Από τη Melody Chiu

Ήταν ένα πολύ γεμάτο καλοκαίρι για το πιο ισχυρό ζευγάρι της σοουμπίζ, μετά το χωρισμό Jolie – Pitt. Τον Ιούνιο η Beyoncé έφερε στον κόσμο τα δίδυμα Rumi και Sir, ενώ τώρα ετοιμάζονται να στείλουν την Blue Ivy στο νηπιαγωγείο. Παράλληλα, πρέπει να πραγματοποιηθεί και η μετακόμιση στο νέο τους παλάτι στο Λος Άντζελες, το οποίο και αγόρασαν 77 εκατ. ευρώ. «Είναι πολύ χαρούμενοι που επιτέλους έχουν το σπίτι τους» λέει φιλικό πρόσωπο του ζευγαριού, ενώ αποκαλύπτει πως έδιναν ενοίκιο της τάξης των 340.000 δολαρίων για ένα σπίτι στο Μαλιμπού. Το νέο, 2.800 τ.μ. σπίτι τους διαθέτει τέσσερις πισίνες, ένα γήπεδο μπάσκετ διαστάσεων ΝΒΑ, spa και wellness center, σύμφωνα με τους Los Angeles Times. «Ο σκοπός τους ήταν να βρουν το τέλειο οικογενειακό σπίτι πριν η Blue ξεκινήσει το νηπιαγωγείο», σύμφωνα με την ίδια πηγή. «Το ζευγάρι ανησυχούσε ότι η Blue θα αισθανόταν παραμελημένη με την άφιξη των διδύμων» επισημαίνει. «Αλλά εκείνη παίρνει τη δουλειά της ως μεγάλη αδελφή πραγματικά στα σοβαρά». Όπως κάθε γονιός, η Beyoncé νιώθει έκπληκτη για το πόσο γρήγορα κυλάει ο χρόνος. «Λέει συνεχώς ότι δεν μπορεί να πιστέψει πως η Blue ξεκινάει το νηπιαγωγείο. Πιστεύει πως μεγαλώνει πολύ γρήγορα».

Η ‒εδώ και δυόμισι μήνες‒ πενταμελής οικογένεια έχει βρει τη νέα χαρούμενη ρουτίνα της. «Αυτές οι πρώτες δύσκολες εβδομάδες με τα νεογέννητα είναι παρελθόν» λέει το ίδιο πρόσωπο. «Η Beyoncé ήταν πολύ απασχολημένη με τα μωρά, αλλά είχε και την ευκαιρία να ξεκουραστεί λίγο». Ο ένας παροτρύνει τον άλλον για να παραμείνουν fit κάνοντας SoulCycle αρκετές φορές την εβδομάδα. Και ενώ υπάρχουν συζητήσεις γύρω από τη μουσική («είναι και οι δύο ενθουσιασμένοι που θα επιστρέψουν πίσω στη δουλειά» αναφέρει η ίδια πηγή), οι σταρ απολαμβάνουν τις τελευταίες εβδομάδες των καλοκαιρινών διακοπών τους. «Τα μωρά μεγαλώνουν και είναι όμορφα και όλοι αισθάνονται θαυμάσια».

Ρεπορτάζ από την Pernilla Cedenheim

Όλα τα νέα, πλούσιο ρεπορτάζ, καθημερινές στιγμές διασήμων και ξεχωριστές στιγμές καθημερινών ανθρώπων στο People, που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή, μαζί με το Πρώτο Θέμα.