Την απόφασή του να αποχωρήσει από το Φτιάξε Καφέ Να Στα Πω γνωστοποίησε δημοσιογράφος της εκπομπής, ο οποίος υπήρξε στο δυναμικό της από τα πρώτα της βήματα και, εκτός από τα ρεπορτάζ και τις συνεντεύξεις που έκανε, είχε και καθημερινή παρουσία στο πάνελ.

Ο λόγος για τον Μαρίνο Βυθούλκα, ο οποίος, το απόγευμα της Τετάρτης, ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας του με την εκπομπή, με μήνυμά του στα social media, στο οποίο εξηγεί τους λόγους της απόφασής του και ευχαριστεί δημόσια τους συντελεστές της.

«Ύστερα από δυο σχεδόν χρόνια στην εκπομπή Φτιάξε Καφέ Να Στα Πω, ένα τηλεοπτικό project στο οποίο βρέθηκα εν τη γενέσει του, πριν ακόμα βγει στον αέρα, αποφάσισα να αποχωρήσω οικειοθελώς για προσωπικούς, αλλά και επαγγελματικούς λόγους. Ως επαγγελματίες δημοσιογράφοι, όλοι κρινόμαστε στο «γήπεδο», είτε αυτό λέγεται περιοδικό και εφημερίδα, είτε τηλεόραση. Στο Φτιάξε Καφέ, λοιπόν, έδωσα το καλύτερο των δυνατοτήτων μου, κάτι που εισέπραξα όχι μόνο από συναδέλφους του χώρου, αλλά και από μηνύματα τηλεθεατών και άγνωστων ανθρώπων στα social media. Καμία δουλειά δεν είναι ιδανική, από την άποψη πως πάντα θα υπάρχουν εντάσεις, ζόρια και κακές στιγμές. Εγώ κρατάω μόνο τις καλές, διαγράφω τις δυσάρεστες και προχωράω μπροστά. Ευχαριστώ θερμά την διοίκηση και τους εργαζόμενους του Epsilon, από τον αρχισυντάκτη, Θέμη Μάλλη και την παρουσιάστρια Κατερίνα Καινούργιου, μέχρι τεχνικούς, μοντέρ, μακιγιέζ και τα κορίτσια στο βεστιάριο για τη συνεργασία», έγραψε χαρακτηριστικά.