Λεπτομέρειες για την διακοπή της συνεργασίας της με τον ΣΚΑΙ, εναντίον του οποίου έχει κινηθεί νομικά, αποκάλυψε η Ελεονώρα Μελέτη, που παραδέχθηκε πως εξαιτίας των εξελίξεων στεναχωρήθηκε πολύ και συνήλθε όταν αντιλήφθηκε ότι αυτό μπορεί να βλάψει το μωρό που κυοφορεί!

«Έφαγα και μια στεναχώρια τεράστια το πρώτο τρίμηνο με τη δουλειά. Είχαμε ξεκινήσει να στήνουμε εκπομπή, ήταν ο λόγος για τον οποίο δεν ήρθα σε σας. Ήταν η συμφωνία του να επιλέξω το άλλο κανάλι το να μου εξασφαλίσει αυτό που δίνατε κι εσείς εδώ και βέβαια κάποιες άλλες παροχές οι οποίες δόθηκαν σαν τυράκι, τύπου “έλα εδώ και θα έχεις και αυτό”. Αυτό το κάτι παραπάνω ήταν που με έκανε τελικά να πω ότι θα πάω εκεί. Είχαν ανακοινωθεί πράγματα με την άδεια του γραφείου Τύπου, είχα βγει και τα είχα πει κι εγώ θέτοντας εαυτόν εκτός αγοράς», ανέφερε, στην εκπομπή Ελένη, η παρουσιάστρια, εξηγώντας τον λόγο για τον οποίο προτίμησε να παραμείνει στο κανάλι του Φαλήρου μετά το τέλος του Survivor Πανόραμα, παρά το ότι δέχθηκε πρόταση από τον Alpha.

Η Μελέτη αποκάλυψε πώς έμαθε ότι είναι έγκυος: Δε θα πιστεύετε ποιος της «έβαλε την ιδέα»

Εξιστορώντας όσα συνέβησαν,  ανέφερε ότι μέχρι τις 17 Αυγούστου προετοίμαζαν την εκπομπή, με σκηνικά, συνεργάτες και σκαλέτες, ενώ στις 22 του ίδιου μήνα την ενημέρωσαν ότι τελικά η εκπομπή δεν θα γίνει! «Το θεώρησα με τον τρόπο που έγινε λίγο άδικο ως προς το πρόσωπό μου που έχω υπάρξει επαγγελματίας στο έπακρον και το θεώρησα και λίγο άδικο ως προς το ότι παίζεις με μία καριέρα. Στις 22 Αυγούστου δεν ειδοποιείς κάποιον ότι δεν θέλεις να κάνει κάτι συγκεκριμένο για το οποίο έχεις συμφωνήσει από τον Απρίλιο και του το κόβεις μετά. Συν όλου του πακέτου της εγκυμοσύνης που κι εκεί πέρα έγιναν πράγματα που ενδεχομένως με έφτασαν στο σημείο να κινηθώ νομικά», συμπλήρωσε.

Ελεονώρα Μελέτη για τον γάμο της με τον Θοδωρή Μαροσούλη: «Θα παντρευτώ μόνο γιατί…»

«Στεναχωρήθηκα πάρα πολύ! Ήμουν για τρεις μέρες… ο Θοδωρής είχε σηκώσει τα χέρια ψηλά. Ήμουν 3-4 μέρες σε κωματώδη κατάσταση! Ξύπνησα μόνο όταν μου είπαν ότι κάνεις κακό στο μωρό. Εκεί λίγο ταράχτηκα», πρόσθεσε, αποκαλύπτοντας τον τρόπο που την επηρέασε το επαγγελματικό «ναυάγιο».

Δείτε στο βίντεο όσα είπε η παρουσιάστρια: