Μοναδικές στιγμές βιώνει ο Άνθιμος Ανανιάδης που σε λίγες ημέρες θα γίνει πρώτη φορά πατέρας, καθώς η σύντροφός του, Μαρία Νεφέλη Γαζή, θα φέρει στον κόσμο το αγοράκι που περιμένουν.

Σε συνέντευξή του, στην εφημερίδα Real News και την Κορύνα Μανταγάρη, ο ηθοποιός ρωτήθηκε αν σχεδιάζουν να παντρευτούν λίγο πριν έρθει γεννηθεί το μωρό, όπως κάνουν πολλά ζευγάρια.

«Αυτό το διάστημα προτεραιότητα έχει η γέννηση του γιου μου και τίποτα άλλο. Αυτό που σκεφτόμαστε και που κάποια στιγμή θα προγραμματίσουμε, είναι ένα σύμφωνο συμβίωσης», αποκαλύπτει ο Άνθιμος και συνεχίζει: «δεν μας ενδιαφέρει αυτή τη στιγμή να κάνουμε σχέδια ούτε για πολιτικό, ούτε για θρησκευτικό γάμο. Όλα αυτά είναι μακριά από τον τρόπο σκέψης μου, είναι κάτι τυπικό. Το έχω πει και στο παρελθόν, ο γάμος για μένα σαν τελετή δεν είναι κάτι το σημαντικό, δεν με εκφράζει. Αυτό που έχει σημασία στη ζωή μου αυτή την περίοδο, δεν είναι τίποτα άλλο από την άφιξη του γιου μου».

Παράλληλα, σε δηλώσεις του στην κάμερα του Πρω1νό, ο ηθοποιός αποκάλυψε πως το μωρό θα γεννηθεί στο τέλος της εβδομάδας!