Καλεσμένη στην εκπομπή Survivor ΠΑΝΟΡΑΜΑ και στην Ντορέττα Παπαδημητρίου ήταν σήμερα η Μαρία Σαμαρίνου. Η πρώην παίκτρια της ομάδας των Διασήμων, η οποία αποχώρησε οικειοθελώς από το Survivor, μίλησε – μεταξύ άλλων-  για την συμφωνία που έγινε εξαρχής στην ομάδα της ανάμεσα στα αγόρια και στα κορίτσια και αφορούσε στη διαφύλαξη των προσωπικών τους σχέσεων, εκτός παιχνιδιού.

Η Μαρία Σαμαρίνου αποκάλυψε πως τη συζήτηση την ξεκίνησε ο Μιχάλης Μουρούτσος, πριν καν προσγειωθούν στον Άγιο Δομίνικο, γιατί ήθελε να είναι ξεκάθαρος. «Επειδή δεν θέλω να γίνει κάποια παρεξήγηση, έχω μια πολλή όμορφη σχέση.. . θέλω να είμαστε λίγο προσεκτικοί οι γυναίκες με τους άντρες», είπε ο Ολυμπιονίκης του tae kwon do στους συμπαίκτες του.

Απόφαση που βρήκε σύμφωνα τα περισσότερα μέλη της ομάδας, όπως εξήγησε η πρωταθλήτρια αλπικού σκι. Η Κατερίνα Χαλικιά, μάλισταπρόσθεσε πως κάτι τέτοιο θα ήθελε να συμβεί και από την πλευρά των αντρών.

Η Μαρία, βέβαια διαχώρισε τη θέση της εξηγώντας πως δεν θεώρησε απαραίτητη μια τέτοια τοποθέτηση και πως ακόμα και αν βρισκόταν σε σχέση – δήλωσε πως είναι μόνη της αυτή την περίοδο – δε θα ζητούσε κάτι αντίστοιχο από την ομάδα της. «Οι απόψεις διίστανται», είπε εν κατακλείδι στη Ντορέττα.

Δείτε περισσότερα στο σχετικό απόσπασμα της εκπομπής

Δείτε επίσης τη στιγμή που η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αποκαλύπτει στο συμβούλιο την κρυφή συμφωνία των Διασήμων