Μετά από αρκετά χρόνια σχέσης, η Άννα Μπουσδούκου και ο Σταύρος Ιωαννίδης έκαναν το «μεγάλο βήμα» και παντρεύτηκαν, παρουσία συγγενών και στενών φίλων.

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, ο γάμος των δύο δημοσιογράφων του ΣΚΑΙ έγινε το Σάββατο που μας πέρασε, στο εκκλησάκι του Αγίου Γεωργίου στην Αντίπαρο, με ελάχιστα φωτογραφικά ενσταντανέ να βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Οι νιόπαντροι, πάντως, δεν πήγαν ταξίδι του μέλιτος αφού, λόγω των επαγγελματικών τους υποχρεώσεων, επέστρεψαν στο κανάλι, όπως φαίνεται και από την ανάρτηση που έκανε στο Instagram η Άννα, την πρώτη μετά τον γάμο.

«Ίσως η πιο γλυκιά σύσκεψη στη δουλειά! Πρώτη μέρα στο γραφείο, γεμάτη ευχές και αγκαλιές από ανθρώπους που μοιραζόμαστε την καθημερινότητα μας και μεγαλώνουμε μαζί εδώ και 12 χρονιά… Ένα μεγάλο ευχαριστώ γιατί έχουμε καταφέρει με τα στραβά μας και τα καλά μας στο τέλος της ημέρας να νοιαζόμαστε ο ένας τον άλλο! #skaiteam», έγραψε η δημοσιογράφος, δημοσιεύοντας μία φωτογραφία με τα κουφέτα, ενώ οι διαδικτυακοί της φίλοι την γέμισαν με ευχές!