπέρασα μια μεγάλη φοβία μου και έκτοτε δεν έπαθα ποτέ ξανά κρίση πανικού. Ήταν μια μαγική εμπειρία που δεν πρόκειται να ξεχάσω ποτέ.

Γέλασες μέχρι δακρύων;

Μέσα στην εκπομπή ξεκοιλιαζόμστε την ώρα του διαλείμματος, ειδικά με τα αστεία περιστατικά που περιγράφει ο συνάδελφος Παναγιώτης Κουνιάκης και αφορούν την προσωπική του ζωή.

Ήρθες σε δύσκολη θέση στον «αέρα» της εκπομπής;

Πριν από δύο εβδομάδες, στο θέμα που αφορούσε το θάνατο της Νανάς Καραγιάννη. Ακούστηκαν πολλά πράγματα και ήθελα να διαχειριστώ σωστά το συγκεκριμένο θέμα για έναν άνθρωπο που αγαπούσα και εκτιμούσα.

Όλα τα νέα, πλούσιο ρεπορτάζ, καθημερινές στιγμές διασήμων και ξεχωριστές στιγμές καθημερινών ανθρώπων στο People, που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή, μαζί με το Πρώτο Θέμα.