aris-soiledis-people-187-3

Από τη Νάνσυ Παραδεισανού,

Ένα από τα πράγματα που έπρεπε να λάβει υπόψη του ο Άρης Σοϊλέδης πριν φύγει από την Αθήνα για την Κύπρο, όπου παίζει στην ποδοσφαιρική ομάδα Ομόνοια ήταν η σχέση του με την τραγουδίστρια Ελένη Χατζίδου. Το ζευγάρι είναι μαζί τα τελευταία δύο χρόνια και η απόσταση θα έμπαινε ανάμεσά τους. Η Ελένη, σε πρόσφατη συνέντευξή της στο People, είχε δηλώσει πως, αν ο Άρης φύγει στο εξωτερικό, θα τον ακολουθήσει, αφήνοντας λίγο πίσω την καριέρα της στην Ελλάδα, για να κάνουν μαζί ένα παιδί. «Η Ελένη είναι θετική στο να έρθει μαζί μου αν φύγω στο εξωτερικό και θα το ήθελα κι εγώ αυτό. Σαφώς το έχουμε συζητήσει. Σίγουρα θα είναι δύσκολο για την καριέρα της και δεν θα ήθελα να τη σταματήσω από την πορεία της, πάει πολύ καλά και τη χαίρομαι πολύ. Ξέρω πως, ό,τι και να γίνει, θα μπορέσουμε να βρούμε μια μέση λύση. Μέχρι στιγμής τα έχουμε καταφέρει πολύ καλά και είμαστε τόσο δεμένοι που ο ένας στηρίζει τον άλλον ακόμα και από μακριά. Η Ελένη έρχεται συχνά και με βλέπει στην Κύπρο. Δυστυχώς, εγώ δεν μπορώ να ταξιδεύω συχνά λόγω των υποχρεώσεών μου εκεί» αναφέρει για τους λίγους μήνες που ζουν μακριά.

Xatzidou Soiledis (1)

Αυτή η σχέση έχει απασχολήσει αρκετά τα Μέσα κι έχουν γραφτεί πολλά. Μερικά από αυτά είναι ψευδή, όπως τονίζει ο Άρης. «Έχουν πει, για παράδειγμα, ότι έφευγα κρυφά πριν τους αγώνες και πήγαινα να δω την Ελένη στα μπουζούκια. Είναι όλα ψέματα, πήγα μόνο μια φορά να τη δω, όταν ήταν Χριστούγεννα και είχαμε διακοπές. Ακόμα και ο τσακωμός στη Μύκονο, όπου μας τραβούσαν βίντεο, δεν είναι αυτό που φαίνεται. Εκείνη τη στιγμή σχολιάζαμε μια παρέα που ήταν πίσω μας, της έλεγα να μην τους κοιτάζει έντονα και φάνηκε ότι τσακωνόμασταν. Όταν διαβάσαμε ότι καβγαδίσαμε δημόσια, γελούσαμε. Είμαστε αυθόρμητοι και θα κάνουμε πάντα ό,τι νιώθουμε. Αντιδρούμε σαν να μη μας ξέρει κανένας, σαν δύο απλά παιδιά. Είμαστε δεμένοι, αγαπημένοι. Δεν δημοσιεύουμε μια φωτογραφία στοInstagram για να μας παίξουν τα sites. Δημοσιεύουμε μια τρυφερή προσωπική στιγμή ενός ζευγαριού. Τίποτα παραπάνω. Δεν ξέρουμε πού θα καταλήξει η σχέση και ζούμε το τώρα. Δεν θα σκέφτομαι συνέχεια αν πρέπει να κάνω ή να μην κάνω κάτι, γιατί μπορεί σε δύο χρόνια να χωρίσω ή να παντρευτώ με τη σύντροφό μου. Αν ήταν έτσι, θα καθόμουν στο σπίτι να βλέπω τηλεόραση. Δεν με ενδιαφέρει να προβάλλω τη σχέση μου. Χαίρομαι όταν η Ελένη ανεβάζει φωτογραφίες μου από το γήπεδο ή πριν από κάποιον αγώνα, όχι γιατί διαφημίζει τη σχέση μας, αλλά γιατί με αυτό τον τρόπο μού δείχνει ακόμα περισσότερο τη στήριξή της. Το σημαντικό, όμως, είναι πως με στηρίζει καθημερινά. Με την Ελένη δεθήκαμε γρήγορα, είμαστε ίδιοι χαρακτήρες».

Το να δημιουργήσουν οικογένεια είναι στα άμεσα σχέδιά τους; «Φυσικά και ένα παιδί είναι καλοδεχούμενο. Ο γάμος δεν είναι αυτή τη στιγμή προτεραιότητά μας, θα γίνει αν γίνουμε γονείς. Έχω γνωρίσει τους γονείς της Ελένης εδώ και καιρό κι εκείνη έχει γνωρίσει τους δικούς μου και τα αδέλφια μου» ξεκαθαρίζει.

Διαβάστε όλη τη συνέντευξη στο People, που κυκλοφορεί αυτό το Σάββατο, μαζί με το Πρώτο Θέμα.